Şimdi Ara

bisikletten araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette gezerken veya haberlerde gormussunuzuzdur adam 4 tekerlekli bisikletten araba yapiyor buna heves ettim ve biseylerle ugrasmayi seviyorum ancak ben buna motor (sanziman olabilir) eklemek istiyorum ayni adamin gibi plastik cubuklarla ypmak istiyorum binevi go kart gibi olacak kaynak kesim isleri sorun deil iki kapili olacak iki kisilik bu bana kaca patlar iscilik bana ait olacak birde kac kilo olur bu arac 125 kilo civarlarinda tahmin ediyorum 80 90 da surucu olsa 75 100 cc bir motoryetermi yapacginiz yorumlar icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selman14 -- 6 Ekim 2014; 19:59:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 cc normal götürür sizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/06/09/--686482.Jpeg su cubuklari nerden temin edebilirim bi bilginiz varmi ben cok abrtmisin arabinin agirligi en fazla 70 kilo felen olur herhalde 2 zamanli 4 zamanli nasil bir motor onerirsiniz tesekkurler

• Ben şasiden anlamam ama performans istiyorsanız 2 Zamanlı motor

• 2 zamanlı 100 cc size yetecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: selman14

Nette gezerken veya haberlerde gormussunuzuzdur adam 4 tekerlekli bisikletten araba yapiyor buna heves ettim ve biseylerle ugrasmayi seviyorum ancak ben buna motor (sanziman olabilir) eklemek istiyorum ayni adamin gibi plastik cubuklarla ypmak istiyorum binevi go kart gibi olacak kaynak kesim isleri sorun deil iki kapili olacak iki kisilik bu bana kaca patlar iscilik bana ait olacak birde kac kilo olur bu arac 125 kilo civarlarinda tahmin ediyorum 80 90 da surucu olsa 75 100 cc bir motoryetermi yapacginiz yorumlar icin simdiden tesekkurler

şaşesini yapmak kolay ama şaşe yapmaya başlamadan önce kullandıgın motoruda belirlemen gerek sana tavsiyem o araç için kullancağın motor eğer 4T istiyorsan senin çin maliyetli olacak çünkü 4T de o araca biraz yüksek cc ister 250cc ve üstü ama iki zamanlı bir motor koyarsan 100 cc işini görür o araçta sana tavsiye edeceğim motor 5 vitesli dir yamaha rx115 motoru ama otomatik vites koyarsan sana lazım olacak motor yamaha bWS 100 dür iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyonu En Sert Araba
    7 yıl önce açıldı
    Araba direksiyonu için kılıf
    4 yıl önce açıldı
    Bisiklet / Scooter farı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.