Şimdi Ara

Bit pazarı günlükleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scetin01

quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Ankarada var mı bit pazarı peki? Bu arada 7 tlye aldığın new balance ayakkabının çalıntı olmama ihtimali yok. Dini inancı geçtim ahlak anlayışı olan biri almaz o ayakkabıyı.

ankaradakileri bende merak ediyorum bilen biri aydinlatirsa sevinirim

http://www.haritalar.web.tr/blog/Ankara_Bit_Pazari-Eski_Esya_Pazari-Ankara_Antika_Pazari.htm

Ankaradaki bit pazarını merak eden arkadaşlar linkten faydalanabilirler.

Siz gittinizmi bu iskitlerdekine?

Her sehirde boylemi bilmem ama ankarada surekli yerleri degisiyor nerde oldugu bir muammaya dönüşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mulobbo kullanıcısına yanıt
    Hayır gitmedim. Linkte faydalı içerik olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bit pazarindan cekinmeyin. Razer fare , logitech mx master fare bulduk. Next uydu bulduk 220tl degerinde.

bunların çoğu çalıntı mallar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

İstanbul'da bit pazarı var mı?

kadikoy sali pazarı,beyazit ist. uni. karşisi. buralardan her turlu esya bulabilirsin

• babamla 7senedir bit pazarlarindan elektronik cihazlar alip tamir eder satariz, telefon tamircisi olduk ve suan dükkana gidiyorum.

hatta bu sabah babama, bit pazarında telefon anakart vs bulursa alsin diye 400tl bıraktım. o derece bagimlisiyiz.

5tlye aldığım gitar çakmağın fotosunu eklicem..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Bunlarim çalıntı olduğunu duymuştum. O konuda açıklama yapacak birisi var mıdır? Bir de ankarada var mı böyle bitpazari?

Ulusta itfaiyeciler meydanı var ben arada gidiyorum aynı bu şekil.

• Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam, sınavlarım geçsin gideceğim. Otobüsle yanından hep geçer ve trafik yaptığı için pazara sinirlenirdim, normal pazar da var galiba orada değil mi?

• calamityeas kullanıcısına yanıt
    oradaki hergün var işe yarayan bişey çıkmaz ayrıca
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    sali pazarına ben hiç gitmedim. ama babamin dedigine göre,normalin icinde bit pazarı da varmış orda.

• geçen hafta gittim ctesi pazara göre daha az tezgah kuruluyor çeşit bol ama ben saat 0900 gibi gitmiştim o lastikçiden girince 300metre ilerde kuruluyor..

Bit pazarı günlükleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 5 Aralık 2017; 14:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

geçen hafta gittim ctesi pazara göre daha az tezgah kuruluyor çeşit bol ama ben saat 0900 gibi gitmiştim o lastikçiden girince 300metre ilerde kuruluyor..

Bit pazarı günlükleri

sanırım sizde iskitlerden bahsediyorsunuz
    geçen cumartesi bende ordaydım 13:30 gibi

çok bişey yok
    işe yarar şeyleride sıfır fiyatına satıyorlar
    yanımdaki adama en az 50 yıllık pastan metali gözükmeyen penseyi 12 liraya sattı

bi tezgahta nintendo ds gördüm 80 istedi
    zaten çalışanı o fiyatlara bulunabiliyor

iyide orası sosyete pazarı değilki. erken gidicen 8 gibi hiç öğlen gibi gitmedin pazar günü daha fazla insan geliyor kenar tezgahlarda zaten adamlar istiflemiş piyasa fiyatını biliyor başka yerde dükkanı var sanırım iç taraflara kurulan ne alırsan.
    1 lira olan tezgahlar daha iyi zaten kış olduğu için ısıtma giysi türü şeyler çok gelenlerin çoğu zaten antika avcısı yada kitap arıyorki ikisindende anlamam. ama gene alacak şey bulunuyor benim açımdan güzel pazar alternatifide yok.
  • quote:

iyide orası sosyete pazarı değilki. erken gidicen 8 gibi hiç öğlen gibi gitmedin pazar günü daha fazla insan geliyor kenar tezgahlarda zaten adamlar istiflemiş piyasa fiyatını biliyor başka yerde dükkanı var sanırım iç taraflara kurulan ne alırsan.
    1 lira olan tezgahlar daha iyi zaten kış olduğu için ısıtma giysi türü şeyler çok gelenlerin çoğu zaten antika avcısı yada kitap arıyorki ikisindende anlamam. ama gene alacak şey bulunuyor benim açımdan güzel pazar alternatifide yok.

