< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 20 Mayıs 2022; 12:56:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 20 Mayıs 2022; 12:56:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ftx,Ftx pro aynı. Hocam ben üye oldum yatırımı da yaptım ancak ödül gelmedi. |
Hocam bu borsanın çekim komisyonları bayağı yüksek siz referans buldunuz o size 30 dolar kazandırdı ama kendisi çektiği zaman zarar ediyor. Uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 13 Mayıs 2022; 11:37:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam ben başka birininki ile üye olmuştum ama uğraşılmaz valla. Aynı isimle 2 kampanya var sitede, bazı koşullar aynı bazısı farklı, fee çok çok fazla.Anlayana kadar k1afam 1 milyon oldu bıraktım yapan yapsın ama tavsiye etmem. Konunuzu baltalamak istemem yanlış anlamayın lütfen. Sizden ödeme de almıştım gayet güvenilir dürüstsünüz isteyen arkadaşlar sizle güvenle çalışabilir tabi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 13 Mayıs 2022; 18:27:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LTC çekimi ne kadar sürüyor ortalama |
Bende ödemeyim aldım teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 14 Mayıs 2022; 17:24:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 14 Mayıs 2022; 17:23:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 16 Mayıs 2022; 12:23:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |