Şimdi Ara

Bisikletten Feci Düştüm... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENDE BUNDAN BİRKAÇ AY ÖNCE YARIŞ BİSİKLETİYLE SON HIZ GİDERKEN BİR ANDA BİR ARABA YANIMA YANAŞTI TEK ELLE KULLANIOYRDUM ÖN FRENE HAFİF BASMAMLA ASFALTTA 3 METRE SÜRÜKLENMİŞİM BİRŞEY HATIRLAMIYORUM AĞIZIM YÜZÜM BURNUM KAN İÇİNDEYDİ SURATIM RESMEN YARILDI KOLLARIM DİRSEKLERİM MORARDI ONUN DIŞINDA HAFİF SIYRIKLAR VAR ADAM DEDİ Kİ BEN DÜŞŞEM KOMALIK OLURDUM GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN SURATIMDA KALICI BİR YARA İZİ DIŞINDA ŞUAN BİRŞEY YOK AMMAN HA!.....
  • baya eskiden,bisikletle çok dik bir yokuştan hızla iniyorum,önümde arkadaş var (2 kişiyiz bisiklette) ön teker bir patladı,yokuştan aşşagı kadar sürüklendik,ben olayın şokundayım,kafam kanıyo,sağ kolum sürtünmekten baya soyulmuş.. arkadaşa baktım aglaya aglaya yukarı gidiyo,onun da kaporta perte çıkmıştı.. ilginç bir deneyimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0ss -- 11 Haziran 2009; 23:59:44 >
  • 9-10 yaşındayken bisikletimle yokuş aşağı iniyordum bizim sitede. düzlükte de ufak tümsekler olur ya araçlar hızını düşürsün diye koyarlar ondan vardı. bizim sitedekilerin boyu biraz abartılıydı. herneyse son hız indim düzlükte de asıldım pedallara. ben tümseği unuttum tabi. tümsekten geçtiğimi havadayken fark ettim. nerdeyse bisikletle havada taklamı gerçekleştirdim yere iniş bile yaptım. ama tek farkı yere indiğimde altımda bisiklet yoktu. 3 sn. sonra o benim üstümdeydi
  • fren tümseklerinin üstünden hızlıca uçarken önüme geçen bisikletli çocuğa yandan havada vurdum ve sonuç yandaki bmw 320 de boydan boya çizik kolumda boylu boyunca çizik ve diğer çocukta kırık bi ayak bileği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulShot

Bugün Bisiklete Biniyordum Bayır Aşağı Bastım Biraz Sağa Sola Park Edili Olan Arabalar Var
    En Son Gördüğüm Siyah Bir Jipin Aynası ... Gerisini Hatırlamıyorum Arkadaşıma Gülerek Nefes Alamıyorum Demişim Çok Kötü Birşey Ya Allah Kimseye Göstermesin Arabanın Arkasına Göğüs Kafesimi Çarpmışım Sora Savrulup Arkadaki Arabaya Vurmuşum ve Yere Düşmüşüm Çok Kötü Bişeydi
    Paylaşmak İstedim Sadece.

ahahhaahahahahha o senmiydin
  • 12-13 yaşındayken scooter vardı 2-3 arkadaşlar kaldırımın üstünde geçiyorduk bir kahvehanenin önünden geçerken paspas sermişler yola altındada demirlikler varmış scooterinda teker küçük arasına girdi bir anda havaya uçmuştum kolumun üstüne Çok kötü bir ağrı sonra Geçmiş olsun sanada..
  • 1 keresinde ufak çapta bir şarampole yuvarlanmıştım
  • yokuş aşağı geçen pazar hızlı gidiyordum yazlıkta yokuşda çok dik birde viraj çıktı önüme dönemedim bisikletin ön teker su yoluna girdi takla attım çakıl taşlarına doğru yuvarlandım sol kolumu 2 gün kullanamadım her yerim kan içinde kaldı yürüyemedim otostop çekti arkadaş aygazcıya binip gitim eve gözlerim fln karardı ama çok tırstım bayılcam sandım
  • @snaqe nerde o anlatsın size nasıl düştüğünü
  • dikkatli sürecen , küçükken yazları kollarım ve bacaklarım full yara içindeydi , bi kerede yüzümün yarısı tanınmaz hala gelmişti
  • Bana Velet Diyen Arkadaş Yerim Seni Bıdık..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.