Şimdi Ara

direksiyonu en yumuşak araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
17.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar direksiyonu en yumuşak ve dönüş çapı en iyi olan otomobil hangisi..??
    meganeler bana bayağı yumuşak geliyor..sizin bu konuda şehir içi sürüş ve park kalitesi yüksek olan araçlar hakkında bilginiz tecrübeleriniz neler

• Megane lar yumusaktır. Citroen lerde öyle. Fiat larda da city mod var zannedersem. Kısacası elektrik destekli bütün modeller aynı yumusaklıktadır bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b sınıfı ya da city car denen araçlar en kısa dönüş çapına sahiptir.

direksiyon konusunda sert direksiyonlu araç kalmadı zaten piyasada. bazı araçlarda i30 gibi city modu var onlar acayip yumuşak oluyor city moduna alınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

arkadaşlar direksiyonu en yumuşak ve dönüş çapı en iyi olan otomobil hangisi..??
    meganeler bana bayağı yumuşak geliyor..sizin bu konuda şehir içi sürüş ve park kalitesi yüksek olan araçlar hakkında bilginiz tecrübeleriniz neler

Mercedesteki kamber açısı diğer markalara göre büyüktür buda rahat dönüş olanağı sağlar bilginize..
  • fiat g.punto cd calar üstünde city düğmesi var amblemi direksiyon basınca direksiyonu 3-5 yaş arası cocuk cok rahat cevirir
  • boşa döner gibi döndüğü için puntonun direksiyonunu bozuk sanmıştım..
    meğer tüm elektrik destekliler böyleymiş..
    bunların da arasında "ennnn" hafifini araştırmak gereksiz bence..

• geçenlerde hyundai i30 test etmiştim. direksiyonun 3 modu vardı, en yumuşak moduna alınca serçe parmağınızla bile çok rahat bi sekilde dönüyodu.

hayatımda öyle yumuşak direksiyon görmedim daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyonu En Sert Araba
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dönüş çapı olarak Mercedes'ten başkasına bakmazdım.Onun dışında,Elektronik destekli Megane tüy gibi.
    Edit:Onun dışında,malesef Astra H'ın direksiyon taş gibi,dönmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 17 Nisan 2013; 13:32:26 >
  • Megane 3 aracimin direksiyonu hafif ama kardesimin son kasa Yaris'in direksiyon yumusakligini hic bir arac da gormedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

geçenlerde hyundai i30 test etmiştim. direksiyonun 3 modu vardı, en yumuşak moduna alınca serçe parmağınızla bile çok rahat bi sekilde dönüyodu.

Aynı sistem Ceed'de de var. Comfort Normal ve Sport olmak üzere 3 mod var. Comfort moduna alınca direksiyon tüy gibi oluyor
  • 2007 corolla var.Serçe parmağımla bile dönüyor.En yumuşağı değildir belki ama baya yumuşak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Megane 3 aracimin direksiyonu hafif ama kardesimin son kasa Yaris'in direksiyon yumusakligini hic bir arac da gormedim...

+1 Yarisin direksiyonu da çok yumuşak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

2007 corolla var.Serçe parmağımla bile dönüyor.En yumuşağı değildir belki ama baya yumuşak.

Aynı kasa 2003 corollanın direksiyonu abartısız kamyon direksiyonu

• son kasa clionun çok hafif
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

geçenlerde hyundai i30 test etmiştim. direksiyonun 3 modu vardı, en yumuşak moduna alınca serçe parmağınızla bile çok rahat bi sekilde dönüyodu.

cruze demedin beni şaşırttın ilk defa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

2007 corolla var.Serçe parmağımla bile dönüyor.En yumuşağı değildir belki ama baya yumuşak.

Aynı kasa 2003 corollanın direksiyonu abartısız kamyon direksiyonu

2003 gerçekten berbat.Eski arabamız 1994 corona idi.Onun da direksiyonu tüy gibiydi.
  • Auris baya yumuşak

• Punto Direksiyon sınavım puntoyla idi. O yumuşacık direksiyonu 2 elle tutmak çok koymuştu Focustan sonra çok hafif geldiydi. Focus maşallahı var.Elektrik desteği yok tabi üstüne çelik jantlar da olunca

• yaris.
    dönüş çapı da 4,7 metre.
  • herkes kullandığı aracı yazıcaktır ortak bı fıkır çıkmaz kı bende honda civic diyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.