Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrAsSs

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

bisiklet sürmeye ilk başlayan biri ilk sürüşte 10 km gidebilir mi bir de ortalama kaç km hız yapar şehir bisikleti ile

tamam kondisyona göre değişir ama ortalama olaraktan

Çok Rahat gider fakat nekadar hızla gider bilmiyorum

benim şuan en çok hedefim 10 km zaten o zaman desenize rahat rahat gideceğim peki iyice alışınca kaptırınca kaç dk da giderim ortalama

60-70 kmlik turlara çıkıcak hale geldiğinizde 20 dk da gidersiniz :)

servisle evin arası 100 km ilk aldıgım gün binerek getiremem o zaman heralde eve babama rica edip arabaya atıp getireceğim artık

• quote:

quote:

quote:

bisiklet sürmeye ilk başlayan biri ilk sürüşte 10 km gidebilir mi bir de ortalama kaç km hız yapar şehir bisikleti ile

Bisikletin ve sürecek kişiye göre değişir ama sınftaki bi kız arkdş grubmza yeni katılmıştı orta düzey bir mtb ile 26 km yol yaptık yorulduğu zamanlar olsada hiç zorluk çekmedi.
    şehir içinde normal bir kullanıcıysanız 15-25 km/s. arasında değişir genelde 25 in üzerine pek çıkan olmaz performanscılar dışında.

konuda mtb ile 40 yapanlar var ben şehir bisikletiyle 40 yapamayacak mıyım

siz onlara bakmayın yokuş aşağı salıp veya bir anlık o hızlara çıkılır ortalama hız 20 anca yaparsınız başlangıç için :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Çok Rahat gider fakat nekadar hızla gider bilmiyorum

benim şuan en çok hedefim 10 km zaten o zaman desenize rahat rahat gideceğim peki iyice alışınca kaptırınca kaç dk da giderim ortalama

60-70 kmlik turlara çıkıcak hale geldiğinizde 20 dk da gidersiniz :)

servisle evin arası 100 km ilk aldıgım gün binerek getiremem o zaman heralde eve babama rica edip arabaya atıp getireceğim artık

Yola bağlı yavaş yavaş gidilebilr ama bu sizi çok zorlar bu yüzden arabayla alın derim.

• Valla ne yalan söylüyeyim ki 36.2 km/s benim en yüksek hızım inanın.Daha hızlı gidersem yazarımYokuş aşağı inişlerde aşırı hızlanmamaya bakıyorum çünkü bir kaza anında çok büyük yaralanmalara sebebiyet verebiliriz.
  • Bugun 63 km/s'yi gordum. Bu dandik bisikletle bu kadari fazla bile. Bir daha bu bisikletle boyle bir sey denemem herhalde allah kaza gostermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carraro grunge 419 ile izmirli olanlar iyi bilir iki cesmelik yokusu 45km .d

• Bir kere deneyim dediydim. 120 130 tllik bisikletler oluyorya bayır aşşagı baya dik bayır attım 21e pedal çeviriyorum tam bayırın sonuna geldim 40 45km olmustur heralde hız arka frenı sıktım arkadan pat diye bir ses geldi arka fren pert. Ön freni sıksam yerler ıslaktı teker ıslak sıkıyorum kayıyor aynı hızla devam en son köşede duran arabaya ön tampondan girdiydim yapacak birşey yoktu. Ön frene abanıp ön tampona girdim arabanın üstüne cıktıydım. Fren sıkarken ıslak yerde kayıp arabaya çarptıgımıda hatırlıyorum
  • Yokus asagi hizlari yazmayin arkadaslar ve bisikletiniz iyi degilse yokus asagi salmayin jant gobegi dagilir teker cikiverir anlayamazsin

• 90-100 km/h ile yokuş aşağı gittim ama sonra 1 ay evde kıpırdamadan yattım :)
  • avcıların mekanı gibi olmuş sallayan sallayana :)
  • 80km transit şöförünün söyledigi rakam adamı solluyordumda :)
  • bianchi magnum çift amortüsörlü bisikletim var en fazla kaç km hız yapılır cevaplayan arkadaşlara teşekkürler
  • Bisan Diego ile rampa aşağı 60 km/h yaptım sonra düştüm
  • ilk sürüşte yokuş aşağı 50
  • Düz yolda çift amortisörlü ağır dağ bisikleti ile 41 km/h. 21. Viteste sonuna kadar hızla çevirdim.

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 12:28:40 >
  • salcano dağ bisikletiyle düz yolda 40 civarı yapmıştım .Ama cidden tehlikeli bir şey
  • Buradakilerin gazına gelip kendinizi tehlikeye atmayın. Hız tehlikedir

• kötü bir huyum var ne bulursam hızlı gidiyorum motor araba bisiklet farketmiyor neyse mevzuya gelelim bisikletle düz yolda 40 yapıyorum motosiklet ile ölçülmüş onaylanmıştır
  • Düz yolda 60 yaptım yokuş aşağı da 60 ı geçmemeyi çalışıyorum
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.