Şimdi Ara

Bisiklete Motor Takmak İçin >> (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.363
Cevap
12
Favori
146.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kızması adamım ben sana kızarmıyım o kadar hıyar mıyım. Bağa mı demiştin yanlış mı yazdım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

ne kızması adamım ben sana kızarmıyım o kadar hıyar mıyım. Bağa mı demiştin yanlış mı yazdım :D

yok sağa dememmiştimde sildim zaten
  • beyler su motorun 30-40 yaptigini bi videoda goreyim bende yapmayi dusunuyorum yapan arkadasa tesekkur ediyorum.
  • beyler bide telden yazdigim icin hepsini okuyamadim motor benzinli mi elektriklimi bide benzinliyse cok ses cikariyor mu?cevaplayan arkadaslara tesekkurler
  • motor benzinli çok ses çıkarıyor ses var icraat yok.
  • ne olsu prof sevinmişsin :D
  • kontaklı motar kiti
    arkadaşlar bu eleman motora kontak takmiş beyne giden iki kabloya takmış yanlız ne taktığıını söylemiyor bu araya kontak görevi görecek ne bağlayabilirim acil yardım lütfen.
  • hahahha harikasın bildiğin 1 liralık anahtar takmıştır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

kontaklı motar kiti
    arkadaşlar bu eleman motora kontak takmiş beyne giden iki kabloya takmış yanlız ne taktığıını söylemiyor bu araya kontak görevi görecek ne bağlayabilirim acil yardım lütfen.

ben hırsız olsan direk bisikleti kucaklar görürürdüm motoru söküp götürmek iş değil

kesin bi kabloyu kesip uçlarına kontak bağlamıştır , ben o iki uca sıkı asılırım birbirlerine bağlayıp çalıştırım

• maksat değişiklik
    kontak olacak anahtarlı bi sigorta devresini nasıl yapabilirimki
  • quote:

maksat değişiklik

boşver yapma yapsanda bi işe yaramaz
  • quote:

maksat değişiklik

Elektronikcilerde ve araba hurdacilarindan alabilirsin
  • ne diye arayacağım ki
  • Arkadaşlar arka zinciri de taktım.Bisikletin arka tekerleği havada duracak şekilde pozisyon verdim.Çalışıyor .
    Yalnız halen 3 tane sorunum var:
    1-Bisikletin arka dişlisi sallanıyo bu yüzden nadiren de olsa zincir atabiliyor bu dişliyi değiştirmem gerek ama şimdilik idare eder
    2-Kavrama yine canımı sıktı.Ya rölanti ayarını kaçırdım tekrar yapmam lazım ya da kayış baskı yaptığı için sürekli kavrar vaziyette çalışıyo anlayamadım.Motoru rölantiye bırakınca halen tekerleği çevirmek istiyo çeviremeyince de stop ediyo.
    3-Kavramayla sıkıntım olduğu için bisikleti ilk çalıştırmam da arka tekerleğin havada olması gerekiyo bu yüzden de dede bisikleti diye tabir edilen bisikletlerin ayaklıklarını alıcam.

Bu da video:

VİDEO

• çarkı şimano al vitesli yap sonrasında gel keyfim gel :D birde sen öyle yaptın ama kayışı bağladığın cant ayağına sürtmiyecek mi çok biçimsiz oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

çarkı şimano al vitesli yap sonrasında gel keyfim gel :D birde sen öyle yaptın ama kayışı bağladığın cant ayağına sürtmiyecek mi çok biçimsiz oldu :)

Çok biçimsiz olduğunun farkındayım . Ama sorun değil koltuğa oturduğumda bacağım destek çubuğunun köşesine denk geliyo.Yani sürtmüyo.Daha sonra plastik bir malzemeyle ya da ince sacla bisikletin sağ tarafını kapatabilirim.
    Bu arada shimano al demişsin ama öğrenciyim bende . Elimde çıkma vites attırıcı var. Şu an için alacaklarım:
    1-Çıkma arka dişli (büyük ihtimal bedavaya alabilirim)
    2-Arka vites kolu (3-4 tl)
    3-Vites teli ve dış tel (2 tl )
    4-Dede bisikleti ayaklığı (hiçbir fikrim yok ama 5-6 tl den fazla vermem )

Bu kadar .

• dede bisiklet ayaklığı güzel birşey onu bende aryıyorum ama hala bulamadıım kontak soruıma cevap verebilecek kimse yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

Arkadaşlar arka zinciri de taktım.Bisikletin arka tekerleği havada duracak şekilde pozisyon verdim.Çalışıyor .
    Yalnız halen 3 tane sorunum var:
    1-Bisikletin arka dişlisi sallanıyo bu yüzden nadiren de olsa zincir atabiliyor bu dişliyi değiştirmem gerek ama şimdilik idare eder
    2-Kavrama yine canımı sıktı.Ya rölanti ayarını kaçırdım tekrar yapmam lazım ya da kayış baskı yaptığı için sürekli kavrar vaziyette çalışıyo anlayamadım.Motoru rölantiye bırakınca halen tekerleği çevirmek istiyo çeviremeyince de stop ediyo.
    3-Kavramayla sıkıntım olduğu için bisikleti ilk çalıştırmam da arka tekerleğin havada olması gerekiyo bu yüzden de dede bisikleti diye tabir edilen bisikletlerin ayaklıklarını alıcam.

Bu da video:

VİDEO

tur atabildin mi ?eğer bu sistemde başarısız olursa aklımda bi fikir var

• arkadaşlar malum bayram tur atma fırsatım olmadı. Rölantiye tekrar bakıcam. Bu arada semih sorunu tam olarak anlamadım. Kontağı nasıl kullanmak istiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.