Şimdi Ara

Bitcoin çakılırken Nayib Bukele yine satın alım yaptı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

doğru mu yanlış mı yapıyor 3-4 seneye belli olur, halkın tüm varlığı sence 70m dolar mı? Koskoca facebook, microsoft da kripto tabanlı teknolojiye milyar dolarlık yatırım yapıyor onlar da mı vizyonsuz.

Ekonomiyi batırıp halkın 100 milyar dolardan fazla tasarrufunu eriten, yandaşa peşkeş çeken yöneticilerdense böyle adamlar daha iyi.

• Sırf muhalif olacağım diye elalemin ergen başkanının yaptıklarını kalaylayıp paçalarını öpecek değilim sen gibi. Microsoft kriptoya yatırım yapmışmış. Bakın Bill Gates ne demiş: "Bitcoin bana göre değil"

Yüz milyardan fazla tasarrufu eritmeye gelince, taraf olmayacağım ama iki senedir ülkede ağır bir pandemi yaşandığını, tüm sağlık aşı ve evde kalma sürecinde bedava sağlık ve aşı hizmetlerinin nereden ödendiğini soramayacak kadar kör olmamak gerek. Bir gün o dürüst gözlere iktidara geldiğinde senin de ihtiyacın olacak çünkü.

37 Yaşındasın ama ben senden yaşına göre daha bilinçli konuşmanı dilerdim. Biraz ergen duruyorsun.

Bitcoin çakılırken Nayib Bukele yine satın alım yaptı
    Bitcoin çakılırken Nayib Bukele yine satın alım yaptıbbc news türkçe
    Bill Gates: Bitcoin bana göre değil - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-56206087

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 25 Ocak 2022; 13:3:21 >

• monacomen kullanıcısına yanıt
    İlki hangi lafımı gevelemişim merak ettim. Ben hiç kripto para ile ilgili bir yorum yapmadım milyon dolarlık tablo ile kripto parayı hiç kıyaslamadım. Ben sizin gibi bilmediğim her konuya saçma sapan yorum atıp rütbem yükselsin kafasındakilerden değilim. sen önce tartıştığın konu da kimle neyi tartışmışsın önce ona bir daha bak. Ve kalkmış serigrafi diyosun. Serigrafi bir sanat değil baskı türüdür. Andy Warhol kim hiç duymadım bilmiyorum. Bilmediğim için de utanmıyorum. Sonuçta serigrafi tekniği ile eserini çoğaltmak bir sanat türü değildir. Tam olarak Andy Warhol serigrafi ile ne yapmaya çalışıyor senin farkında olduğunu zannetmiyorum 😅 Adam eserinin kopyasını oluşturabilir ve bunun tartışmasını yapacak değilim. Sonuçta hala serigrafi tekniği ile tişört baskısı hala yapılan bir iş. Picasso'yu da bilmeye bilirdim. Kaldı ki çok biliyorum da denilemez, ama sadece bir tablo yaptı ve ona picasso deniyor diyecek kadar da cahil cühela bilgisiz değilim. Bir alıntı yap hangi yorumumda geri adım atmışım geveleyip lafı yuvarlamışım işaretle burdaki herkes görsün. Senin ne dediğin ortada. Zaten açıklanacak bir tarafı da yok "Picasso sadece bir tablo yapmış ona picasso deniyormuş" 😂😂😂 lütfen bunu açıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolblack1903 -- 25 Ocak 2022; 13:26:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

iyiki de taraf olmamışsın ergen kardeş. Daha tuttuğun tarafı söylemekten utanıyorsun.

Sen halen bill'i microsoftun ceo'su zannediyorsun bu kadar cahillikle tartışmanın lüzumu yok, vakit kaybı. MS

ayrıca 100 milyar dolar rezerv o dediğin hizmetlere değil doları baskılamak için satıldı, rezerv bitince doların halini gördük 2021 eylülden sonra.

Devletin zaten yapması gereken bedava aşı hizmetini lütuf gibi sunmandan zihniyetin belli.

