Şimdi Ara

direksiyonu en yumuşak araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
17.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayanlara hitap eden araçların direksiyonları genelde çok yumuşak olur

Benim kullandığım ne yumuşak direksiyonlu araba honda jazzdı
  • Benim arabanın comfort modu cidden çok yumuşak ama bir o kadar da hissiz geliyor, o yüzden sport moddan şaşmıyorum. Civic'in modu yok ama o haliyle bile ceed'in sportundan daha sert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b yada a segmenti araçlarınki hafiftir ( lastik çapı ile alakalı )
    benim kullandıgım en hafif iki direksiyon var... biri yeni c3... digeride clio 3... megane 3 biraz daha ağır clio ya göre...
  • yeni İ30 3 farklı direksiyon modundan comfort u seçtinmi işte en yumuşak direksiyon çıta parmağınla kullan

• Hafif direksiyon mu? Niye ki?

Şaka bir yana artık neredeyse hepsi çok hafif. Bir ben "Ne kadar sert, o kadar iyi" şeklinde takılıyorum. Yüksek hız, spor kullanım, iyi hissiyat ve spotif hissiyat için sert direksiyon candır. Ama artık hepsi belli bir yumuşaklıkta. O yüzden önemsemeye gerek yok kanaatindeyim.

Direksiyon sertliği ayarlanabilen araçlar bu konuda iyi. En yumuşak moda getirirsiniz, sportif hissiyat istediğinizde sertleştirirsiniz.
  • Fiat Doblo baya hafif. Arkadaşım Hyundai i20 vardı, bi kullanayım dedim direksiyonu zor döndürdüm.
  • valla benim 2004 passattan başka bindiğim tüm araçların direksiyonları bana çok yumuşak geliyor arabamı seviyorum ama direksiyon şehir içinde biraz sıkıntı oluyor ben alıştım ama hanım bu durumdan muzdarip.
  • opel corsa şimdiye kadar bana denk gelen en hafif direksiyon
  • Fiat Bravo ve Focus1 olmak üzere 2 aracım var. Focus'u ben, Bravo'yu eşim kullanıyor. Bravo'nun direksiyonu hafif, hele City moduna alınca iyice tüğ gibi oluyor.

Focus'un direksiyonu Bravo'ya göre daha sert.

Hangisinin direksiyonunu, tepkilerini ve verdiği hissi beğeniyorsun diye sorarsanız açık ara Focus derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Fiat Bravo ve Focus1 olmak üzere 2 aracım var. Focus'u ben, Bravo'yu eşim kullanıyor. Bravo'nun direksiyonu hafif, hele City moduna alınca iyice tüğ gibi oluyor.

Focus'un direksiyonu Bravo'ya göre daha sert.

Hangisinin direksiyonunu, tepkilerini ve verdiği hissi beğeniyorsun diye sorarsanız açık ara Focus derim.

Aynen, 7 yıldır kullandıım(ız) Focus'un direksiyonu bir çok araçtan sert. Ama seviyorum (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 17 Nisan 2013; 12:26:18 >
  • Fluence bu konuda baya iyidir şehiriçinde büyük kolaylık sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Fiat Doblo baya hafif. Arkadaşım Hyundai i20 vardı, bi kullanayım dedim direksiyonu zor döndürdüm.

Dobloya bende katılıyorum epey yumuşak

Fabiada keza öyle serçe parmağınla çevir.
  • kullandığım en hafif direksiyon megane 2 aşırı hissiz .

en sert peugeot 308
  • stilo,panda,bravoipunto,grande punto,idea bilumum city tuşu olan bütün fiatlar en yumuşaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 17 Nisan 2013; 12:51:03 >
  • c3 150 km de giderken bile 10 kmdeki gibi
  • Çok yumuşak direksiyonlu araçlar , çukura girince resmen dans ediyor.Direksiyon aşırı derecede yön değiştiriyor , hatta astra da çukurlu bir yolda direksiyon yarı sağ yarı sol sürekli kendini savurduğunu gördükten sonra içim ürperdi.Birde en ufak kıpırdamalara bile direksiyonun tepki vermesi kazaya yol açabilir.Kişinin bir taşıt sürdüğünün farkına varması adına direksiyonun bu kadar basite indirilmemesi gerekir.
  • Doğal SLX var bizde onunda yumuşak

Herkesin direksiyonu yumuşak maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 17 Nisan 2013; 13:30:19 >
  • Punto'da city modunu kapatsam bile benim arabadan daha yumuşak

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

c3 150 km de giderken bile 10 kmdeki gibi

O iyi bir şey değil işte. Neden derseniz aracın direksiyonu bence aracın hızı arttıkça yumuşamamalı aksine sertleşmeli ki direksiyon hakimiyeti daha güvenli sağlansın.
  • Punto kullanmıştım City mod vardı oldukça yumuşaktı. Yengem 2011 İbiza kullanıyor onun direksiyonu da sert değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.