Şimdi Ara

Bisikletten Feci Düştüm... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde böyle yokuş aşağı giderken maceram var. 10 yaşında arkadaşımla bisikletleri değiştirmiştik. Tabi alışık falan değilim frenlerine herşeyine, kendi bisikletim gibi kullanıyorum. Neyse yokuş aşağı giderken çok hafif olan frenlere hızlı basınca direksiyonu sağlam tutamadım yerdeyim. Kalktığımda kolumda bi yamukluk. Kolumun kırıldığını falan hiç hissetmemiştim. 3-4 dakika sonra acısını hissettim tabii.

Ama hala o yokuştan bisikletle inmiyorum.

• 8 yaşındamı neydim tam hatırlamıyorum yaşımı;

Arkadaşım arkadan bana küfrediyordu bende yokuş aşşağı basmıştım o sırada arkamı döndüm dil çıkarıyordum çıkarmamla önümdeki arabanın tambonuna girmem bir olmuştu arabanın arka camı pert oldu.Ben bisikletten uçtum göbeğime bisikletin kolu girdi uçarak camı patlatmamsa cabası 1 hafta boyunca karnımdaki ağrı yüzünden ne oturuyodum nede adam gibi yatabiliyordum.
  • benim düşüşüm düz yolda e eskişehirliler bilirler esnaf sarayının önünde tranvay yolunda hızlı bir şekilde giderken bisikletin tekerleğinin raylara girmesi sonucu takla atmam o kalabalıkta canımın yandığınamı yanayım rezil olduğumamı bilemedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

15 senedir sürekli bisiklete biniyorum, geçen sene ilk defa düştüm. Onda da köprücük kemiğimi kırdım. yamuk kaynadı şimdi çıkıntı var orda

Seninki yamuk kaynamış,benimki üst üste bindi oynak bir köprücüğüm var şimdi
  • Geçmiş olsun.Peki bir şey söyleyeceğim,jipin sahibiyle irtibata geçtiniz mi?
  • Ben iskeleden uçmuştum 2 gün hastanede 2 hafta evde yattım Daha önce 1 hafta boyunca pipetle çorba içen oldumu? Hiç tavsiye etmiyorum... 1 haftadan sonra tatlı kaşığına geçtik 2. hafta bittiğinde normal kaşıkla yiyordum 3. haftadan sonra sulu yemek yemeye başladım

Neyse geçmiş olsun bilirim zordur
  • Benim çok anım var ama ikisini paylaşayım.
    Parka son surat bisiklet sürüyorum frenler sağlam değil çocuğun birine çarpmıştım

Yine freni olmayan bi bisikletle yokuş aşağı düşmüştüm yüzüm kolum yara içinde kalmıştı terminatör gibi olmuştum

• Öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.Benim de abim çok kötü düşmüştü.Bisikletin koluna büyük ucu sivri şemsiyelerden asmiş gidiyor.Şemsiyenin sivri tarafı jantların arasına bir girmiş tabi fren etkisi yaratınca tam takla atmış.Göğüs kısmı komplu yüzülmüştü.pff berbat bişi yaw aman dikkat.
  • Yaw küçükken bizim sitede deli gibi sürerdim, anlatayım deli dersiniz sizde kesin..

Yaklaşık 400-500 mt lik bi yokuş var orayı çıkardım aşağı kadar 3 tane dört yol ağzı vardı hiç bakmazdım, ellerimi bırakarak ve pedalı hala çevirerek inerdim aşağı salak gibi.. Bi araba çıksa kurtulmam mucize gibi bişey olurdu ki günde en az 10 kere yapıyordum bunu.. 12 vites mavi bi bianchi'm vardı o zamanlar.. Allah korumuş demekki. Yan yolda felan hıphızlı sürerdim bide hız göstergesi taktırmıştım o zamanlar en hızlı ne kadar sürücem diye göstergeye bakardım yola bakacağıma
  • küçükken güllerin üstüne düşmüştüm

kendinizi bir düşünün bacağınızın üstünde 100 lerce diken ve onları cıkarmanın acısını
  • Hocam bugün de ben bir olay gördüm.

Motosikletli bir genç vardı , yol kenarına park etmiş bir araç vardı birde. Bu aracın sürücüsü hiç bakmadan pat diye açtı kapıyı , motosikletli de sağa kırdı ve düştü , Allah'tan arkasından araba gelmiyordu.

