Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda atıp sıklayan arkadaşlar acaba motorda kasksız gözlüksüz 80-90 km de gittiler mi hiç ?
    adam market mtb si ile yokuş aşağı 80 gördüm diyor ibreye tersten mi bakıyorsun kardeşim dağılır o bisiklet.
    Ben bile "düzde" 52.5 km ye cıktımda gözlük varken bile rüzgar etkiledi.
    önemli olan yokuş aşağı hız değil düz yolda koruyabildiğiniz hızdır.
    Hanginiz 15 km yi 30'un altına inmeden gitti ? dijital km göstergesi olmayanlar mesafesini bildiğiniz bir yolda süre tutarak gidin bakalım ne kdr sürede kaç km gdiceksiniz..
  • Bugün kuzenin epey ağır dağ bisikletiyle yüz yolda 40 km hızla gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler toplam kaç kilometre yol gittiğimi ve hızımı ölçen bir sayaç almak istiyorum. Uygun fiyata nerden bulabilirim ? Alıntı yaparak yanıtlarsanız sevinirim :D
  • Cok ucuz bise istiyosan ben bunu kullaniyorum hocam isimi goruyo memnunum.

www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/DC-4S-Bisiklet-Sayaci,PR-14090.html
  • İnternet üzerinden alamayacağım Bir alışveriş merkezinde vs yok mudur bunlardan ? istanbulda oturuyorum nerden temin edebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter_CcC -- 22 Mayıs 2013; 18:07:59 >
  • Decathlon Istanbul'da var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Decathlon Istanbul'da var hocam.

Teşekkürler :D Bir de şehir içinde kullanabileceğim yine fazla pahalı olmayan ama beni yarı yoldada bırakmayacak bir bisiklet önerebilirmisiniz ? Günde 2-3 saat sürmek istiyorum uzun- kısa yollar için.. Tavsiye var mı?
  • Bisiklet konusunda pek bilgili degilim hocam bende yeni aldim bisikleti. Bisiklet konusunda bilgili arkadaslardan tavsiye alman daha dogru olur. Daha detayli bilgi verirsen ne tur bisiklet istedigini (dag , yol) , kac para verebilecegini soylersen arkadaslar yardimci olurlar
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 12:24:26 >
  • Kendi bisikletimde maksimum yaptığım hız 60 km, yokuş aşağıydı ve cadde içiydi. Daha fazla olabilirdi ama trafik başlıyordu.
    Düz yolda da 44 felan yapmıştım heralde.
  • Düz yolda 40 yokuş aşağı 58.Çok dik ve uzun bir yokuş olduğundan çok daha fazla yapabilirdim ama v frene güvenemedim pedallamak yerine hız keserek indim.Ama hızı sevmediğimi keşfettim ben sakin sürüş adamıyım sakin yol olsun ben 20-30 arası sakince süreyim bisikletimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende düzde 40-45 (zorlayarak), yokuş aşağı 56 küsür gördüm, yokuş dik değildi ve kısaydı, 60 civarı yapılır ama tehlikeli oluyor, 50 den sonra pek güvenli hissettirmiyor...(pedalı çevirmeye çalışınca sağa-sola yalpalıyor hafiften)
    düz asfaltta karşıdan rüzgar esmiyorsa! 30-35 arası bir tempoda 7-10 km gidebiliyorum...bisikletim kron city tourer 28", 24 vites...
  • Delinin biri bisikletle 262 km. yapmış.

Bu da linki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade_omen

Delinin biri bisikletle 262 km. yapmış.

Bu da linki.

Öehh diyecektim. Lakin pedal gücüyle değilmiş sanırım

Şimdilik görebildiğim en yüksek hız düz yolda 42 km

Kron XC 500

• Dede bisikletiyle 60 gördüğümü hatırlıyorum

Edit. bisan roadstar
  • Yokuş aşağı 55.5km/h yapmışım.

buradan inceleyebilirsiniz.

Strava
    10/04/2013 - Emre Oran's 13.0 km mountain bike ride
    http://app.strava.com/activities/48194932

• dün minübüs sollarken 50 dedik heralde yokuş aşağı 60 demedi ama 59 falan
  • Bu forumda harcanan çok arkadaş varmış ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

Bu forumda harcanan çok arkadaş varmış ya..

Herşey hız değil.
  • Bisiklet hevesim olmasına rağmen paraya kıyıpta almadığım ve çok alan olmaması, trafiktekilerin malum olduğu için hala heves. Burası Mersin.
    İstanbulda 2 saatte 23 km yapmıştık o da 20-25 dk. birşeyler alıp atıştırmak için mola vermiştik.
    Rota: Küçükyalı - Kartal (Koçtaş)
    Mesafe: ~11 km x2 (Gidiş - Dönüş)

Adam gibi alüminyum kadro bisiklet vardı çalındı gitti. Belki bir gün paraya kıyıp alırım yine.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.