Şimdi Ara

bit comet ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bit cometi yükledim film indiriyorum ama henüz 20 kb ı geçemedim sebebini bilen varmı daha hızlı indirmesi gerekmiyormu?

• Bağlantın 256 ise, ortalama 20 kb civarlarında dl yapabiliyorsan sorun yok bence.
    Bir de bağlantın, indirdiğin torrent'in kaç peer ve kaç seed'i var bunlardan kaçına bağlısın falan böyle ayrıntıları yazabilisen daha iyi yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 16 Ocak 2005, 19:39:04 >
  • herhalde yeni torrent kullanıcısısın eğer seed sayısı lecherden fazla olan bi dosya seçersen daha verimli indirebilirsin.tavsiye edeceğim sitewww.elitetorrents.org dur ama üyelikle çalıştığı için dosya indirme işlemi bittikten sonra upload etmeni öneirrim
  • daha ne istiyon hojam.bu hız 256 ise gayet cool bir hız...
  • aslında seed de çok önemli değil dosyayı aldığın adama bakar.paylaşmak istiyosa paylaşır.ben 13 seed li dosyayı 24k ortalam ile indirdim.40 seed li dosyayı 9 k ortalamayla.dosya sahibi paylaşmak istiyosa 1 seed bile yeter.1 adamdan 20 k alıyosun.ama genel türk kullanıcısı gibi ben de dahilim net limiter la engelliyosa 100 tane seed olsada işine yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Kullanımı İle İlgili Tweak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.