Genci görseniz adamı öldürdü öldürecek. Var böyle insanlar. Çok dikkatli olmak lazım , özellikle Türkiye'de bazı sürücüler motorsiklet ve bisikletlileri trafikte araçtan saymıyor.
  • topa basıp sırt üstü betona düşmek ne fena bir şeydir.ben de nefes alamamıştım.
  • Bende bisikletle rampadan zıplamıştım 1 metreye yakın havalanıp yüz üstü yere düşmüştüm. Burun falan hep kırılmıştı 3-5 diş de kırılmıştı şimdi iyiyim tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

Bende bisikletle rampadan zıplamıştım 1 metreye yakın havalanıp yüz üstü yere düşmüştüm. Burun falan hep kırılmıştı 3-5 diş de kırılmıştı şimdi iyiyim tabi

Desene Sedat Abiye benzemişin. Dişler falan yokken.
  • Bende küçükken süs havuzuna uçuyordum freni kırdım bisiklet yan yattı ve sonunda sadece bisikletin tekeri suya değiyordu
  • toprak yolda aşağı dogru iniyorduk kardeşim koltukta ben hafif önde demirde oturuyordum

koskocaman bir taş çıktı ikimizde düştük
    kalktığımda nefes alamıyordum kalktık eve gittik hiç acı yok

t-shirt ü bir çıkardım karnımda koca bir yarık vardı
    dikiş attırmadık kendi kendine kapandı çok kötüydü

geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maniac_Turk

küçükken güllerin üstüne düşmüştüm

kendinizi bir düşünün bacağınızın üstünde 100 lerce diken ve onları cıkarmanın acısını

Sen bunu diyince aklıma bitane daha geldi.

Hırsız-polis oynuyoruz ben hırsızım arkadaş kovalıyor beni bisikletle ben arkayı kaydırarak döndüm o dönemedi. Sonrada senin gibi güllere girdi.
  • Bizim yazlığın arka sokağında süper bi bayır vardı.

Arkadaşlarla en tepeden aşağıya son hız sürüp,frene basar kaydırma şov yapardık..

İki üç arkadaş inmeye başladık.Arkadaş bisikletle yanıma yaklaştı.Lan oğlum mal mısın çarpışcaz şimdi fln dedim.Herif uyuzluğuna yaklaşıyo.

Son hız iniyoruz bi de.Son anda benim pedal onun tekerleğe mi takıldı ne olduysa ikimiz de feci şekilde yere yapıştık.Bisikletler üstümüzden geçti.Hani böyle dağa çıkıp da yuvarlanıp aşağıya inerler ya.Aynen öyle yuvarlana yuvarlana bayırdan iniyorduk.Bisikletler de çarpıp duruyor..

Kolum kırılmıştı ve yara bere içinde kalmıştı.Arkadaşın da kırıldı kırıktı ve kafasını yere çarpmıştı kaşı açılmıştı..

Hastaneden döndüğümüzde millet bize harpten çıkmışız gibi bakıyodu..

O yaz denize de girememiştim..Hay yarabim..

Bi kere de 7 mi 8 mi yaşındaydım neydim..Abimin arkadaşı önüne atmıştı.Ben şakasına "Aa araba geliyo Tuncay abi" dedim.Tuncay abi de panik yaptı aniden direksiyonu çevirdi.İkimiz de bi kenara uçtuk.Dizim feci kanamıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayKi* -- 11 Haziran 2009; 23:35:03 >

• yawaş sür velet formulayamı hazırlanıyon
  • En son Karlıktepe Mahallesinden Kartala Kadar Bayağı Sürekli Yokuş Bir Yol Vardır Orayı Durmadan pedal Çevirerek İnmiştik Sonra Ben Arka Freni Sıktım Ama Arka Frenin Teli Birden Yerinden Attı Fren Patladı Yani Ben Yola Çıktım Aşağıda Kırmızı Işık Yanıyor Arabalar Duruyor
    Ön Freni Sıksam Uçucam Direk İleri
    Zor Zor Arabaların Arasından Sıyrılıp Bir Bayıra Gelince Durabilmiştim O Günden Sonra Bayır Aşağı Hız Yapmak neymiş Tövbe Ettim be
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.