Geç gitememden kaynaklanmış olabilir 1 lira olan hicbir seye denkgelmedim kenar tezgahlar dediginiz gibi pahali

ic tezgahlardada dise dokunur bisey bulamadim

cumartesi oglen bisey yoksa pazar hicbisey olmaz gibime geliyor

siz hangi zamani tavsiye edersiniz

• quote:

zaten 1saat otobüs yarım saat yürüme sonucunda ulaştım 8-9da oraya nasıl varılır ki

tam bütün ters kombinasyonları denk getirmişler

bu kadar rezil bi pazar yeri(çamur vs icinde)

turkiyenin en kotu bitpazar yeri oldugunu düşünüyorum

1milyon nufus alti sehirlerde bile daha guzel pazar yeri ve cesitlilik var

eski yeri numune tarafı iyiydi burası rezil uzak çamur tezgahlar sanırım gece geliyor. ankhamalde inip yürüyünce 15dk sürüyor orası pazar sabahı 08-09 arası orada bulunmak lazım yaz döneminde gitmedim henüz çeşitler artar yaza doğru gelen boş dönmez.
    istanbul topkayıye giderdim gez gez bitme okadarda kurulmazki. belediye adam gibi yer gösterse düzene girer aslında sonuçta yer işgal parası toplanıyor görüyorum.
  • quote:

eski yeri numune tarafı iyiydi burası rezil uzak çamur tezgahlar sanırım gece geliyor. ankhamalde inip yürüyünce 15dk sürüyor orası pazar sabahı 08-09 arası orada bulunmak lazım yaz döneminde gitmedim henüz çeşitler artar yaza doğru gelen boş dönmez.
    istanbul topkayıye giderdim gez gez bitme okadarda kurulmazki. belediye adam gibi yer gösterse düzene girer aslında sonuçta yer işgal parası toplanıyor görüyorum.

Bide ayrancı pazarında gideceğim bidaki ay
    Orası daha iyi durumda antika daha revaçtaymış
    ayrancı neredeki paylaşsana yerini hangi gün saat vs..
  • Ankara ulus itfaiye meydanı ve iskitlerde(samsun yolundan ankamalla giderken lastikçilerin arkasında) var bit pazarı. Oraların bağımlıları sabah erken hatta gece yarısı giderler iyi ürünleri alabilmek için öğlen giderseniz işe yarar pek bir şey bulamıyorsunuz.

Elbet çalıntı mallar oluyor fakat genelde çöpe atılmış ürünler mevcut.

Bi kaç kez bende gittim ama tek gitmek ürkütücü olabilir.
  • quote:

ayrancı neredeki paylaşsana yerini hangi gün saat vs..

Her ayın ilk pazarı oluyomuş

Ayrancı pazarı yazınca google da adresi cıkıyor

Bende gitmedim daha hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

Ankara ulus itfaiye meydanı ve iskitlerde(samsun yolundan ankamalla giderken lastikçilerin arkasında) var bit pazarı. Oraların bağımlıları sabah erken hatta gece yarısı giderler iyi ürünleri alabilmek için öğlen giderseniz işe yarar pek bir şey bulamıyorsunuz.

Elbet çalıntı mallar oluyor fakat genelde çöpe atılmış ürünler mevcut.

Bi kaç kez bende gittim ama tek gitmek ürkütücü olabilir.

itfaye nin ürkütücü bir yani var ama iskitlerde

herkes ailesiyle gelmiş geziyordu

belki sabah saatlerinde durum farklidir bilemem

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.