Şimdi Ara

direksiyonu en yumuşak araba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
17.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

c3 150 km de giderken bile 10 kmdeki gibi

O iyi bir şey değil işte. Neden derseniz aracın direksiyonu bence aracın hızı arttıkça yumuşamamalı aksine sertleşmeli ki direksiyon hakimiyeti daha güvenli sağlansın.

alışınca sorun olmuyorki asıl zorlugu ben arkadasın kalosta yaşadım dönmüyor lanet olası bence creative teknolojiiiy nin bildigi vardır güzelde
  • grande punto city mod on
  • Benim daha çok merak ettiğim dönüş çapı en küçük B, C ve D sınıfı araçlar hangileri?
  • vw bora 2000 de acaip yumusak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen C5, ben böyle hafif direksiyon görmedim.
  • renault kangoo
    ben böyle bir ağır direksiyon görmedim
  • Corsa d cok yumuşak

• abi direksiyon dediğin sert olacak böyle döndürdüğün belli olacak sırf bü yüzden aracımı çok seviyorum
    edit:2005 corolla hiçbir araca değişilmez sürmeyen bilmez çok keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 17 Nisan 2013; 17:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

2007 corolla var.Serçe parmağımla bile dönüyor.En yumuşağı değildir belki ama baya yumuşak.

+1
  • 2012 Corsa var. Tek parmakla bir tur döndürebilirsin çoook rahat. Herkes beğenmiyor ama ben çok seviyorum bunu.
  • Kara dreksyonlu araç mı kaldı yahu.
    B sınıfı tüm araçlar dönme çağı çok iyi.
    öylediğiniz gibi megane'ler de iyidir hb olan daha koılay park edilir.
  • dönüş çapı olarak nissan qashqai çok başarılı.
  • insignianınki yumuşak geliyor çok rahat
  • benim arabadan inip passat a binince direksyon bosa dönüyo zannediyorum o kadar ağır fark var.
  • Genel olarak bakacak olursak ben Citroenlerin direksiyonlarını beğeniyorum. Ardından Fiat ve VW gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Fiat Bravo ve Focus1 olmak üzere 2 aracım var. Focus'u ben, Bravo'yu eşim kullanıyor. Bravo'nun direksiyonu hafif, hele City moduna alınca iyice tüğ gibi oluyor.

Focus'un direksiyonu Bravo'ya göre daha sert.

Hangisinin direksiyonunu, tepkilerini ve verdiği hissi beğeniyorsun diye sorarsanız açık ara Focus derim.

Aynen, 7 yıldır kullandıım(ız) Focus'un direksiyonu bir çok araçtan sert. Ama seviyorum (:

Direksiyonun biraz sert olması iyi bir şey bence.Çok yumuşak olursa çukurlarda direksiyon hakimiyeti zorlaşıyor gibi.Hissiyat olayı da var tabi.

• Tüm yeni elektrik destekli direksiyonlar tüy gibi ayrım yapmayacağım bu konuda.
  • Seri1 Grande Punto'ların City Modu ile çalıştırırsanız, direksiyon milinin koptuğunu sanarsınız o derece yok denecek kadar yumuşak. Seri2 ye geçildikten sonra (benim aracımın eps sistemi seri2 olanı ile değişti) biraz sertleşti.
    B - C sınıfı tüm araçlara bindim sayılır, seri1 punto kadar yumuşak direksiyon görmedim.
  • serti makbuldur....
  • En yumusak direksiyon budur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.