2.El TIP KİTABI
Sınava tekrar hazırlanma kararı verdiğim için sıfır almak istemiyorum. Şuan için pdfler yetiyor ama gene de bir alıp inceleme istiyorum. 2. el kitap satan yerlerde bulabilir miyim?
ARABA 1,5 AYDIR GELMEDİ SİZCE NORMAL MI?
Opel Corsa için kapora bıraktık 1 ay sonra fatura kesiriz gümrükten geçer dediler, halen geçmemiş bu kadar uzun sürmesi normal mı?
Araba fiyatları düşer mi?
Opel Corsa Ultimate almaya karar verdik vermesine ama araba 1.5 ay oldu gelmedi ve 3 kere zam yedi 216.000'den 232.000 çıktı. Dolar kuru yüzünden dediler, şuan dolar düşüyor. Fiyata etki eder mi?
C3 VS RİO VS CORSA
2020 model araç alacağım. Malzeme kalitesi, sağlamlığı maskülen yapısı, tasarımı ile en çok beğendiğim Rio Prestige (211.900 TL). Beğenmedim kısımlar çok yakması parça maliyeti ve sıkıntısı periyot bakımların 1.250 civarı olması. Sahibi az olduğu için çok fazla problem duymadım bildiğiniz varsa yazabilirsiniz.
Corsa Ultimate(206.900) motor, az yakması ile öne çıkıyor. Bazıları aracın direksiyon simidini sorunlu olduğunu ve arabanın sağa doğru çektiği yazılmış.
C3 SHINE 1.2 PureTech (202.500)ise tasarım olarak çok kötü gözüyor maskülenden ziyade tatlı sevimli bir yapısı var. Doluluk ve iç dizayn olarak başarılı. Opel ve Citroen PSA grubu olduğu için parça ve servis noktasında avantajlılar.C3 ile ilgili kronik sorun varsa okuyabilirim.
Şu dönemde araba almak her ne kadar mantıksız olsa da eve 2. bir araba şart oldu. Sizin tercihininiz ne olurdu.
seni seçtim kaayyyrrraaaaaaaaaaaa
ALAN DENEMESİ ÖNERİSİ
|
|
ENDEMİK VS APOTEMİ TYT MATEMATİK
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 79
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.832 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 171 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri