Şimdi Ara

direksiyonu en yumuşak araba (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
17.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • City modu açık tüm Fiat modelleri.En iyisi mi tabi ki benim Puntom :)
  • i30 kullandim cok hafifti tek elle rahatlikla kullanabiliyorsunuz i30dan sonra symbolün direksiyonu bmc kamyon direksiyonu gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto abi punto başka üstüne tanımam.
  • i30 un direksiyonu gerçekten çok hafifti. kullanmadım ama punto için de çok yumuşak diyorlar. Eski Astra h'ımın direksiyonu ise felaketti, çok şükür kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 17 Kasım 2014; 21:45:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 207'lerimizin de direksiyon çok hafiftir :) Tükersen döner o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

boşa döner gibi döndüğü için puntonun direksiyonunu bozuk sanmıştım..
    meğer tüm elektrik destekliler böyleymiş..
    bunların da arasında "ennnn" hafifini araştırmak gereksiz bence..

Astra h hariç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panda,punto Sirion.

• Focus 3 kullanin bakalim haha data tum elektronikler yumusaktir zaten diyebilecekmisiniz

• Sirketin 208 ini kullandim , direksiyon cikti sandim araci kullanirken

• quote:

Orijinalden alıntı: Tietze

quote:

Orijinalden alıntı: attci

arkadaşlar direksiyonu en yumuşak ve dönüş çapı en iyi olan otomobil hangisi..??
    meganeler bana bayağı yumuşak geliyor..sizin bu konuda şehir içi sürüş ve park kalitesi yüksek olan araçlar hakkında bilginiz tecrübeleriniz neler

Mercedesteki kamber açısı diğer markalara göre büyüktür buda rahat dönüş olanağı sağlar bilginize..

Kamber değil kaster

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

quote:

Orijinalden alıntı: Tietze

quote:

Orijinalden alıntı: attci

arkadaşlar direksiyonu en yumuşak ve dönüş çapı en iyi olan otomobil hangisi..??
    meganeler bana bayağı yumuşak geliyor..sizin bu konuda şehir içi sürüş ve park kalitesi yüksek olan araçlar hakkında bilginiz tecrübeleriniz neler

Mercedesteki kamber açısı diğer markalara göre büyüktür buda rahat dönüş olanağı sağlar bilginize..

Kamber değil kaster

Özellikle W124 amortisörüne bakınca kaster açısından gibi gelebilir fakat aslında king pin açısının sağladığı bir özelliktir. King pin açısı pozitif kamber açısının düşük verilmesini sağlayarak tekerlerin düzensiz aşınmasını da önler. Porya demiri açılı olduğu için direksiyonu çevirince motorsikletin viraj alışı gibi tekerler açılı döner. Ayrıca dönüş yapılan yöndeki tekerin biraz daha içe dönmesini sağlayarak keskin manevralarda iz takibini sağlar. Yoksa iki teker paralel dönerse ön tekerler virajda daha fazla aşınır.

• City modu aktif olan Fiat modelleri

• B sınıfında Yaris direksiyon yumuşaklığı ve dönüş çapı konusunda rakipsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatayu

Bana Jettanın direksiyonu sert geliyor ama Punto cidden yumuşak ve Aurisin 2008 modeli,Peugeot 308,Jazz,Megane direksiyonları da bana göre Jetta dan daha hafifti

Jetta kullanmadım fakat bizde hem Polo hem Peugeot 308 var,

Peugeot 308, Polo'nun yanında kamyon direksiyonu gibi kalır (-: Kas yaparsınız. Jetta'dan sert olacağını düşünüyorum.
  • Hepsi yumuşak.

• lastik açılı dönünce önlerde viraj yönünde kamber açısı kazanıyor.bir de aracın burnu viraj içine doğru biraz yatıyor.bu da viraj stabilitesi ve homojen lastik aşınmasına fayda sağlıyor dediğiniz gibi.normalde kamber açısının fazla olması düz gidişte frenajı olumsuz etkiler ama bu sayede sadece virajda kamber sağlanmış oluyor.

yine de bunların dönüş çapına bir katkısı yok
  • fluence en yumusaklarindan. hayirli gunler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajli a4 servetronic super bi sey

• Güncel polonunu direksiyonu da çok yumuşak, ben sevmemiştim o kadar yumuşak direksiyonu oyuncak gibi dönüyor buz üstünde gibi.

Yeni passatta opsiyon progresif direksiyon sistemi sunulacak. Bu park manevralarda direksiyonu yumuşatan ve turunu kısaltan bir sistem. Normal passatlarda tur 2,75 iken, bu özelliğe sahip olanlarda 2,1 tur oluyor. Dolayısıyla piyasadaki en kısa turlu araçlardan biri olacak passat.
  • Volkswagen caddy

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.