Şimdi Ara

direksiyonu en yumuşak araba (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
17.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Du Hast

Seri1 Grande Punto'ların City Modu ile çalıştırırsanız, direksiyon milinin koptuğunu sanarsınız o derece yok denecek kadar yumuşak. Seri2 ye geçildikten sonra (benim aracımın eps sistemi seri2 olanı ile değişti) biraz sertleşti.
    B - C sınıfı tüm araçlara bindim sayılır, seri1 punto kadar yumuşak direksiyon görmedim.

Alıntıları Göster
    Kullandığım tüm araçlar içinde en yumuşak direksiyon kendi aracımın(yeni aveo sedan) diyebilirim.

Mutlaka punto gibi bilmediğim kullanmadığım çok daha yumuşak direksiyona sahip araçlar vardır,olacaktırda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Kullandığım tüm araçlar içinde en yumuşak direksiyon kendi aracımın(yeni aveo sedan) diyebilirim.

Mutlaka punto gibi bilmediğim kullanmadığım çok daha yumuşak direksiyona sahip araçlar vardır,olacaktırda.

Alıntıları Göster
    Yumuşak olanını bilmiyorum ama 7 sene boyunca 96 Şahin S sayesinde iyi kol kası yapmışımdır. Hele tekerlerin havası da biraz azsa arka arkaya direksiyon döndürmek her babayiğidin harcı değil.

Kullandığım araçlar arasında caddy-şahin-civic-corsa-jazz bence jazz en kolay manevra yapılandır.

• 2007 model s500 üsüne tanımam

5.20 ile donemediğim yerden gözüm kapalı daha uzun olmasına ragmen donerim.
    ufle teker dönsun o derece
  • 2011 passat kullanmistim onun direksiyonu mukemmel denecek kivamdaydi. Benim 2007 civic halt etmis yaninda
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

serti makbuldur....

Alıntıları Göster
    PUNTO CİTY MOD
  • Fluence privelage - çok güzel. Çok hafif. Halen ararım. (9/10)
    Fiorino - kazık gibi (4/10)
    Opel astra classic / 2012 eh işte. Daha iyisi daha yeni modelinde (7/10)
    Dacia sandero / stepway - iyi denilebilir. Başarılı (6/10)

Hepsi kullanılmış. 10 üzerinden puanlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 18 Nisan 2013; 1:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Fluence privelage - çok güzel. Çok hafif. Halen ararım. (9/10)

bana denk gelen güncel nissan micra ve hyundai i30'un modelarından biriydi,comfort dur büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Fluence privelage - çok güzel. Çok hafif. Halen ararım. (9/10)

Leon dan sonra 2012 corolla resmen kazık gibi gelmişti. Detaylarını bilemeyeceğim.
  • 2007 de ankarada 4 yıldızlı otelde konakladım.
    grande punto 2007 1.3 mj aracımı otopark görevlisine emanet ettim.
    bir kaç gün konakladım.
    otopark görevlisine aracımı tarif ederken,
    o hemen söze atlayıp,
    "--şu direksiyonu en yumşak araba mı?" diye sorardı.
    kii o otele ne mersedesler, bmw ler gelirdi.
    o kadar lüks araçlar içerisinde benim aracımın direksiyonunun yuşak olarak akılda kalması beni memnun etmişti.
    fiat ın CITY fonksiyonlu direksiyonları gerçekten çok yumşak.
    hatta diğer hidrolik direksiyonlu aradaşlarım benim araı kullandıkların
    CITY fonksiyonunu devre dışı bırakırlardı aşırı yumşak geldiği için.
  • quote:

serti makbuldur....

Alıntıları Göster
    Bana Jettanın direksiyonu sert geliyor ama Punto cidden yumuşak ve Aurisin 2008 modeli,Peugeot 308,Jazz,Megane direksiyonları da bana göre Jetta dan daha hafifti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayu

Bana Jettanın direksiyonu sert geliyor ama Punto cidden yumuşak ve Aurisin 2008 modeli,Peugeot 308,Jazz,Megane direksiyonları da bana göre Jetta dan daha hafifti

Alıntıları Göster
    fiesta nın direksiyonu çok hafif tüy gibi adeta. çoğu ford modelinin böyle zaten ama tepki olarak en ideali focus II gibi geliyor bana. focus III te de gayet yumuşak bir direksiyon var fakat tepkiler focus II kadar net değil daha yapay geliyor bana. peugeot 207 ninde direksiyonu gayet yumuşak özellikle düşük hızlarda ve tepkiler çok netti. insan direksiyonun başındayken bi çılgınlık mı yapsak ki diye düşünüyor adeta :D 308 in direksiyonu simitten kaybediyor çok ince kavrama hissi hiç yok elinden kayıyor neredeyse. 307 de direksiyon 308 den daha net.
    yukarıda saydıklarım arasında favorim focus II

• Kullandığım çoğu aracın içinden en pamuk gibi olanı s350 bluetech'dir herhalde gemi gibi araba çok kolay dönüyor ve direksiyon çok yumuşak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 18 Nisan 2013; 0:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Kullandığım çoğu aracın içinden en pamuk gibi olanı s350 bluetech'dir herhalde gemi gibi araba çok kolay dönüyor ve direksiyon çok yumuşak.
    megane 2 nin direksiyonu park halinde pamuk gibidir hızlandıkça sertleşip güven verir şehir içinde çok kullanışlı oluyor.tabi daha iyileri de vardır fakat benim bugüne kadar kullandığım en yumuşak direksiyonlu araç buydu
  • Sürdüğüm arabalar arasında direksiyonu en hafif araba reno twingoydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay1903

Sürdüğüm arabalar arasında direksiyonu en hafif araba reno twingoydu.
    Şunu da ekleyelim "yumuşak direksiyon iyidir" diye bir şey yok. Hatta ben dahil bir çok kişi çok yumuşak direksiyonu sevmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Şunu da ekleyelim "yumuşak direksiyon iyidir" diye bir şey yok. Hatta ben dahil bir çok kişi çok yumuşak direksiyonu sevmez.

Alıntıları Göster
    1974 Chevrolet Nova.
  • Doğan S çok yumuşak emin olabilirsin, böyle yumuşacıktı, çevir çevir bitmiyordu ya

Doğandan sonra doblo kullanınca biraz zorlansam da alıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Doğan S çok yumuşak emin olabilirsin, böyle yumuşacıktı, çevir çevir bitmiyordu ya

Doğandan sonra doblo kullanınca biraz zorlansam da alıştım
    En yumuşağını bilmiyorum ama benim Peugeot 306 nın hakkı var her babağidin harcı değil çevirmek.
  • Yeni Fiat Pandanın City modu açıkken direksiyonu çok yumuşak, boş dönüyormuş gibi hissettiriyor.:)
  • quote:

serti makbuldur....

Alıntıları Göster
    Direksiyonun yumuşaklığından ziyade direksiyonun tepkileri önemli eğer yumuşaklık olarak değerlendirilirse Ford Fiesta,Fiat Punto vs. daha bir çok model var yeni araçların bir çoğunda zaten direksiyon elektrikli olarak destekleniyor doğal olarak yumuşak oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.