Direksiyonun yumuşaklığından ziyade direksiyonun tepkileri önemli eğer yumuşaklık olarak değerlendirilirse Ford Fiesta,Fiat Punto vs. daha bir çok model var yeni araçların bir çoğunda zaten direksiyon elektrikli olarak destekleniyor doğal olarak yumuşak oluyor.
Alıntıları Göster
kullandıklarım içinde en rahat sırayla opel corsa c > honda jazz > toyota corolla(2009)=vw jetta(2008) > ford focus(2005 yeni kasa ghia)> opel astra h.> astra g ve en sert olarak 92 şahin(hiç birine değişmem)
İ30 direksiyonu çok hafif.üç farklı kulanım modu var.
jazz ın direksaiyonu da baya hafif
quote:
Orijinalden alıntı: DMustaine
jazz ın direksaiyonu da baya hafif
en sert direksiyon deseydin belki daha mantıklı olurdu. broadway kullanırken herkes bodye mi gidiyosun diye sorardı
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Doğal SLX var bizde onunda yumuşak
Herkesin direksiyonu yumuşak maşallah.
hocam en yumuşağını bilemem ama sabahları doğan tüy gibi oluyor. öneride bulunan arkadaş hiç şahin veya doğan kullanmamış belli önce bu araçlarla bi tur atsın daha sonra konuyu değişirsin en hisli araç direksiyonu hangisidir? bizde BMW filan deriz
quote:
Orijinalden alıntı: famouse
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Doğal SLX var bizde onunda yumuşak
Herkesin direksiyonu yumuşak maşallah.
hocam en yumuşağını bilemem ama sabahları doğan tüy gibi oluyor. öneride bulunan arkadaş hiç şahin veya doğan kullanmamış belli önce bu araçlarla bi tur atsın daha sonra konuyu değişirsin en hisli araç direksiyonu hangisidir? bizde BMW filan deriz
Alıntıları Göster
Punto city mod on
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Punto city mod on
Alıntıları Göster
Tabiki benim aracım.. Yani Grande Punto :)
quote:
Orijinalden alıntı: desoto
serti makbuldur....
Alıntıları Göster
şimdi tüm arabalardaki yumuşak.. lastiklerine göre değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: sametsamett
şimdi tüm arabalardaki yumuşak.. lastiklerine göre değişir.
Alıntıları Göster
Benim puntoyu kullandıktan sonra babamın fairway aracını kullanınca traktör sürüyormuşum gibi hissediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BohemAmca
opel corsa şimdiye kadar bana denk gelen en hafif direksiyon
Aynen corsa c'den hafifine rastlamadım ama his olmuyor çok hafif direksiyonda onu sevmiyorum
Elantra kesinlikle en hafiflerden birisi
quote:
serti makbuldur....
Alıntıları Göster
Elektrik destekli tüm direksiyonlar yumuşak ancak ilk çıkaranlardan biri city özelliği ile fiattır ve şu an ki elektrik desteklileri bile sollar,
Punto Evo ,City moda alınca zaten yumuşak olan direksiyon iyice boşa dönüyormuş gibi oluyordu şimdiye kadar kullandığım en yumuşak-hafif direksiyon ondaydı.
quote:
serti makbuldur....
Alıntıları Göster
Yumuşaklıkda fark yaratan varmı bilmiyorum ancak Mercedesler ''dönüş çapı en iyi olan otomobil hangisi'' sorusuna yanıt olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: 3dfx
Yumuşaklıkda fark yaratan varmı bilmiyorum ancak Mercedesler ''dönüş çapı en iyi olan otomobil hangisi'' sorusuna yanıt olabilir.
Alıntıları Göster
en sertler arasında ilk 3 ü benim araba oynar sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: focusrite
en sertler arasında ilk 3 ü benim araba oynar sanırım
Alıntıları Göster
Yeni kasa c3'lerde yumuşaktır ancak hissizdir.
quote:
Orijinalden alıntı: EnergyBlue
Yeni kasa c3'lerde yumuşaktır ancak hissizdir.
Alıntıları Göster
Yumuşak direksiyon marifet değil artık. Puntonun city modu kadar hissiz bir direksiyon kullanmadım. Megane direksiyonu da çok hissiz. C sınıfında en iyi tepkileri veren focus 2.5 ve astra j bana göre.
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Yumuşak direksiyon marifet değil artık. Puntonun city modu kadar hissiz bir direksiyon kullanmadım. Megane direksiyonu da çok hissiz. C sınıfında en iyi tepkileri veren focus 2.5 ve astra j bana göre.
Alıntıları Göster
Bizim broadwaydan sonra bütün arabaların direksiyonu tüy gibi geliyor.
en yumuşağnı bilmemde bizim astra h baya sert
quote:
Orijinalden alıntı: colibaly
En yumusak direksiyon budur.
Otomobil olarak henüz güzel manevra yapana rastlamadım. King pim açısı yüksek olan araçlarla yapılabilir. Minibüslerin manevra kabiliyeti tatmin ediyor ama en iyisi olacaksa otobüs almak lazım gelir.