Şimdi Ara

Fiat palio 1.4 el nasil bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
39.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araci duyan veya kullanan arkadaslarimiz varsa sizce arac nasil?İkinci eli ve donanimi yakiti vs

• Geldim kardeşim 😊 kendisini kullandım 3 yıl boyunca, eşimin arabasıydı. 2001 palio 1.4 el beyaz. Daha önce de başka konulara yazmıştırım arabadan ne beklediğinize bağlı olarak sizi memnun edebilir de etmeyebilir de. Ben ehliyeti 27 yaşında aldım ve benim için ilk sürdüğüm araba olarak beni memnun etti. 8 valftir yani kısa mesafelerde hafif olmasının da avantajıyla seri sayılabilecek bir arabadır. Ama 120den 130dan sonra uzun yolda çok güven vermeyebilir titremeye başlar. Bizim araç tüpsüzdü o yüzden yakıtı biraz üzebilir tüpsüz ve her gün kullanacaksanız. C sınıfı araç kadar yakardı kendisi biraz da gaza basmayı ve yüksek devirde kullanmayı sevdiğim için 10 litre civarında gezdim ben yakıt olarak. Ama tüpte kullanacaksan ekonomik olacaktır. Parçası çok ucuz o bakımdan da seni üzmez ama arabaya bakarsan. Bizdeyken senede bir kere bakımını yaptırırdık ve bir kere aküsünün bitmesi haricinde üzmüşlüğü yoktur olmadık arızalar çıkartıp. İyi Bi ustaya teslim et ve benzinini koy git. Tüpte sıkıntı çıkarır mı bilmem kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur. Arabanın limitleri düşük yol tutuş namına pek bi şey bekleme. Başka araçlarla 70-80 ile döneceğin kıvrımlı yolda 50 ile bazen daha da hızını düşürerek dönmen gerekebilir ki zaten Bi süre sonra limitlerini anlarsın kullandıkça. İkinci eline gelmek gerekirse 2001 model demiştim. Arabayı 2015 yılında 96.000 km’de iken sattık km orijinaldi. İkinci sahibi eşim olduğu için ve çok kullanmadığı için haftasonları alışveriş vs ihtiyaç halinde sadece araba hem az kmdeydi hem de kazasız boyasızdı. 15000 liraya verelim dedik piyasada 17-18-19 yazanlar da vardı ama alacak olan da insan dedik. Hem onun işi görülsün hem de satmadan Bi önceki gün sıfır araç aldığımız için borcunu kapatmak için bizim de işimiz görülsün istedik. Velhasıl ilana koymadım arkadaşlara söyledim ve ertesi gün bi genç kız arkadaşımın ilk arabası olacakmış beğenmiş tamam demiş. Bi günde satmış olduk. Ben hayal bile etmezdim bu kadar kolay gideceğini. Öyle de üzmedi bizi sağ olsun. Yani ben çok özellikli olmasa da limitleri düşük de olsa arabayı kötüleyemem. İşini yaptı en güzel şekilde ve satarken de üzmedi. Ama yakıt performans olarak millet bazı forumlarda ya 1.2 alın der daha az yaksın diye, ya da 1.6 alın ki yaktığına değsin. 1.4 arada kalmış gibi der. Çok kullanmadığımız için bana çok koymadı yakıtı. Dediğim gibi herkesin ihtiyacına göre, kimi memnun olmaz kimi beğenir.

Ekleme: donanım demişsin kusura bakma sonradan fark ettim. Yani donanım derken merak ettiğin ne bilmiyorum ama kliması vardı doluyken yokuşlarda açmanı tavsiye etmesem de😊 onun haricinde hava yastığı yoktu bildiğim kadarıyla güvenlik namına. Bildiğin dümdüz boş araba işte. Merak ettiğin Bi şey varsa ve biliyosam sorarsın başka bi şey gelmedi aklıma
    Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Palio 1.4 El: Nasıl Bir Araba?

Fiat Palio 1.4, ekonomik ve pratik bir şehir arabası arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. 1.4 litrelik benzinli motoru iyi bir güç performansı sunar ve yakıt verimliliğiyle öne çıkar.

Palio 1.4'ün içi geniş ve ferah olup beş yetişkin için yeterli alan sağlar. Bagaj hacmi de günlük kullanım için yeterlidir. Standart donanım özellikleri arasında klima, elektrikli camlar ve merkezi kilit bulunur.

Sürüş deneyimi açısından Palio 1.4, çevik ve kolay manevra kabiliyetine sahip bir araçtır. Direksiyonu hassastır ve süspansiyonu yol koşullarını iyi bir şekilde emer.

