bende ng255 kullanıyorum yeni aldın sanırım güle güle kullan
nerden aldınız
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
Fena değil.
Kaç kg acaba?
14.5
Hayırlı olsun. Öncelikle, 1 çift hidrolik disk fren almakla işe başla. (Veya kaliteli V fren) Ben fren konusunda hassas olduğum için işimi garantiye almak isterim. Ağırlık biraz artacak tabii. Avid Juicy 7 kullanyorum fren seti olarak.
fatih bisiklet çarşısından özel yapılmış dağ bisikledi almıştım zamanında çift amortisörlü 21 fites xD kullanmadığım için 2 sene önce sattım bisiklet devri geçti zati bu sene sonu arabamı alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mobile prof.
Hayırlı olsun. Öncelikle, 1 çift hidrolik disk fren almakla işe başla. (Veya kaliteli V fren) Ben fren konusunda hassas olduğum için işimi garantiye almak isterim. Ağırlık biraz artacak tabii. Avid Juicy 7 kullanyorum fren seti olarak.
yeni almadım 2010da aldım frenler de yetiyor yani
quote:
Orijinalden alıntı: hærun
Pis fakir benim gibi Trek alsana
güzel bisiklet
10 yıllık hurdayı kullanıyorum.İlerlerken her tarafı ayrı yerlere gidiyor ama bisiklet kullanmayı seviyorum.Bir gün benimde güzel bisikletim olacak. Güzel bisiklet, güle güle kullanman dileğiyle
quote:
Orijinalden alıntı: TRsalvador
dandik arkada amortisör yok :( Malesef yüksek biyerden atlayınca çatırt diye ortadaki demir kırılıcak ve bisikletin selesi mazallah GÖZÜNE girecek
efendim kara listemi oluşturuyorum
1- TRsalvador
siz anca arka amortisörlü bisiklette amelelik yapın
benim bisikletimi çaldırlar aşşağıda ki depo gibi yere bıraktıydım
quote:
Orijinalden alıntı: hærun
aynısı benimde vardı 480 tl ye almıştım çalındı
Yıl 2012 hala bisiklette arka amortisör arayan var.
off özledim şimdi ne sökerdim bisikleti vidalar hep yağlama olurdu Yazın bende almayı düşünüyorum bisiklet ne önerirsiniz orta yollu birşeyler
quote:
Orijinalden alıntı: mobile prof.
Avid Elixir 5 kullanıyorum hemen hemen aynı düzeyde fren setleri daha önce kullandıklarıma benzemiyor gerçekten