• Bir şeyi körü körüne savunmak benim yapabileceğim değil senin antrenman alanın. Ona buna tarafını söyle diyeceğine tuttuğun partiyi iktidarı veya lideri kendin koy ki ortaya ben de senin neyi savunduğunu bilerek hitap edeyim. Susuyorsan başkasın laf sokuşturma.

Bill Microsoft yönetiminden ayrılması söz haklarını aklını ve zihnini elinden almaz şirket hala ona ait cahilliğini belli etme.

Bir demez mi bedava aşı sağlık hizmeti test ve yoğun bakım hizmeti işsizlik maaşı verilmeli tabi. Ama bunun ülkeye bir maliyeti de var. Bunu da bütçeden ödüyor her hükümet. Bu da vergi yükü veya hazinenin azalması olarak bize yansıması var. Bunu Ekrem de yapardı Kemal de Meral de bu şekilde yapardı para basarak çözülecek şeyler sınırlı. Ama dur kör bir muhalif olarak sağa sola kurşun atayım illa bir şeyi vururum kafasıyla ancak kendini yaralıyorsun.

• coolblack1903 C kullanıcısına yanıt

Andy Warhol kim bilmiyorum serigrafi de nedir anlamam diyen biri ile sanat ve eser hakkında konuşmak zamana yazık olmayı birak insanın kendine saygısını yitirmesine neden olur. Sana bool boş zamanlar diliyorum kripto borsalarında Bukele zekan ile başarılar da dilemiyorum, başarı başarılacak şey için dilenir. Picasso her tablodan bir tane yaptı bu kelimeyi de eğip bükerek forumda biri iki kıt zekalı ile beraber gülecekseniz koridora geçin de cırtlak sesiniz duyulmasın işimiz gücümüz var.

Birader deseydin ki ya kardeşim ben başka bir ressamla karıştırdım yada aklımda öyle kalmış pardon desen hiç uzamayacak bu boş muhabbet. hala üste çıkma derdindesin. pardon birader ben sana bilmediğin bir konu da benim de çok fazla bilmediğim ama en azından senin söylediğinin yanlış olduğunu bilecek kadar bildiğim bir şeyi söylediğim için çok özür dilerim. Aman sen altta kalma. Aynı durumda ben olsam pardon der geçerim ne ego varmış arkadaş sende. egon yüzünden hiç söylemediğim şeylerle bile itham edecek kadar ileri gidebiliyosun brovo...

Hala cahil cahil çabalar. İnsanların laflarını eğip büküp kendine haklı çıkartma çabaları. Picasso'nun her tablosu bir birinden farklıydı hepsinden bir tane üretti dememi niye anlamıyorsun? Andy Warhol kim diyen biri gelmiş bana sanat tarihi konusunda ahkam kesiyor ve bana Picasso'nun sadece bir tablo yaptığını sandığımı sanacak kadar saftirik ithamlar yapıştırma gayretine giriyor. Sana sen inanırsın ama sana senden başkası inanmaz ise bir işe yaramazsın.

Nerde yazıyor her tablosu birbirinden farklıydı diye 😂 resmen yazdığın şu "picassonun tablosu dünyada sadece bir tane ve buna picasso deniyor" senin bana cahil demen önemli değil zaten buradaki insanlar görüyor ne yazdığımızı ne dediğimizi. Tamam birader açıkla diyorum neye picasso dendiğini onu da açıklayamıyosun. Yada ekran görüntüsü aldığım yorumunda adam picasso konusunda neyi yanlış söyledi de cahil dedin? ya tam bir kıvırtmasın. bu ekran görüntüsünü imzam yapıcam 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolblack1903 -- 25 Ocak 2022; 14:45:7 >

Yazık hala kazıyor ki bir şey bulurum diye. Hayır sanki forumda da seni takip edip hee monaconun ipliğini pazara çıkardı picassoyu tanımıyormuş diyecek bir safinaz bulacakmış aklınca. Picassonun tablosu dünyada bir tane kelimesi Picasso dünyada bir tane tablo yaptı demek değil ki. Adamın her tablosundan bir tane yaptığı kripto para gibi birbirinin aynısı değer ile değerlendirilemeyeceğini anlatmışım ama anlama özürlü olduğun ve bu özrünü de tamamen engelli safına taşıdığın için benim bir engelli vatandaş ile tartışmam söz konusu olamayacağı için de mevzuyu uzatmayı artık istemiyorum. Seni ben düzeltemem. Üzgünüm.

