Ben de merak ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİSİKLETİM ÇALINDI (Çalanı buldum. Yüzü gözüküyor) (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Normal anahtarlı çelik kilit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bulursunuz böyle adilerin yaptıkları yanına kar kalmamalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olurda bulursan polis cart curtla uğraşma kır kolunu bırak kaldırım kenarına.
-
Benim de çalınmıştı. Staj yaparken aylarca biriktirmiştim. Gerçekten çok kötü bir his. Umarım bulunur. Hırsıza hiçbir kilit dayanmıyor. Ancak göz önünde olursa ve tabi daha sağlam kilitlerle olursa işi biraz daha zorlaşıyor o kadar. Şimdi alsam herhalde eve sokmaya çalışırdım.
-
Geçmiş olsun.Benimkinide çalmaya çalışırken tesadüf yakalamıştım.
Biraz elim ağrıdı ama olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alhonso -- 16 Temmuz 2021; 23:15:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rengi bile aynısını Levent adında bir arkadaşım bir kaç sene önce Decathlon'dan almıştı 1700 lira idi sanırsam.
Bir de Cennet Mahallesi - Küçükçekmece deyince aklıma Kerim Güneş dolandırılma konum geldi yav..
Çalan şahsın umarım gözüne sele demiri girer.
More Viralyoutube
This video shows a painful way to bike bait thieves. 🔔 Subscribe our Most Viral channel https://www.youtube.com/moreviral?sub_confirmation=1 #Bike #Bait #Thieveshttps://www.youtube.com/watch?v=Ta0UINrcYhs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Temmuz 2021; 1:46:50 > -
hurdacılar onu hurdaya atmaz. ikinci el satan spotçulara satar... sen çevredeki spotçuları gez. genelde suriyelilerin alışveriş yaptığı dükkanları... ben buldum bu şekil.. çok uzağa gitmene gerek yok. çalan hemen satmak ister.
-
Şahıs kendi malı gibi alıp götürmüş
-
. evladı olduğu için alışmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X