İkinci el Fiat Palio 1.4 modelleri genellikle uygun fiyatlıdır ve bulması kolaydır. Ancak satın almadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmanız önerilir:

• Model yılı: Daha yeni modeller genellikle daha iyi güvenlik özellikleri ve daha az kilometre ile gelir.
    • Kilometre: Düşük kilometreli araçlar genellikle daha iyi durumda olur.
    • Bakım geçmişi: Düzenli olarak bakımı yapılan araçlar daha uzun süre dayanma eğilimindedir.

Genel olarak Fiat Palio 1.4, günlük işe gidip gelme veya aile gezileri için uygun ve ekonomik bir seçimdir. Uygun fiyatı, iyi yakıt verimliliği ve geniş iç mekanı ile şehir içi sürüşler için idealdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geldim kardeşim 😊 kendisini kullandım 3 yıl boyunca, eşimin arabasıydı. 2001 palio 1.4 el beyaz. Daha önce de başka konulara yazmıştırım arabadan ne beklediğinize bağlı olarak sizi memnun edebilir de etmeyebilir de. Ben ehliyeti 27 yaşında aldım ve benim için ilk sürdüğüm araba olarak beni memnun etti. 8 valftir yani kısa mesafelerde hafif olmasının da avantajıyla seri sayılabilecek bir arabadır. Ama 120den 130dan sonra uzun yolda çok güven vermeyebilir titremeye başlar. Bizim araç tüpsüzdü o yüzden yakıtı biraz üzebilir tüpsüz ve her gün kullanacaksanız. C sınıfı araç kadar yakardı kendisi biraz da gaza basmayı ve yüksek devirde kullanmayı sevdiğim için 10 litre civarında gezdim ben yakıt olarak. Ama tüpte kullanacaksan ekonomik olacaktır. Parçası çok ucuz o bakımdan da seni üzmez ama arabaya bakarsan. Bizdeyken senede bir kere bakımını yaptırırdık ve bir kere aküsünün bitmesi haricinde üzmüşlüğü yoktur olmadık arızalar çıkartıp. İyi Bi ustaya teslim et ve benzinini koy git. Tüpte sıkıntı çıkarır mı bilmem kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur. Arabanın limitleri düşük yol tutuş namına pek bi şey bekleme. Başka araçlarla 70-80 ile döneceğin kıvrımlı yolda 50 ile bazen daha da hızını düşürerek dönmen gerekebilir ki zaten Bi süre sonra limitlerini anlarsın kullandıkça. İkinci eline gelmek gerekirse 2001 model demiştim. Arabayı 2015 yılında 96.000 km’de iken sattık km orijinaldi. İkinci sahibi eşim olduğu için ve çok kullanmadığı için haftasonları alışveriş vs ihtiyaç halinde sadece araba hem az kmdeydi hem de kazasız boyasızdı. 15000 liraya verelim dedik piyasada 17-18-19 yazanlar da vardı ama alacak olan da insan dedik. Hem onun işi görülsün hem de satmadan Bi önceki gün sıfır araç aldığımız için borcunu kapatmak için bizim de işimiz görülsün istedik. Velhasıl ilana koymadım arkadaşlara söyledim ve ertesi gün bi genç kız arkadaşımın ilk arabası olacakmış beğenmiş tamam demiş. Bi günde satmış olduk. Ben hayal bile etmezdim bu kadar kolay gideceğini. Öyle de üzmedi bizi sağ olsun. Yani ben çok özellikli olmasa da limitleri düşük de olsa arabayı kötüleyemem. İşini yaptı en güzel şekilde ve satarken de üzmedi. Ama yakıt performans olarak millet bazı forumlarda ya 1.2 alın der daha az yaksın diye, ya da 1.6 alın ki yaktığına değsin. 1.4 arada kalmış gibi der. Çok kullanmadığımız için bana çok koymadı yakıtı. Dediğim gibi herkesin ihtiyacına göre, kimi memnun olmaz kimi beğenir.

Ekleme: donanım demişsin kusura bakma sonradan fark ettim. Yani donanım derken merak ettiğin ne bilmiyorum ama kliması vardı doluyken yokuşlarda açmanı tavsiye etmesem de😊 onun haricinde hava yastığı yoktu bildiğim kadarıyla güvenlik namına. Bildiğin dümdüz boş araba işte. Merak ettiğin Bi şey varsa ve biliyosam sorarsın başka bi şey gelmedi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.adebisi -- 17 Eylül 2017; 19:57:0 >

• Yukarda uzunca çok güzel yazmışlar hepsine katılmakla beraber tüplusunu bulman lazım. Yoksa biraz benzinlisi yakar. Bende tuplusu km başı 0.30 kuruş yakardi.