İlki kimse takip etsin derdinde değilim. İkincisi hadi kripto ile tablo arasındaki bağlantıyı kurdun orda neye picasso deniyor hangi tabloymuş o picasso dedikleri onu açıkla. Zaten ipliğini pazara çıkarmama gerek yok seni bilen biliyodur. Sürekli çevir lafı. yok birbirinden farklı dediydim yok o anlama gelmiyo bu anlama geliyo yok bitane yaptı demedim. Kıvırtmaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolblack1903 -- 25 Ocak 2022; 15:40:25 >

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    😂 ya dur birader şimdi seni takip edenler manaconun ipliğini pazara çıkardın falan der bak sen cahilsin gel sen bu manacomenle uğraşma adam zekanın nirvanasında bak tuş olursun. adam atom altı parçacık uzmanı kripto dehası sanat tarihi bilmem neyi 😂😂😂😂😂😂

• Romeo84 kullanıcısına yanıt

Merkeziyetsiz, FED dünya ekonomisinde önemli merkezi bir pozisyona sahip. Daha da genişletecek olursak dünya içerisinde ABD önemli bir belirleyici güç. Haliyle ister meclisi, ister yargısı ister finans kuruluşları ne diyecek diye bir çok konuda ABD ne diyecek diye bekleniyor. Bir diğer örneği de aynı oranda ve etki de olmasa da Çin devleti için de geçerli son 10 yıllık süreç içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 25 Ocak 2022; 16:37:15 >

He canım evet Picasso hayatı boyu bir tane tablo yaptı bir tane tablosu var tamam mı bir tane sadece bir tane hadi git bunu şimdi her tarafa yay. Sırf sen mutlu ol diye diyorum çünkü galiba şu sıralar bundan başka işin yok sana meşgale olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 25 Ocak 2022; 17:11:29 >
    hı hı

Cümlemin yanlış olduğun düşünsem gider değiştiririm, ama senin algı kıtlığın ve manipüle edip kendini sevme sanatına katkım olsun. Akıllı insan ne dediğimi anlar akılsızın ise ne düşündüğüne karışmamak gerek günah sen de öyle mutlu ol.

evet tabi... 😂 işte buna psikoloji deniyor

Yaptığın yorum bile olaya bakış açını baştan belli ediyor zavallı. at gözlüğünü biraz daha daralt sen. kumar malzemesi dediğin şeylerin herbirisi ayrı bir proje ve içlerinde senin aklın ve mantığının 10 sene sonra dank edeceği kadar işe yarar fikirler barındırıyor. sen bu kafayla gidip çeyrek alıp at kenara. sonradan geldiğinde aldığın o coin leri sana satacak olan kişiyim ben :) şimdiden ayağını denk al haha

• Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt

Git bunu Warren Buffett'a söyle sahi kim ki o? Bir sen akıllısın zaten, şimdi bin liralık bitcoin aldın yıl sonu on bin iki yıl sonrada 100 bin dolar olacak ve sen milyarder olarak Miami'de tekne gezisi yapacaksın. Dikkat et hayallerinde boğulma Joker hayat o kadar pembe değil.

ABD merkezli dünyanın en büyük ikinci holding şirketi Berkshire Hathaway Kurucusu Warren Buffett'ın Bitcoin'i bir kumar aracı olarak tanımladı.

Warren Buffett: Bitcoin bir kumar aracıdır

Bitcoin çakılırken Nayib Bukele yine satın alım yaptıwww.hurriyet.com.tr
    Warren Buffett: Bitcoin bir kumar aracıdır
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/warren-buffett-bitcoin-bir-kumar-aracidir-41205281

Hem ne oldu 2014 model monitörünü hala kullanıyor musun millet bitcoinden zengin oldu ama sen hala eski monitörü daha nasıl kullanırım fakirliğinde misin, yenisini alamadın mı hala. Yazık, para toplayalım coin zenginlerine :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 26 Ocak 2022; 14:52:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.