|
Bitcoin fiyatı 41500$ oldu, 2 yıllık set yıkıldı
-
-
'' Bitcoin balonu patladı abi yaaa.''
-
20bine düşecek diyenlerin gözü yaşlı :)
-
Alooo ne coin.
-
60 küsürlerden 19 seviyesine inerken almak lazımdı, şimdi çıkıyor diye alan muhtemelen yine terste kalacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dolar belası devredilecek yerine o geçecekse bu dijital paraya varım.
-
Ekran kart fiyatlari GG
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düşünce yazan artistleri göremiyoruz uzun zamandır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 4 Aralık 2023; 11:4:17 >
-
Nisandan Eylüle kadar epey alım yaptım. Btc, eth sol ve avax. Şimdi seyrediyorum. Günlük al satçı değilim. Kaspa gibi fırsatları bulmak dileğiyle. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
alak mı ne diyonuz
zengin olmak herkesin hakkı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konunun ekran kartları ile alakası yok
-
Sert çıkışın sert düzeltmesi olur. Yeni alacak olsam almaz beklerdim.
Özellikle luna grubunda coşkuya kapılıp son vagonlara binenlere alttan topladıklarını yukarıdan size verebilirler.
-
Tabi efendim.
2 yıl para yatacağına fiziksel ticaret al-sat ile o para daha çok katlanabilir, tercih meselesi.
-
Lise 2 ye gidiyordum, birçok makine ile mining yapıp. Reklam video izleyip, 7 günlük rapidshare premium için binlerce bitcoin veriyordum. Sadece 7 günlük rapidshare premium için.
Olsada köşelerde bikaçtane kalsa, yüzlercesi değilde 3-5 tanesi. Ne zamanın cüzdan siteleri var ne btc platformları. Hepsi silindi gitti, kim derdiki bu gün buralara geleceğini. Başka birşey bu ya.
-
yine hikayeler uydurulacak. dipten toplayanlar verecek birilerinin eline. ama bu mal yedirme biraz sürecek, zaman alacak.
-
Dolar olarak bir yılda yüzde yüz yapabilecek olursanız 1m vereyim. Bakın yapsanız bile btc yüzde yüzelli arttı. Yüzde 5 yıllık getiride trilyonlarca dolar var abd de bu insanlar aptal mı da ikiye katlamıyor her sene ?
Evet düzeltmesi olur ancak 1 ay içinde etf onayı gelince 40k altı düşmesi zor heleki faiz indirimi yaklaşacak 2024 ortası
İthalat yaparak yada mütehaitlik te parayı gayet rahat katlayabilirsin, mesele bu dediklerim ile uğraşmak mı yoksa ben daha rahat şekilde daha çok riske girip katlamak mı istiyorum diye sormak lazım. Dediğim ticaret metotlarında da risk olabilir fakat istatistik şekilde bakıldığında bu formüllerin yıllardır gayet kazançlı ve istikrarlı olduğu nettir. Bahsettiğim iş formülleri ülkeye iş gücü ve katma değer katabilir, sonuçta vergi verip işçi çalıştırıyorsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
60 küsürlerden 19 seviyesine inerken almak lazımdı, şimdi çıkıyor diye alan muhtemelen yine terste kalacak.
|
'' Bitcoin balonu patladı abi yaaa.''
|
Benzer içerikler
- bina yıkım kararı sorgulama
- tiktok keşfet saatleri
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- youtube mırıldanarak şarkı bulma
- ekran videosu alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X