Şimdi Ara

BİSİKLETİM ÇALINDI (Çalanı buldum. Yüzü gözüküyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
8.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çıkarken görüntüsü var koymayı unutmuşum

• vallahi ben üşenmeden her gün 3 kat yukarı çıkartıp indiriyorum bisikleti.

• quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Çalan şahıs gidip bisikleti X kişisine 1000TL ye satarsa , ve siz X kişisinde bisikleti bulursanız hiçbir hak iddia edemezsiniz, bilginiz olsun. Çalan şahsı da bulsanız ben bunu birinden şu kadara aldım der çıkar işin içinden, üstüne üstelik bisikleti de alamazsınız  

Hukuk bilgini buralarda harcama tüm dünya ile paylaş.

(ma)

Ben doğrusunu yazayım merak edene. İşporta tezgahı açıp çalıntı mal satan adamdan mal alanın aleyhine bile defalarca dava açıldı.

Çalıntı mal almak suçtur. Bunu alırken çalıntı olduğunu bilmediğinizi ispat edene kadar iflahınız kesilir. Çalıntı mallar da sahibine iade edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Temmuz 2021; 16:8:41 >

• Bit pazarı varsa oralarada bak ucuza satar hergele her ihtimali düşünmek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • annemin bisikleti çalınmıştı. hatta sitede farklı kişilerin de bisikletini çalmış aynı şahıs. Bunu kamera kayıtlarından filan bir şekilde buldular. Herkes şikayetçi oldu tabi. Mahkemede demişki beni serbest bırakın borcumu ödeyeyim. Serbest bıraktılar borcunu ödemedi kimseye.  

• Aklıma gelmişken yazayım artılayın görmeyenler de görsün

Apple air tag adlı bir cihaz var. Küçük gps mamntığı ile çalışan bir aparat. Taktığınız aleti takip etmenizi sağlıyo ve içindeki pil 1 yıl gidiyor, pilleri değiştirmek de kolaymış. Köpek tasması, anahtarlık, bisiklet tarzı şeylere takılabilir. Telefondan takip edebiliyorsunuz. Iphone dışı telefonlarda kullanılıyor mu bilmiyorum ama aklıma gelmişken sizinle paylaşmak istedim

• canskru kullanıcısına yanıt

Aklıma tosuncuk geldi

• Gecmiş olsun hocam. Bisiklette kilit çok önemli bence. En azından bisikletin fiyatının 5 te 1 kadar parayla kilit alınmalı diye düşünüyorum.

• Benim bisikletim sizinki kadar pahalı olmamasına rağmen 3 kilitle kitliyorum. 2 adet u kilitle kadro ve tekerleri sağlam demir boruya bağlıyorum sonrasında çelik teli bisikletin her parçasından geçirip yine kitliyorum. Hırsıza kilit dayanmaz tabi ama yinede işini zorlaştırmak önemli.
    Kilit açma seti maymuncuk vs. varsa kilit açmayı biliyorsa 5 dk bile.sürmeden açar kilitleri.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Elinde kutu gibi bir şey var alet edavatı ile gelmiş galiba. Önceden kestirmiş diye düşünüyorum. Tam teşekküllü gelmesi garip. Zaten hemen giriyor binaya ayrıca ben bisikleti bir haftadır çıkartmadım dışarı

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende aynı şekil bu millete güven olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

alamaz, nereye alıyor, diyecekler ben ürünü 2. el aldım, parasını verdim, ürün artık bana ait, kimse buna bir şey diyemez. ürün satılınca hakları son tüketiciye geçer

Çalıntı ürün satılamaz, satılırsa alan kişinin bir suçu olmasa dahi ürün asıl sahibine teslim edilir.

• Çalan ben değilim haberiniz olsun 

• Çalanı buldum

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Biraz daha detay lütfen.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt

Arıyorum dedektif gibi. Karakoldan yazı aldım bu görüntüyü de öyle aldım. Laga luga yaptı. Bütün esnaflar verdi çoğunu tanıyorum zaten. Yine laa luga ypatı gösterdim kağıdı kaldı mal gibi. Yav işten güçten 11 gün tatilim var diye seviniyorum yatıp dinlenecektim başımıza gelen bak

Apartmandaki kamerayı bekliyorum

• Hangi tür bisiklet kilidi kullanıyordunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyuk gecmis olsun hocam adam muhtemelen 1000 2000tlye bisikletciye falan satmistir hatta soyle diyim bu adam tek degildir birlikte calistigi hirsizlar vardir hedef sasirtmak icin ona satttirmistir.

cok buyuk gecmis olsun.benim de 2015 te calinmisti.simdi bi bisikletim var eve cikariyorum valla altina bi battaniye aldim eskiciden onu seriyorum

• Benim eski bir bisikletim var. Çelik kadro, 24 jant işimi görüyor. Değeri max 700 liradır. O bisikletle nerelere gitmedim ki? Havuza, kafeye, avmye, 2.el satış alış muhabbetlerine bile onla gitmişimdir. Kilidi var bir tane 3 liraya a101den aldım. Bir yerde çok uzun kalacaksam ancak o zaman kullanıyorum. Zaten çalınacak endişem yok. Çalan adamın benden daha çok ihtiyacı vardır derim. Hiç aramam uğraşmamda. Kafam rahat. Aynı şu karbüratörlğ araç alıp kafası rahat olanlar var ya onlar gibi hissediyorum kendimi. Geçen avm önünden giderken bir araç lapta önüme çıktı park yerinden duramadım adamın kaportaya vurdum içeri göçtü geri çıktı. Adam indi araçtan dedim kardeşim böyle mi çıkılır parktan haklısın dedi istersen hastaneye götüreyim bende bir şeyim yok dedim ama her zaman ben denk gelmem fena zarara uprarsın dikkat et diyip yoluma devam ettim. Bisiklette bir gacırdama başladı o kazadan sonra hafif arka tarafı şahlanmıştı bende bir şey yok. Avmdeki 10 kişide yanıma geldi kardeş bir şeyin var mı dediler :) adam herhalde onun korkusuna hastaneye götüreyim dedi mesele kapandı. Yani uzun lafın kısası senin için maddi manevi anlamda çok değerliyse kullanma kardeşim at bir depoya dursun orada. Kullanacağın malada bu kadar değer verme 2 günlük dünyada bu kadar kasıntı yaşamayın.

• forumun fb bölümünden tanıyorum seni umarım tekrar bisikletinize kavuşursunuz hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.