Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı 73600$ oldu, yeni rekor gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitcoin fiyatı 73600$ oldu, yeni rekor gelir mi?
    Yılın başlarında özellikle spot Bitcoin ETF onaylanması sonrasında ardı ardına rekorlar kıran Bitcoin, 73777$ seviyesine iğne atarak rekor tazelemişti. Ne var ki satış baskısı, ABD başkanlık seçimlerinin gerginliği ve İsrail işgali ile birlikte 53 bin dolar seviyelerine kadar indi. 

Bitcoin fiyatı rekora koşuyor

İran-İsrail arasındaki gerilimin kısa süreliğine de olsa azalması, ABD Başkanlık seçimlerinde Trump’ın ön geçmesi ve kurumsal organizasyonların artan ilgisi Bitcoin fiyatını yeniden atağa kaldırdı. 5 ay gibi bir sürede Bitcoin fiyatı yüzde 45 civarında değer kazanarak 73600$ seviyelerine kadar geldi. 

Ayrıca Bkz.İran-İsrail gerilimi yine Bitcoin yatırımcısını vurdu

Spot Bitcoin ETF piyasasında günlük hacim 4.5 milyar dolara çıkarken uzmanlar artık yeni rekorun çok yakın olduğunu düşünüyor. En azından 77 bin dolar seviyesine kadar bir yükseliş beklentisi oluşmuş durumda. 

Diğer taraftan Ethereum ve alt coin piyasası ise beklenen sıçramayı yapabilmiş değil. Paranın ağırlıklı olarak Bitcoin piyasasına kayması hakimiyeti de yüzde 59 seviyesine çıkardı. Bu da beklenen hareketin gecikmesine neden oluyor. 

• Bitcoin ponzi şeması yatırım aracı değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük bir hevesle atılıp para kaybedecek enayiler oldukça bitcoin 100 milyon dolar dahi olacaktır...

• Kumar işte , hiiç ötesi berisi yok bu işin.

• İlk çıktığında 20 bitcoin almıştım. çok güzel haber.

• Kripto paralarda zarardayım battım bittim diyenlerin büyük çoğunluğu BTC tutmuyor elinde. Onların elindeki çöplerin değerlenmesi pek olası görünmüyor.

• Her sene üstüne koyarak artışa devam ediyor.Olur neden olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen o enayiler sayesinde biz kazaniyoruz. Allah razi olsun.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    dedi ekonomi ve beşeri bilimler uzmanı...

• Henüz erkendi aslında. Belli ki Wallstreet simsarları sene sonu gişelerine odaklandı. Esas hareket seneye olacak. Şuan yerini sağlamlaştırıyor. Daha coşkuyla 100k usd olduğu günleri ve BTC için ponzi diyen dünyadan bihaber tiplemelerin "ah nasıl kaçırdım"larını göreceğimiz evre gelecek...

• Köşeye 20 coin attım 2083de milyonerim kanzi

• bitcoin isterse 10 milyon dolar olsun şu haliyle bir kıymeti harbiyesi yok, geçerli olduğu alan hayatın içinde değil. oradakilerinde umurlarında değil bu işler :)) komisyonlar gayet güzel gelir getiriyor tezgah çalışıyor :)))

• başladı yine keriz silkeleme operasyonu..
    ABD seçimlerinden sonra yine 60000e indirirler..

• yeni ath'lar gelecektir, BTC'nin nihayi noktası sembolik olarak 1 Milyon Dolar. O zaman artık ABD başta kağıt paradan vazgeçebilirler.

BTC zaten Doların yerine alacak, Dolar'a alternatif bir yeni para birimi.

Altkoinler sadece yancı, bugün var yarın yoklar. belki Eth hariç.

• estf kullanıcısına yanıt
    17binden aldım 70'te sattım dolar bazlı 4 kat getiri bereket versin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.