Şimdi Ara

DEBRİYAJ FREN GAZ PEDALLARI EN YUMUŞAK ARAÇ HANGİSİDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9000/14000 YTL CİVARI FULL DONANIMLI BİR ARAÇ DÜŞÜNÜYORUM AMA EŞİMİN AYAĞINDA PROBLEM VAR YUMUŞAK PEDALLARI OLAN BİR ARAÇ TAVSİYE EDEBİLİR MİSİNİZ ARKADAŞLAR
    ARADIĞIM ARACIN ÖZELLİKLERİ BU LİNKTE VAR http://forum.donanimhaber.com/m_22033139/tm.htm

• Otomatik vitesli alın pedal problemi kalmasın. 98-00" otomatik civic olabilir.
  • Düz vites bence mantıklı değil. Hor kullanılmış araçlarsa debriyaj yumuşak olsa bile debriyaja normalden daha dikkatli ve güçlü basmak gerekecek. Bir de bakımlı aracın debriyajı yumuşaktır. Bakımı aksatılırsa sertleşip üzerinde tepinmenize neden olur.
  • otomatik al madem
  • debriyajı en yumuşak araç benim kullandığım Chevrolet Kalos kesinlikle tavsiye ederim...
  • bu ilk arabam olacak o yüzden otomatikle başlamak yerine düz vitesi iyice pekiştireyim diye düşünüyorum ayrıca otomatiklerin çok yaktığı söyleniyor debriyaj ve freni yumuşak olan düz vitesli bir araç tam işimizi görecek ama olmadı otomatik alırız. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: respectrespect

bu ilk arabam olacak o yüzden otomatikle başlamak yerine düz vitesi iyice pekiştireyim diye düşünüyorum ayrıca otomatiklerin çok yaktığı söyleniyor debriyaj ve freni yumuşak olan düz vitesli bir araç tam işimizi görecek ama olmadı otomatik alırız. teşekkürler

otomatik tabiikide daha mantıklı olur ancak duz alacak iseniz genellikle japon araçlarında yumusak olur.
    mesela renault un debriyajını çeken bilir.cok yukarıda kavrar ve cok serttir genelde.keza peugeot un da setttir.ama tabii arkadaşların da dediii gibi bu durum kullanıma da baglıdır.

yumuşak olarak benım tavsiyem honda ve toyota markalarının modelleri uzerinde yogunlaşmanizdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    direksiyonu en yumuşak araba
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99-01 kasa 1,4 civic i otomatik bulabilirsin arkadaşım 14000 ytl ye.

sana şöyle söyleyeyim.,

bence otomatik al otomatikte devam et

yaklaşık 8 yıldır otomatik sürmekteyim.

madem eşinizde rahatsızmış otomatik almak bir anlamda mecburi sizin için.

bu zaten bisiklete binmek gibi bir şey bir kaç günde gerekirse manueli hatırlarsın hemen.

hatta şöyle bir öngörüm varki 10 yıllık bir zaman sürecinde manuelş araba ortadan kalkacak. zira fabrikalar durmadan yeni, otomatik vites teknolojileri geliştirmekte. manuel vites ise olduğu yerde saymakta.

hayırlı günler.
  • dacıa locan pedalları cok yumusak ben kullandım ve cok sasırdım gercekten pedallar cok hafif
  • Yumuşak fren pedalı istiyorsanız hidrovak veya westinghause denilen sistem olması şart zaten. Renault bu bakımdan çok iyidir. Dokunmayla bile etkili fren yapılabiliyor. Gaz pedalı en yumuşak pedal olmasına rağmen bakılmazsa sertleşir. Debriyajla ilgili görüşümü yukarıda belittiğim için tekrar yazmıyorum.
  • reno symbol lerin cok sert olduğunu biliorum benim sol ayağım uyuşmuştu kısacası symbolden uzak dur
  • Madem kullanacak kişinin ayak sorunu var o zaman kesinlikle otomatik almanızı öneririm, zaten fren ve gaz pedalları yumuşak olur, sorun debriyajdadır,sıkışık trafikde en yumuşak debriyaj bile ayağı problemli birine dert olur diye düşünüyorum.
  • aslında düz ama yumuşak vitesli bir araç almak istiyorum. debriyajın sertliği ayarlanabilir mi onu da bilmiyorum.
    polo kullanan arkadaş varsa debriyajı sertmi değil mi bilgi verebilir mi? teşekkürler
  • Mazda 323.
    En fazla bunun kadar yumuşak olunabilir,Daha yumuşak olabileceğini sanmıyorum.Telli değil Hidrolik kumandalıdır.
  • skoda fabıa nın pedallarıda yumusak
  • herkese teşekkürler fiesta flair buldum çok yumuşak ama eşim için bana çok küçük gelir. otomatik bakacağız galiba ya da pazarda debriyajı deneyip yumuşak bir şey bulursak alacağız
  • debriyaj balatasının bitmesine az zaman kala debriyaj sertleşir
  • yani aşagıda yazılan eski arabalarında yani 2000 model altı araçların da debriyajlarının balataları değişirse yumuşak olacağı anlamına mı geliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: b_duman

debriyaj balatasının bitmesine az zaman kala debriyaj sertleşir
  • Ben de bir japon kullanıcısıyım;Daihatsu Sirion..Pedallerim oldukça yumuşak cidden!EBD destekli ABS fren standart olduğu için zaten pedale ani ve aşırı basınç uygulamaya kalktığınız vakit ABS devreye giriyor..Ve ben çoğu zaman;gerekli durma mesafesini çok fazla zorlamadığım sürece frenin zâten pek fazla olmayan sertliğini, ayağımda fazla hissettirmeyerek aracı durdurabiliyorum..Debriyaj zaten yukarıda da bir çok ark.ın söylediği gibi genel olarak fazla eski nesil olmayan japon araçlarında oldukça yumuşak oluyor..14000 ytl ye bulunabilir 2004-2005 kasa..http://www.sahibinden.com/cok_temiz_fiyatini_dusurdumWQQaXQQ6900547WQQpXQQdisplayitem?keyword=sirion
    Ayrıntılı bir incelemeyi bir ark.ın sorusu üzerine yapmıştım araçla ilgili:http://forum.donanimhaber.com/m_22059915/mpage_1/key_sirion//tm.htm#22230018

Dilerim gönlünüzdeki gibi bir araç bulursunuz..

• kesinlikle twingo...
    Bir arkadaşıma kendi arabasıyla direksiyon dersi verirken kullanma şansım oldu,
    pedalları çok yumuşak ve kullanımı çok rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBlue -- 31 Mart 2008; 23:05:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.