Buna stop patlatmak deniyor. Küçük yatırımcı stoplu emir girerse böyle patlatırlar. |
Bitcoin fiyatı inanılmaz düştü, piyasa kan gölüne döndü (4. sayfa)
-
-
Keriz avı hep yaşanıyor yaşanacakta çevremde bile görüyorum düşüyor muş satalım satalım.Kaça aldın kaça satıyorsun diyorum daha fazla zarar etmeyim diyor.Altın aldığında düşünce satıyor musun diyorum ne alaka saklamak için aldım diyor. Böyle kafa yapısı olanlar daha bu işte çok zarar eder.Ha bence de bitcoin bir altın değil ama yatırım aracı olduğu artık tartışılmaz bu işe cebinde ki son parayla değil kullanmadığın paranın bir miktarı ile girilir.Ben daha bu coin lerde bekleyipte ben zarar ettim diyeni göremedim tek değişen değişken beklenilen süre. Adettendir YTD
-
Bir yıldan uzun zamandır işlem yapmadığım öylesine duran 400 dolarım vardı. Bari şu DOGE yi şortlayım dedim. 0.29 a yakın bir değerden 10X kaldıraçlı şortladım 0.314 e kadar yükseldiğinde posizyon kapandı ve para buhar oldu. Sonrasında 0.32 ye kadar yükselip çakıldı. Düşüşten önce biraz daha az yükselmiş olsa 400 dolar 1200 dolar olacaktı.
-
Bu zaten para babalarına karşı bir tür kumar, zamaninda hamleni yapmazsan daha cok daha cok diyip , böyle malı götürürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir şey yok..uzun vadede yine kazandırır kıyıd aköşede btc olsun daha ne..yakınd aher yerde gececek düşme ihtimali yok düşünce satanlar geri alıyor
-
Fena patladım lo 700TL zararım var :D zilikadan
-
Altcoinler çok düştü genellikle gözüküyor ki bu işte çok bekleyenler kazanıyor ytd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet haklısınız 42 bin bandından aşağıya düşmediği sürece sorun yok. Long açanlar çok olmuş onları patlatmış balinalar. Umarım burdan 80 bin hedefine gideriz. Sene sonu da 100 bin hedefine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WatchAndLearnnEvet haklısınız 42 bin bandından aşağıya düşmediği sürece sorun yok. Long açanlar çok olmuş onları patlatmış balinalar. Umarım burdan 80 bin hedefine gideriz. Sene sonu da 100 bin hedefine.
80-90Klarda haber patlatırlar. 2x yaptırıp 200K bandına taşırlar. Tabi söylemek için erken şu anda ancak o sağlam tepeyi yaptırmadan bırakmazlar.
-
Her düşüş bir alım fırsatıdır.
eth 1700 lere gelincede söylemiştim. Biraz daha bekleyin sonra dalın derim. Özellikle eth ye çok güveniyorum.
coin işinden kaçış yok.
-
Bu sene 200k seviyesi çok zor gibi duruyor 80k-100k arası olsa şahane olur. Bir sonraki ayı sezonu gelmeden tüm coinlerimi satabilirsem tepeden o yetecek bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WatchAndLearnnBu sene 200k seviyesi çok zor gibi duruyor 80k-100k arası olsa şahane olur. Bir sonraki ayı sezonu gelmeden tüm coinlerimi satabilirsem tepeden o yetecek bana.
Zor seviyeleri yapıyor zaten. Orayı yaptırmak için haber lazım. O haberi verdikleri yer önemli işte.
-
Zeki Kayahan'ın demişliği, bu gece neler öğrendik. Bu gece üşenmeyip stop koymamız gerektiğini öğrendik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mion
Beter olunSen beter ol, hıyar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7Allah bin beter etsin. Sizin gibi tipler yüzünden ekran kartı bulamıyoruz piyasada...Daha da kötü olması dileği ile.
Serbest piyasa kardeşim. Muhattabın, ekran kartı firmaları, çünkü senin talebini karşılayamıyorlar.
Sen beter olursun inşallah.
-
Acemiler kan gölü der, piyasanın tecrübelileri alım fırsatı. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 tane bile coinim yok. sadece alacak satacak gibi takip ediyorum. ama şunu merak ediyorum; yatırımcılar birbirlerinin açtığı işlem türünü görebiliyor mu ? yani toplam short işlem veya long işlem hacmini görebiliyorlar mı ? eğer öyleyse kimse ağlamazsın. duyduğuma göre herkes long girmiş, balinalarda patlatmış.
-
hayatım boyunca hiç btc almadım ama dh'nin gene mal mal başlık attığını ben bile anladım.
-
Görebiliyor ama öyle olmuyor hocam. Short/Long (ya da spottaki emirler) piyasanın beklentisine göre insanlar pozisyon açıyor. “Balinaların patlatması” doğal bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X