Şimdi Ara

Bisiklete Motor Takmak İçin >> (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
12
Favori
146.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç mesaj nce link atmıştım skyhawk motor kitine kontak bağlamışlar.beyine giden iki kabloya anahtarlı kontak tarzı birşey bağlamış sordum ama ne bağladığını söylemedi bende yapmayı düşünüyorum ama aklıma böyle birşey gelmedi yardımlarıınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar motorumla dolşaıyorum 2 gündür toplamda 8-9 km yol yaptım . Sürekli değişik sorunlarla karşılaşıyorum.Başta en büyük sıkıntım kayışı iyice gerdirememdi.Bu yüzden hem bisiklet yavaş gidiyodu hem de bayır yukarı geldiği zaman motor boşa dönüyodu.Şimdi kayışı gerdirdim baya.Sıkıntı yok motor çekiyo .Ayrıca arka dişliyi de değiştirdim. Ama bugün de somunları iyi sıkamamışım ortadaki zincir gevşedi sürekli zincir atıp durdu.Az önce o sorunuda hallettim.Yarın tekrar dolaşıcam.Toplamda 4-5 tane video çektim ama hiçbiri istediğim gibi olmadı.Yarın daha güzel bir video çekebilirsem onu ekleyeceğim.Olmazsa elimdekileri yüklerim.
    herkese iyi akşamlar.
    NOT:2 günde sürekli yüksek devirde kullanarak 8 km civarı yaptım. 2 TL lik benzin yakmışım.Beni tatmin etti açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F0316EC -- 10 Kasım 2011; 23:09:01 >

• Km de 25krs yakiyorsun:)))
    tebrikler
    videoda isteriz
  • bizim araba yakmıyor o kadar yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

bizim araba yakmıyor o kadar yahu?

fazla yaktığının farkındayım.
    Bunun 2 sebebi var diye düşünüyorum
    1-Kayış kayıpları
    2-Vitessiz oluşu
    Zamanla daha iyi olur belki
    ayrıca km de 25 kuruştan az yakan araba görmedim . Bayır aşağı boşa atarsanız belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

Arkadaşlar motorumla dolşaıyorum 2 gündür toplamda 8-9 km yol yaptım . Sürekli değişik sorunlarla karşılaşıyorum.Başta en büyük sıkıntım kayışı iyice gerdirememdi.Bu yüzden hem bisiklet yavaş gidiyodu hem de bayır yukarı geldiği zaman motor boşa dönüyodu.Şimdi kayışı gerdirdim baya.Sıkıntı yok motor çekiyo .Ayrıca arka dişliyi de değiştirdim. Ama bugün de somunları iyi sıkamamışım ortadaki zincir gevşedi sürekli zincir atıp durdu.Az önce o sorunuda hallettim.Yarın tekrar dolaşıcam.Toplamda 4-5 tane video çektim ama hiçbiri istediğim gibi olmadı.Yarın daha güzel bir video çekebilirsem onu ekleyeceğim.Olmazsa elimdekileri yüklerim.
    herkese iyi akşamlar.
    NOT:2 günde sürekli yüksek devirde kullanarak 8 km civarı yaptım. 2 TL lik benzin yakmışım.Beni tatmin etti açıkçası

kutlamalıyız işte azmin zaferi

• Kardeşim inşallah bisikletin üstüne adımı yazma sözünü unutmamışsındır

Bu arada tebrikler Senin beğenmediğin videoları koy onlar bize yeter
  • video istiyoruz keppttaaaam hastasıyııız :D video koysana :D
  • meraba abi ben tokatlıyım senin bu taktığın motorlrın tamirini yapıyr babam her parçası var benimde motor takmak gibi bi düşüncem var babam diyorki kaldırmaz diyor sen taktıysan bana söylermisn kldırıyomu hızlımı çok yakıyomu lütfen bana ulaş abicim telefon numaram arama ama msj at utangacım biraz 05418299578 bana bu sorulrım cevabını msj atarsan çok sevinirim abicim yada faceden bana ulaşablrsn ismim Emir Can Bal fotoğrafta ayaktayım gözümde gözlük var tanıman için tamam mı abicim bana ulaşırsan çok sevinirim...
  • video gelmedi hala
  • sen daha dur bu başlangıç :D bir sene daha bekliycez. :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

sen daha dur bu başlangıç :D bir sene daha bekliycez. :D :D

şu tatil gelsede bende bi başlasam
  • quote:

sen daha dur bu başlangıç :D bir sene daha bekliycez. :D :D

• ne oldu pisüklet
  • Arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar acayip yoğunum hiç giremedim foruma .
    Uğraştım ama adam gibi video çekemedim.İlk denemelerimden birinin videosu var onu koyayım bari dedim.Zinciri iyi gerdirememiştim başta atmalar oluyodu.Video o kısıma ait.Ayrıca kayışıda gerdirmemiştim bisikletin yavaşlığı o yüzden.Kayış kayma yapıyodu.Dediğim gibi son halinin videosunu çekmek isterdim ama memleketten ayrıldım.
    VİDEO 1
    VİDEO 2

• hüzünlendim şuan video koymuşsun :D yalnız çok yavaş gidiyor. :)
  • quote:

hüzünlendim şuan video koymuşsun :D yalnız çok yavaş gidiyor. :)

.
    Yavaş gittiği doğru 2. video kayışın gergin hali.Yani kayışta bir kayma yok.Motorda son devrine çıkıyor.Demekki dişli oranını çok büyük tuttum . Olsun vites attırıcı takacağım.O zaman daha güzel bir video da daha hızlı olurum umarım
  • quote:

quote:

.
    Yavaş gittiği doğru 2. video kayışın gergin hali.Yani kayışta bir kayma yok.Motorda son devrine çıkıyor.Demekki dişli oranını çok büyük tuttum . Olsun vites attırıcı takacağım.O zaman daha güzel bir video da daha hızlı olurum umarım

meraklı meraklı bakan hiç oldumu ?

insanın kendi yaptığı araçla gezmesi başkadaır şimdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: llmertll

quote:

quote:

.

Olmaz olur mu .İlk videodaki çocuk baya meraklıydı.Daha sonra 3-4 kişi daha geldi konuştu bilgi aldı falan .
    Memlekette olsam gezecektim ama değilim malesef . Bir dahaki gidişimde artık.Hem biraz daha sağlamlaştırıcam hem de vites attırıcı takıcam.Son hızınıda öğrenmiş oluruz hem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: llmertll

quote:

quote:

.

Olmaz olur mu .İlk videodaki çocuk baya meraklıydı.Daha sonra 3-4 kişi daha geldi konuştu bilgi aldı falan .
    Memlekette olsam gezecektim ama değilim malesef . Bir dahaki gidişimde artık.Hem biraz daha sağlamlaştırıcam hem de vites attırıcı takıcam.Son hızınıda öğrenmiş oluruz hem

hız hedefin kaç biraz zor ama ben 60 ı hedefliyorum herzaman yükseği hedeflemek lazımki o olmasa bile iyi bi yer olsun (genelde okul hedeflerken)

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.