|
Bildirim
Bende 10 - 20k falan oldu zannettim.
Hey gidi günler hey bir zamanlar DH clickbait olmayan güzel bir donanım/teknoloji haber sitesiydi. |
Balinalar, "bitcoin oynadım" diyenlerden kan alıyor, olay bu.
|
|
Dejavu... |
kendim kaybetmiş kadar sevindim...
|
sadece 1 tane araç ile olmuyor malesef, ben bu coin işlerine para yatırma konusunda hiç iyimser bakmıyordum o yüzden 2.el temiz 6 tane 4 gb rx470 mining edition kart ile giriştim hiç olmazsa elle tutulur bişey olur diye sonra kazdıklarımı biriktirmeye başladım bu sırada da youtube da videolar izliyordum analizleri göreyim nasıl oluyor diye şu konuda net bir şey söyleyebilirim sana al sat diyen hiç kimseyi hiç bir aracı umursamaman gerektiğidir onları gör mantığı algıla belli bir kalıpta kendine bir analiz yöntemi belirle hayali bir miktar belirle kendine notlar tut analizini yap giriş çıkış noktalarını not al kar hesapla bu şekilde öğrenmiş olursun. bu işte şu mantığı anlamak gerekiyor bu işte parayı analiz etmiyorsunuz insanların düşüncelerini analiz ediyorsunuz balina kavramına hareketlerini anlamaya çalışıyorsunuz bu kısmı aştığınız an kazanmaya başlıyorsunuz. en önemli mantık balinalar bugün olduğu gibi yüklü satış yaptığında korkup düşükten coin satmamaktan geçiyor balina amacı zaten bu sen düşükten sat oda toplasın. örneğin bugün gerçekleşen düşüş resmen bağırıyordu düşücem diye dominans düşerken bitcoin mantıksız yükseliyordu beklenen bir düşüş şimdi yükselişi bekliyoruz ama dominans ile gelen bir yükseliş ;)
|
hahahha çok cahilsin. Hiçbirşey bilmiyorsan şunu yap aç son 10 yıllık altın fiyatı ve btc fiyatını karşılaştır. Btc sürekli kazandırıyor mu kazandırmıyor mu görürsün. Maymun iştahlı olup en tepede alıp 2 günde , 2 ayda kazanacağını zannedip ilk düşüşte satanlar kaybetmeye mahkum, hele kedi köpek coinlerine basanlara müstehak. 2017 aralıkda btc 20.000 dolardan düşüşe geçti, yine senin gibiler piyasaya çıkıp btc balon, altın alın borsaya girin vs diye sayıklıyordu. O zamanlar en tepeden 20.000 dolardan btc alıp bekleyenler bile 3 senede %300 kar etti. Bu sürede, bu karı anca borsada çok nadir hisselerde yakalayablirsin onu da zaten standart vatandaş yapamaz. Sen altına devam 10 senede %2 kar yeter senin gibilere |
Fiyatlar artarken gruplarda bas bas bağırdım. Hacim artmıyor ama fiyat artıyor patlar yine diye. 30-40K BTC hacim varken fiyatı 28 bin den 53bin $ ye kadar çıkarttılar. İçerde kalanlar umarım çabuk toparlar.
|
Easy come easy go
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 7 Eylül 2021; 19:1:52 > |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 7 Eylül 2021; 20:43:06 > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|