< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Batarang- -- 26 Mart 2021; 23:29:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Batarang- -- 26 Mart 2021; 23:29:52 > |
Ugrasmissiniz baya, güzel olmusa benziyor. Sesi icin ufak bir video ekleyebilirseniz onu da duymus oluruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba kornası çok güçlüdür şikayet ederlerse ceza yiyebilirsiniz. Kaldırımda giderken çalarsanız etraftaki insanlar korkudan zıplarlar o kadar yüksek ses çıkartır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 13 Nisan 2021; 19:38:48 > |
Bir müsait zaman eklerim :) sesi duyan kornanın nerede olduğunu anlayamıyor bile |
Standart araba kornalarından daha çok ses çıkarıyor kaldırımda yayalar korkuyor haliyle ama yayalar için zil korna var bu kornayı dolmuşçuları uyarmak için kullanıyorum genelde |
Ticarilere bizim icin de bas uzun uzun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence stebel korna ile uygulama yapmıştım daha önce ama güçlü bir kornaydı 4 tane 18.650 güzel beslemedi. Sonra airzound taktım ağırlığı daha düşük. |