Şimdi Ara

Bit pazarı günlükleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Hocam bit pazarına giderken güvenlik için yanında ne götürüyorsun ? yada ne götürmüyorsun ?

Fakat amatör fotoğrafçılık baya zahmetli. Genellikle salya sümük sabahın bir saati elinde simit ıssıran çocukları çekiyorum. Satış yapan kadınları kadraja almamaya dikkat ediyorum. Deklanşör sesi insanları rahatsız ediyor. Şişlenme ihtimali varmı EVET KESİNLİKLE :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bit pazarı günlükleri

Toy story baseball eldiveni 9/10 3 TL

• Bit pazarı günlükleri

Aksiyon figürü 8/10 3 TL

• Bit pazarı günlükleri

Aksiyon figürü 8 /10 4 TL

• Bit pazarı günlükleri

Aksiyon figürü 7/10 3 TL

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Büyük bir bit pazarı olduğunu duydum. Hatta yakın zamanda bir tv haberi bile yaptılar. Fakat nerede olduğuna dair bir fikrim yok. Ama kieve, belgrada, novi sada, litvanya kaunas ve vilniusa gidecek olursanız oranınkilere gittim tarif edebilirim :)

• scetin01 S kullanıcısına yanıt
    İnşallah bir gün tarifinizi isterim hocam :)

• Eskiden istanbul sultanbeylide vardı şimdi noldu bilmiyorum. Kartalda da vardı galiba bir aralar..
    İstanbul anadolu yakasında hala var mı nerede var bilen varsa alıntılarsa sevinirim.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Hangi bit pazarı ?
  • Eski şeyleri severim şuan bulunduğum şehirde yok olsa birtane el televizyonu denklerdim gerçi ürünler beni korkutuyor birisi ocak almış içinden böcekler çıkmıştı bende çok tiksinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 3 Kasım 2017; 0:14:6 >
  • İstanbul'da bir zamanlar Topkapı'da vardı. Hiç gidip de bu pazarları gezmek ve alışveriş yapmak nasip olmadı.

• Takipteyim konu ve yorumlariniz ilgimi cekti.

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    lakin bildiğin halde alman günah.
  • Ankarada var mı bit pazarı peki? Bu arada 7 tlye aldığın new balance ayakkabının çalıntı olmama ihtimali yok. Dini inancı geçtim ahlak anlayışı olan biri almaz o ayakkabıyı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Ankarada var mı bit pazarı peki? Bu arada 7 tlye aldığın new balance ayakkabının çalıntı olmama ihtimali yok. Dini inancı geçtim ahlak anlayışı olan biri almaz o ayakkabıyı.

ankaradakileri bende merak ediyorum bilen biri aydinlatirsa sevinirim

• Franz Beckenbauer kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda bahsettiğim önyargılı arkadaşlardan birisin anlaşılan. Kişi kendinden bilir işi mantığıyla olaya yaklaşmak yanlızca kendinizi üzer. Kaldı ki kimsenin dinini, ahlakını sorgulamak size kalmadı. Bahsettiğiniz ürünü satın aldığım adam bir suriyeli amca. Kendisine gelen yardım malzemelerini paraya çeviriyor. İnanıp inanmamak size kalmış.

• 200 TL lik mouse u 3 TL ye almak fırsatmış gibi görünüp 150 TL lik ayakkabıyı 6 TL ye almak eğer ahlaksızlıksa üzerine yorum yapacak fazla bir şey yok. Bit pazarının felsefesi satıvının ne sattığını, ne kadar değerde sattığını bilmemesi. Bu mantaliteyle olaya yaklaşan arkadaşları konuya bekliyoruz. Sizinde bit pazarı tecr0beleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• https://youtu.be/GaFRJsS1z-Y

YouTube'da bazı arkadaşlar sürekli videolar yayınlıyor. İlginizi çekebilir

• Bu hafta sonu fotoğraf çekmek için gaziantep e geldim. Araştırmalarım sonucu herhangi bir bit pazarı bulamadım. Bu hafta adana bit pazarını pas geçiyoruz. Vakit buldukça bulduğum malzemelerin resimlerini paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scetin01 -- 4 Kasım 2017; 17:0:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Ankarada var mı bit pazarı peki? Bu arada 7 tlye aldığın new balance ayakkabının çalıntı olmama ihtimali yok. Dini inancı geçtim ahlak anlayışı olan biri almaz o ayakkabıyı.

ankaradakileri bende merak ediyorum bilen biri aydinlatirsa sevinirim

http://www.haritalar.web.tr/blog/Ankara_Bit_Pazari-Eski_Esya_Pazari-Ankara_Antika_Pazari.htm

Ankaradaki bit pazarını merak eden arkadaşlar linkten faydalanabilirler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.