Şimdi Ara

Bisikletle 50 km/sa hız yaptım, ölür müyüm? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüksek ve uzun bir rampadan aşağıya kadar son hız basmıştım dijital kilometre vardı o zaman 90 km yapmıştım. Ama doğrumudur bilmiyorum pedalları boşalmıştı bisikletin.
  • Dik bir yokuşta 99 kmyi görmüştük kuzenimle. İyi ki bir şey olmadı.
  • Benim max 78km/h
    Pedalsız, sadece aerodinamik pozisyon ile.

Bisikletle 50 km/sa hız yaptım, ölür müyüm?

Bu pozisyon. Sele değil üst boruya oturarak. Eller fren kollarında değil ama, ortadan gidonu tutuyor, boğazın hemen yanından.

Fakat bilmediğiniz yolda denemeyin. Öne çok yükleniyor ağırlık, eğer bir tümsek veya çukur var ise arka teker yerden havalanıyor.

edit: Pardon, 78'i kamyon arkasında yapmıştım. Bu pozisyon ile 73-75 gibi bişey olması lazım. Polonya'nın yollarına güvenemiyorum. Yoksa güzel yokuşları var da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 5 Haziran 2012; 0:57:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

saatte 50 km böl 60 dk ya dk da 0,83 km..5-6 dakika 50 km hız demek yaklaşık 4-4,5 km felan demek ne diin la sen gece gece??

ben ne dedim zaten birader inişin uzunluğuna ?

neyse beyler bu günü atlatırsam problem yok iyi geceler, eğer konuyu yarın uplamazsam 911 i falan arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 5 Haziran 2012; 1:07:44 >
  • quote:

saatte 50 km böl 60 dk ya dk da 0,83 km..5-6 dakika 50 km hız demek yaklaşık 4-4,5 km felan demek ne diin la sen gece gece??

Yav bu adam benim kafamı karıştırdı.
    Şimdi arkadaş sabit ivmeli hızlanmıyordur heralde artan ivmeli olur yada değişkendir ya insan sonuçta
    Neyse sabit ivmeli hızlansa hızı doğrusal artar konum olarak da parabolik artış göstermesi lazım. Kısa sürede çok yol alır da nerde buluyor bu yokuşu Gece gece kafa gitti kafamda soru işareti oluştu fizik bilenler pmden yada burdan bilgilendirsin beni.

• skutır motorda 60km yi gördüm gaz teli takılı kaldı
  • Bizim bir arkadaş 55km hızda bisiklet sürmüştü tam 10 dk boyunca. Ertesi sabah cenazesini kaldırdık uyurken beyin kanaması geçirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Benim max 78km/h
    Pedalsız, sadece aerodinamik pozisyon ile.

Bu pozisyon. Sele değil üst boruya oturarak. Eller fren kollarında değil ama, ortadan gidonu tutuyor, boğazın hemen yanından.

Fakat bilmediğiniz yolda denemeyin. Öne çok yükleniyor ağırlık, eğer bir tümsek veya çukur var ise arka teker yerden havalanıyor.

edit: Pardon, 78'i kamyon arkasında yapmıştım. Bu pozisyon ile 73-75 gibi bişey olması lazım. Polonya'nın yollarına güvenemiyorum. Yoksa güzel yokuşları var da...

önden rüzgar yemediğin sürece o pozisyon baya iyi oluyor
    gerçi yesende yarıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Şimdi arkadaş sabit ivmeli hızlanmıyordur heralde artan ivmeli olur yada değişkendir ya insan sonuçta
    Neyse sabit ivmeli hızlansa hızı doğrusal artar konum olarak da parabolik artış göstermesi lazım. Kısa sürede çok yol alır da nerde buluyor bu yokuşu Gece gece kafa gitti kafamda soru işareti oluştu fizik bilenler pmden yada burdan bilgilendirsin beni.

ortalama hız diye düşünürsek,

aşağıdaki grafiği incele derim .. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 5 Haziran 2012; 1:19:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

quote:

quote:

Hocam nerde bu yokuş böyle ya
    Helal olsun valla beyin kanaması fln geçirme ha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

quote:

quote:

Hocam nerde bu yokuş böyle ya
    Helal olsun valla beyin kanaması fln geçirme ha

/>
    Bi şey olmaz inşallah

• Dayım 97 km/h hız yapmıştı
  • Benim bir arkadaş yapmıştı 70 km/h ile giderken ön frene bastı şimdi komada
  • android için önerebileceğiniz bir program var mı beyler ya,bendeki gps programında gördüğüm anlık hız oluyo, kaydetme özelliği falan olan ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.