ARABA 1,5 AYDIR GELMEDİ SİZCE NORMAL MI?
-
-
Normal ama 95 oktan olaydı,daha iyiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapora ne kadar alıyorlar ?
Peugeot da sürekli instagramdan reklam atıp duruyor da bayilerde olmayan 2008 için. Ondan merak ettim kapora ücretlerinde piyasa nasıl ?
-
Normal
-
Ne güzel işmiş ya. Ben şimdiden kaporamı alayım, müşteri elimin altında olsun. Ama faturasını araba ne zaman gelirse o zaman keserim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
Ne güzel işmiş ya. Ben şimdiden kaporamı alayım, müşteri elimin altında olsun. Ama faturasını araba ne zaman gelirse o zaman keserim.Aynen; VW yıllardır yapıyor, kapora sıraya girme harcı
-
Parani geri iste Opel Corsa alma berbat araba.
-
Aks kıran Opel Corsa mi
Sen vazgeç diye bekliyorlar o kapora bıraktığın fiyata vermezler zaten bekleme.
-
Fiyat sabitleme yok diye biliyorum, bu arkadaş veya başkası fark etmez güncel fiyattan satarlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: III I II III I IFiyat sabitleme yok diye biliyorum, bu arkadaş veya başkası fark etmez güncel fiyattan satarlar.
kaparo araç ayırmak için mi alıyorlar. tüp kuyruğu gibi yani??
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310Parani geri iste Opel Corsa alma berbat araba.
Bu Corsa mı? PSA öncesi Astra değil mi?
Şu aralar fiyat sabitleyen firma yok diye biliyorum. Bir ara reno sabitliyordu sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: III I II III I IŞu aralar fiyat sabitleyen firma yok diye biliyorum. Bir ara reno sabitliyordu sadece.
Bir şekilde alıcıların toplanıp amerikadan direkt araç getirmeye bakması lazım o ülke çok başka satarlar kim önlerinde dururlarsa da yıkar geçerler net.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Parani geri iste Opel Corsa alma berbat araba. |
Benzer içerikler
- motor yağında benzin kokusu
- motoru yapılmış araba alınır mı
- potansiyel mükellef cezası neden gelir
- megane 4 en dolu paketi hangisi
- chery tiggo 8 pro kronik sorunları
- honda civic 2022 fiyat listesi
- chery sedan modelleri
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- kia sportage 2022 fiyat
- amarok 4x4 sıfır fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X