Kolay alınır satılır.

Parçası uygundur.

Hafif teneke kıvamında seri arabadır.

Genelde herkesin ilk arabası olarak ve sürücü kursu arabası olarak ün yapmıştır.

Klima varsa çok iyi olur. Başkada işe yarayan ekstra bir donanımı olmaz.

Özetle benide mutlu etmiştir. Az paraya en uygun köfte misali :)
  • s.adebisi kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz gec dondum.Yorumunuz icin cok tesekkur ederim.Aracin kullanimi bi broadway misali zorlar mi?Gecen yil 2006 punto kullaniyordum.Ayni motor bu aracla sanirim.Direksiyon vs arac kullanimda yorar mi?2000 model 150bin km civarlarinda 15 bin tl fiyatlarda dolaniyor piyasasi.Unoya 12dense bu daha mantikli diye dusunuyorum.
  • TheRust T kullanıcısına yanıt
    Hocam direksiyon hidrolik. Broadway bilmiyorum ama Renault flash s kullandım araba giderken neyse de durur halde direksiyonunu çevirmek yorucu oluyodu. Palionun direksiyon hafiftir yormaz sizi. Eşim zorlanmadan park manevraları yapıyodu yumuşak bi direksiyonu vardı yani. O yönden sıkıntınız olmasın.
  • Aracı hala araştırıyorum.Ama araştırırken bu araçlardaki valf olayı kafama takıldı.Genelde millet 1.2 16 valf olanı az yakar çok tutulur demiş.Şehiriçi kullanımda hangi motor tipi tercih edilmeli?1.2 16valf olan bayaa atikmiş.
  • çok yakar içer . virajlarda yatar yoltutus kotu kalite yok onun disinda iyi git gel arabasi

he birde 1.4u daha cok tutuluyor 8valf motor sacmalik 1.2 16valf alirdim ben gidis daha iyi daha az yakit. ama ben bu araci tercih etmezdim o da ayri 1sene 2000palio 1.4el kullanmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 23 Eylül 2017; 17:30:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta arkadaşa aldık. Araç tüpte 24 kuruş yakıyor full şehiriçi. Oldukça seri ve kullanımı rahat.
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    1.4 el mi 1.2 el mi hocam?Bu ara 1.4 el cok yakar yazilarini gorunce 1.2 el 16 valfe kaydim.Ama onunda piyasasi biraz pahali geldi
  • 1.4 klimalı yolda bıraktığı için zararına sattım kurtuldum.Borcum olsun polom olsun dedim madem benzinli alacam artık 1.2 tsi motor alırım.Fiat uzak dursun benden ama tercih meselesi arkadaşlar.
  • 1.2 tsi polo ile palionun fiyatlari da oldukca yakin zaten.
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Yakın olmadığını biliyorum. Boluda yolda kalan bilir bunun ne olduğunu 2.5aylık bebekle. Bu rezilliği birdaha onlara yaşatcagıma tasarruflarımı artırır 50bine polo alır binerim kredi çekip. Herkesin bütçesi farklıdır tabi ama ben eski araba almam artık. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.
  • butceyi zorlamamak icin 3-5 yillik araba alinir, hadi 10yillik da alinir da mecburiyet olmadan 17 yillik arac alinmaz.
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.Arkadaş kurbanı olduk diyelim.
  • ben 4 yıl kullandım güzel araba ama çok yakıyor.ortalama 10-12 lt benzin yakar.100 le sabit sürünce bile 7 lt yakıyordu .şimdiki arabam 5 lt yakıyor.

lpg ile binilebilir,ama lpg ayarı tutmuyor.
  • s.adebisi kullanıcısına yanıt
    1.4 8 v 2000 model palio yakıtı bir türlü düşmüyor lpg de çözümü nedir yakıtı düşüren yok mu hiç
  • babam 2001 yılında sıfır almıştı. 1.2 16v çok daha mantıklı bunun yerine. 1.4 eski teknoloji 1.2 daha yeni teknoloji. o kadar yakıyordu ki yeri geliyor 1.6 hl bile 1.4 el'den az yakıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.4 8 v

1.4 8 v 2000 model palio yakıtı bir türlü düşmüyor lpg de çözümü nedir yakıtı düşüren yok mu hiç
    1.4 el benzini icmesiyle nam salmistir nedeni tek noktadan enjeksiyonlu olmasi yakiti yakiti dusuremezsiniz satip baska arac alin
  • 1.4 8 v 1 kullanıcısına yanıt
    enjektörün orada hortumun üzerinde gaz vanası yokmu, bir iki tur kısabilirsin.ben öyle yapardım.
  • Kötü biliriz. 1.2 ya da 1.6 bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.