Şimdi Ara

bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

siyahlar sony yazı olmayan xiaomi

hepsi 5v ye 2a sarj cihazi 9 tanesi saglam olunca tanesini 11tl ye almis gibi oldum

gelirken 2 kiymali pide aldim simdide cay demledim bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

sanirim telefoncular tekini 250/300tl ye satiolar bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

tekrar edit düsük amper sandıgım 1 taneside normal çıktı tekrar deneyince 9 u saglam yani sadece 1 tanesi bozuk çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 26 Temmuz 2024; 0:42:11 >

• Hocam afiyet olsun. Bu aldıklarınızı satıyor musunuz sonradan? Napıyorsunuz bu aletleri?

• hangi bit pazarı hocam beraber gidelim:) iyiymiş cidden 10-15 tl yi dilenciler almıyor o paraya ürün almak. sonra bunları sahibinden'de satmak güzel olabilir aslında.

• vittorioo V kullanıcısına yanıt

valla satıyomda elimdeki çogu ürünü ilana koymadım elimde 2 adette saglam hızlı şarj vardı zaten bunlarla 11 adet oldu bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

ucuza bişi görünce dayanamıyorum bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 26 Temmuz 2024; 0:39:45 >
  • feriköy bit pazarı hocam

• Yangın söndürme tüpü de alsaydın keşke.bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

• gözüme ilişmedi bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şoroş yaşıyor hayatı be
    Bit pazarı nasıl bir yer acaba hiç gitmedim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

bitli küflü ürünlerin satildigi biyer bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

• Faizin yüksek olduğu ve piyasanın paraya aç olduğu, kimsenin bir şeye para harcamadığı bu devirde, toplu mal alımına sıcak para bağlamak. bit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    E niye her gun oradasing

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

pastirma alcak paramiz yok ondanbit pazarinda 10 tane hizli sarj basligini 100tl ye aldim 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.