|
Bitcoin 40 bin doları geçti, Ethereum 1300$’a dayandı
-
-
Bukadar hızlı yükseldiği gibi düşüşüde ne kadar hızlı olacak acaba -
Bana biri Bitcoin ve Etheriumun gerçekten var olan şeyler olduğunu kanıtlasın -
Ve düştü
-
-
İnternetin gerçekten var olduğunu kanıtla sonuç olarak sanal para fiziksel bir değer ifade etmez
-
Maşallah dediğiniz 3 gün yaşıyor 😄 -
tahminimce 50.000$ olduğu zaman ciddi bi satış dalgası gelicek ben o zamanı beklemekteyim eğer 50.000$ sonra düşmezse giricem artık -
piyasada bu kadar dolar, euro da yok dostum, sadece sayı.
-
hahaha doların gerçek olduğunu sanan biri daha -
canı yananlar çok olacak. şimdiden geçmiş olsun. -
2 sene önce 19 bin dolardan alıp zararına satanların gözleri yaşlı -
Kahrediyor bu bitcoin haberleri beni, ulan zamanında... -
Keriz silkeleme haberleri. Yine birçok garibanın başı yanacak. -
Eskiden bitcoin 1000 doların altındaydı o zaman da balon diyordular,şimdi 40k olmuş hala balon diyorlar. Düşer veya yükselmeye devam eder bilemem ama balon olmadığı kesin.
-
Bu bitcoin' i bozdurduğunda elinize fiziksel dolar lar alabiliyorsanız, o zaman demek ki sanal para gerçek oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 8 Ocak 2021; 0:42:11 >
-
2 3 sene önce bir anda 20 bin seviyesine geldi, birkaç ay takıldı ve sonra 3 4 bin dolara kadar düştü, çok can yaktı, grafiklere bakın. Bu sefer de mutlaka sağlam bir düzeltme olacaktır, kaçtan döner bilemem ama 50 bin görüp 10 binlere bu sefer düşebilir...roller coastera binmek gibi derler, çok dikkatli olun gaza gelmeyin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Miu
2 3 sene önce bir anda 20 bin seviyesine geldi, birkaç ay takıldı ve sonra 3 4 bin dolara kadar düştü, çok can yaktı, grafiklere bakın. Bu sefer de mutlaka sağlam bir düzeltme olacaktır, kaçtan döner bilemem ama 50 bin görüp 10 binlere bu sefer düşebilir...roller coastera binmek gibi derler, çok dikkatli olun gaza gelmeyin...Bir şeyler biliyorsun ama grafik okumayı bilmediğin çok açık arkadaşım. 200$'dan 20K'ya gelmiş bir hissenin 15K'dan düzelteceğini mi düşünüyordun? Grafik bilmek lazım yorum yapmak için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A40356F19
Bana biri Bitcoin ve Etheriumun gerçekten var olan şeyler olduğunu kanıtlasınEkonomi ve Finans bilseydin, elindeki birçok mevduattan daha reel olduğunu bilirdin. İnternet çağındayız, okuyup öğrenmek çok kolay.
-
Btc 1milyon olur ama batti yatti oldu diyen bitmez
Kedi ciger meselesi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eskiden bitcoin 1000 doların altındaydı o zaman da balon diyordular,şimdi 40k olmuş hala balon diyorlar. Düşer veya yükselmeye devam eder bilemem ama balon olmadığı kesin.
|
canı yananlar çok olacak. şimdiden geçmiş olsun.
|
Keriz silkeleme haberleri. Yine birçok garibanın başı yanacak.
|
Bu bitcoin' i bozdurduğunda elinize fiziksel dolar lar alabiliyorsanız, o zaman demek ki sanal para gerçek oluyor.
|
Btc 1milyon olur ama batti yatti oldu diyen bitmez
Kedi ciger meselesi.. |
Kahrediyor bu bitcoin haberleri beni, ulan zamanında...
|
hahaha doların gerçek olduğunu sanan biri daha
|
Paralı troll ne zaman 20k dan 3k ya düşmüş? Aç 5 yıllık grafiğe bak bakalım, düşse bile hep daha da yükselmiş.Al sat yapanlar köşeyi döndü. Balonmuş ahaha. Kağıt üzerinden altın alanlar balon değil tabii yada borsa. Bu işler böyle düşer kalkar ama zamanında ucuzdan bitcoin alanlar köşeyi döndüler. O zaman da balon diyorsunuz, gördük kim balonmuş. Dijital para artık hayatımıza girdi, senin gibi boş beleş tiplerin ne düşündüğü dünyanın umrunda değil. Git ötede ağla kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. |
Benzer içerikler
- opera video indirme eklentisi
- discord bot ekleme
- netflix fiyat
- whatsapp hesap silme
- instagram hesabım çalındı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X