Şimdi Ara

Bisikletimi Çalanları Buldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaz kayboldu bodrumdan alıp götürmüşler galiba açıkçası aramadımda şans eseri çarşıdan dönerken bizim evin alt tarafında buldum istedim adam bu 2 senedir burda ben kapının önüne koydum kimse gelmedi yaptırıp torunuma verdim dedi kavga ettim alamadan gittim.
    Çarşamba günü yanıma arkadaşımı aldım bu sefer kesinlikle vermezlerse dövecektim gittik adam sincana gönderdim torunumla dedi bende eee napacaz o zaman dedim arkadaşta beyaz eşya mı bu amca yolluyorsun sincana dedi herif buna sen ne konuşuyorsun diyerek merdiven den itti bende montumu çıkarıp adamı tuttum yukarı çektim falan filan adam söyleyeyim getirebilirlerse cumartesi getirecem falan bişeyler dedi gelmezse alırım parasını merak etme diyerek gittik bakalım cumartesi gidecem vermezse alırım 300 lira

• en basta hata yapmıssın polisi arıcaktın . tabi bisikletin senin olduguna dair kanıtlarında varsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

en basta hata yapmıssın polisi arıcaktın . tabi bisikletin senin olduguna dair kanıtlarında varsa .

Adamlar bulduk diyor.
    Bisikletin faturası ıvır zıvırı yok attım zamanında.
    Bisiklet marka tip olarak yaşadım yerde tek zaten bende arka çamurluğu sökmüştüm falan oralardan anladım bisiklet kesinlikle benim.
    Polisi ararsam zaten iki tarafı dinler anlar olayı benim olmayan bisikleti niye bu kadar uğraşayım kardeşim istemeseydi bisiklet haram zıkkım olsun der uğraşmazdım kendime zaten 1k civarı bianchi arıyorum
    Cumartesi vermezse direnirim hiç olmadı ararım polisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flamingo.0

quote:

Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

en basta hata yapmıssın polisi arıcaktın . tabi bisikletin senin olduguna dair kanıtlarında varsa .

Adamlar bulduk diyor.
    Bisikletin faturası ıvır zıvırı yok attım zamanında.
    Bisiklet marka tip olarak yaşadım yerde tek zaten bende arka çamurluğu sökmüştüm falan oralardan anladım bisiklet kesinlikle benim.
    Polisi ararsam zaten iki tarafı dinler anlar olayı benim olmayan bisikleti niye bu kadar uğraşayım kardeşim istemeseydi bisiklet haram zıkkım olsun der uğraşmazdım kendime zaten 1k civarı bianchi arıyorum
    Cumartesi vermezse direnirim hiç olmadı ararım polisi.

Alıntıları Göster
    ilginç bi hikaye

• Kusura bakma ama hiç bir hak iddaa edemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

Kusura bakma ama hiç bir hak iddaa edemezsin.
    Faturayı atmanın mantığı nedir yer kaplamaz bir şey yapmaz koy kenara dursuın böyle şeylerde lazım oluyor. Ayrıca bianchiye 1k versem gece uyuyamam
  • bianchi dünyanın ilk bisiklet üreticisidir (1885) ve italyan malıdır
    1k degil 10k hak edicek modelleri bile vardir kanımca
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    birçok yerde okuyup ve araştırıp edindiğim bilgi ile şunaları söyleyebilirim. türkiyedeki bianchilerin o dediğin marka ile alakası yok. iyi araştırın hocam. türkiyedeki bianchi isim hakkı alınıp manisada üretilen bisikletlerden ibaret. ne modelleri nede kalitesi İtalyan bianchi ile benzer değil.

(http://www.uludagsozluk.com/k/bianchi/ 21. yorum.)
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Söz konusu Bianchi'nin hangi Bianchi olduğuna göre değişir o. :)

İtalyan asıllı olan Bianchi ile Manisa'da montajlanan yerli Bianchi'yi bir tutmamak lazım. :)
  • Cok ilginc bi olay bir bisiklet icinde sahsen bukadar kavgaya gerek yokmus benceSonradan gordum bisiklet 1k ymis yapis boynuna al o bisikleti o kadar para vermissiniz
  • zaten beyler trde en fazla 2kya modeli var 10k dedigime gore...:)
  • benim 1k'lık bianchim olacak ve çalacaklar adamı bulacam ve vermeyecek ha hem adamı döverim hemde kiralamış gibi yapıp kaç gün ondaysa parasını alırım üstüne hırsız diye polise veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıamberke

benim 1k'lık bianchim olacak ve çalacaklar adamı bulacam ve vermeyecek ha hem adamı döverim hemde kiralamış gibi yapıp kaç gün ondaysa parasını alırım üstüne hırsız diye polise veririm
    benim de 8. sınıfta yaklaşık 10 yıl önce beldeyama tornado'm çalınmıştı. ah tornado'm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

bianchi dünyanın ilk bisiklet üreticisidir (1885) ve italyan malıdır

sen önce Türkiyedeki Bianchilerin hikayesini öğren ondan sonra yorum yap .

http://www.bianchi.com/

a gir bakalım Türkiye var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 30 Nisan 2014; 13:00:07 >
  • Şu GERÇEK Bianchi'nin turkuaz bisikletlerine hastayım mesela Bianchi Gavia
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

bianchi dünyanın ilk bisiklet üreticisidir (1885) ve italyan malıdır

sen önce Türkiyedeki Bianchilerin hikayesini öğren ondan sonra yorum yap .

http://www.bianchi.com/

a gir bakalım Türkiye var mı?

ustteki mesjlari oku ondan sonra konus sende

• Flamingo.0 F kullanıcısına yanıt
    Noldu bisiklet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Noldu bisiklet
    Eee noldu. Okuduk ama sonuç ne ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: grknclk

Eee noldu. Okuduk ama sonuç ne ??

Alıntıları Göster
    en son 7 gün önce girmiş dayak yemedi inşallah adamdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

en son 7 gün önce girmiş dayak yemedi inşallah adamdan :)

Alıntıları Göster
    Arkadaş bisikleti kurtarayım derken böbrekleri kaptırdı herhalde :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.