Şimdi Ara

direksiyonu en yumuşak araba (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dönüşte en başarılı araba bence Mercedes direksiyon yumuşaklığı da bence b180

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  direksiyonu en yumuşak araba

80'lerin Amerikan'ları kullandığım en hafif hidroliklerdi. Şimdiki elektrikliler, Fiat'ın "city" direksiyonu mesela, parka ilk başlarken bunlardan daha hafif fakat eletrik motorunu korumak için herhalde, özellikle yazın her turdan sonra biraz daha sertleşiyor. Park manevrası biterken şimdiki elektriklilerden daha hafif kalıyorlar.

Çok güçlü hidroliği vardı, (GM - Saginaw) tekerleği kaldırıma çevirip arabanın burnunu dışarı itebilirdi. Normalde v8 motorlar için tasarlanmış, 6 silindirli motorda yaklaşık Ø 20cm makarası oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Megane cevaplarini gordukce aklima pederin 2000 megani gwliyor

Valla birader fiat arabalarinin direksiyonunu met ederler, hiç kullanmadım bilmiyorum ama park halindeyken megane 2 nin bu kadar yumuşak 150 den sonrada bu denli sertlesen ve güven veren araca binmedim :) bahsettigim 7 adet kullanilan araçla sinirlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Iyice merak ettim şu elektronik destekli olanları

Bence bi kullan vazgecemezsin :) şu elektrikli direksiyonlar şehir içi muhakkak şart her araca.Japon araçlarında çoğunda sert bildiğim kadariylaal

• 99 corsa var. Sevo direksiyon yok, hidrolikli. Ondan 2013 fiorinoya geçince çok yumuşak geliyor oh be diyorum. Fiorinodan da 2015 corsaya geçince fiorino kamyonmuş diyorum
  • fluence inanılmaz derecede yumuşak..
  • golf 7 gayet yumuşak. 1991 mazda 323 den geçince bi garip hissetmiştim.
  • Megane gerçekten çok yumuşak hızlandıkça sertleşiyodu yani elleyince sertleşiyo

• Rover 820Tİ
  • babamın aracında direksiyonu parmakla bile cevirebiliyorum (fluence)
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    - yide yemişsiniz hocam
  • Punto evo bayagi hafifti

• Arkadaslar hyundai getz, seat ibiza 2004-2007, clio 1,2 2004-2006 bunlarin arasinda direksiyonu hangisi park halinde sert acaba? Yani motor rolantideyken

• Dün fluence kullandım çok yumuşaktı gerçekten.
  • C4 Cactus aldım, yumuşacık direksiyonu var.

• Benim megane baya yumuşak, babamda corolla var kamyon direksiyonu gibi geliyor.

• Dönüşte en iyi Mercedes bence .

Bazı araçlarda city mod oluyor parmakla bile donuyor direksiyon .

Bizim BMW de R ye falan takınca veya dusuk hızlarda direksiyonu üflesen dönüyordu manevra acısından süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Mayıs 2015; 14:18:58 >
  • Yıl söylenmediği için anında trollüyorum.

Her konuda işin pisini çıkarma Amerikan'lardadır. Onlarca örnek vermişsiniz. Yok Megane 2, yok Merco, yok kaktüs... Geçiniz arkadaşım. İşi görgüsüzünden öğreneceksiniz. 1980 Chevrolet Siverado. Bu dönem üretilen halk işi kamyonetler arasında ilk hidrolik direksiyonlu arabadır. Bir Amerikalı bir ürün grubuna bir yeniliği ilk defa taktı ise ne yapar? Tabii ki pisini çıkarır! 8 yaşında Silverado'yu sürerken serçe parmağımla direksiyonunu çevirebiliyordum. Hadi bunu yenin bakalım. Tarihin en tehlikeli direksiyonlarından biridir. His sıfırdır. Hidrolik aşırı güçlüdür.

Gelen yeniliğin hayatımıza kast etmesi budur. (Bkz. 80'ler ve renkli tv = renk patlaması... Aşırı belirtilmiş renklerden o kadar bıktık ki, 90'lar filmleri, dizileri, TV şovları aşırı pastoral geçti. 2000'lerde kendimizi bulduk.) , (Bkz. müzik ve sampler... 80'lerde çıkan samplerlar kısa sürede tüm müzik piyasasını ele geçirdi. "Artık bunu yapabiliyoruz! O zaman sonuna kadar yapalım!!" Çok güzel olma potansiyeli olan şarkıların içine eden bu trend, gene 90'larda nefretle sona ermiş, sampler'ın dozajında kullanılması için 90'ların sonunu beklememiz gerekmiştir. Bugün dahi Elektronik zerzevatın aşırı kullanımı örneklerini görmekteyiz. Bkz: Daft Punk.)

• Teknik olarak A segmenti araçların dönüş çapları 9/9.5 metre (yarı çapları da 4,5/4,7)
    Direksiyonları da yumuşak zaten.
    Daha iyisi de yoktur herhalde.
    Milletin işkembeden Mercedes demesine kanmayın.
    Mercedes Blerinbile 11-12 metre dönüş çapları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 2 Mayıs 2015; 15:22:57 >
  • Focus 3 pamuk gibidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.