Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: smite666

ben düz yolda 45km yokuş aşağı 63.1 km bisikletim ghost se 1150

Bugün ben de 62.25 yaptım az daha düşecektim, virajda karşıdan araba geliyordu solun sağına geçmek zorunda kalmıştım:)
    Fazla pedal atamadım, atsam 70 yapar mıydım bilmiyorum.
    Hazneler ne sizde?

dostum bisikletimin tüm özellikleri bu sitede buyur bakabilirsin...

Ghost Bisiklet
    Bisiklet konusunda yüksek teknoloji’nin merkezi Ghost, MTB – Dağ Bisikleti modellerinin aranan markası!
    http://www.ghostbisiklet.com/bisiklet.aspx?kid=1&bid=8

• 57.6 yaptım haftasonu yokuş aşağıya, URL:http://www.movescount.com/moves/move14060914
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

ben düz yolda 45km yokuş aşağı 63.1 km bisikletim ghost se 1150

Bugün ben de 62.25 yaptım az daha düşecektim, virajda karşıdan araba geliyordu solun sağına geçmek zorunda kalmıştım:)
    Fazla pedal atamadım, atsam 70 yapar mıydım bilmiyorum.
    Hazneler ne sizde?

dostum bisikletimin tüm özellikleri bu sitede buyur bakabilirsin...

http://www.ghostbisiklet.com/bisiklet.aspx?kid=1&bid=8

Haznenin adı var ama bilgisi yok sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sedona 771'le 60'a yakın yapabildim ama rüzgar büyük engel
    Bisiklet 10.8kg lastikler 2.1

• burada 400 km hıza çıkılıyor.

• Resmi görünce ayaklarım titredi :D
  • Çok güldüm bu fotoğrafa ve yorumuna :)
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Haziran 2018; 23:43:59 >
  • Gps in dediğine göre 200 mt filan yüzde 20 30 civarı eğimde 42 mi neydi...

70 gibi bir rakam için ince teker olmalı bence. Dağ bisikleti ile bu kadar 50 60 belki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 20:19:24 >
  • Düz yolda en fazla 47 yapmıştım km saatinin fotoğrafı var, rampa aşağı 69 yaptım çok güzeldi o iniş
  • Beni korkutuyor açıkçası. Önüme kimsenin çıkmayacağını bilsem müthiş bir zevk ama her an biri çıkacak diye insan tedirgin oluyor. 50 ile aniden biri fırlasa ikimiz de ölürüz herhalde.

Gps saatleriyle falan mı ölçüyor bazı arkadaşlar? Bazı sitelerin linkleri verilmiş.
  • Otomobillerde dahi 10 km hiza kadar yanilma opsiyonu bulunmaktadir.Mevcut agirlik ,ivme ve diger faktorlerin buna sbebiyet veridigi konusunda belgesel izledim.Otomobil ureticileride bu bilgiyi doguruladi.Kimi 7-8 km ,geneli 10 km kadar opsiyonun oldugunu belirtti.Uzun yillar yollarda olan araclarda ise bu oranin faktorlere gore yuksek olabilecegi yonunde.

Ayrica ilave etmem gerekirse, bisiklet hiz araci degildir arkadaslar.Burada bu konu,bilincsiz arkadaslari ciddi sonuclara yol acacak kazalara goturebilir.Bunu bilincinde yorumlar yapmanizi oneririrm.

Zira sizlerin dogru/yanlis yapmis oldugunuz hizlara ulasmak veya gecmeye calisacak bilincsiz kullanicilar olacaktir.Mesele 60 + km hiza cikip bir sure degil,bilincli bir hizla durmadan gidebilmek arkadaslar.

• Büyükada ölmüştüm Adayı baştan sona dolaştık.Koskoca adayı bitirdik siz düşünün Sonra 2 gün kalkamadım Antremansız yaparsan Yokuş aşağılarda ara sıra uçucam sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 16 Haziran 2013; 1:55:32 >
  • Yokuş aşağı pedal çevirerek 60 km'yi gördüm düz yolda 38 km'yi gördüm.
  • Mondial bisikletim ile bir yıldır birlikteyiz... Arkadaşlarla gezmek hoş oluyor. en fazla düz yolda eğim yok sayılır 44 km yaptık...(yaklaşık 2 dk boyunca :))
    Yokuş aşagı ise pedal çevirmeden 58 km...Kamyonlar olmasa dahada artabilirdi... (akyazı/Sakarya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürlem -- 17 Haziran 2013; 17:51:32 >
  • İbrede gördüğüm 56 idi ama gps daha sağlıklı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

İbrede gördüğüm 56 idi ama gps daha sağlıklı sanırım.

Bu tür bir sonuç için gps sahibi saaat mi kullanmak gerekiyor? Nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Bu tür bir sonuç için gps sahibi saaat mi kullanmak gerekiyor? Nereden alabilirim?

Ben iPhone'da SportsTracker uygulaması kullanıyorum her konuda işimi görüyor sadece bisiklet değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Ben iPhone'da SportsTracker uygulaması kullanıyorum her konuda işimi görüyor sadece bisiklet değil.

Telefondaki gps ile yani. Tamam ben de androidde böyle bir program bulurum. Ipad var ama onu taşımak biraz zor olur bisikletle :) Teşekkürler.

Aynı program varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 18 Haziran 2013; 23:06:29 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.