Microsoft Edge verileri içeri aktarma güvenli mi ?
Öncelikle merhaba, Windows 11'de daha önceden başıma gelen şimdide tekrarlayan bir olay hakkında yardımlarınızı istiyorum. Daha önce Edge üzerinde bilgisayarımın kurulumu için yazmış olduğum mailin Edge üzerinde otomatik oturum açması ve chrome üzerinden(başka mail ile giriş yapılmıştır) tüm şifrelerin ve yer imlerinin otomatik çektiğini gözlemledim. Herhangi bir onay almadan direk olarak bütün verileri çekti. Test olarak Sanal bilgisayar kurup aynı hotmail ile edge üzerinden giriş yaptığım zaman bütün verilerin gerçekten de aktarıldığını gözlemledim. İnternetten araştırmamın sonucunda microsoftun böyle bir hata yaptığını ve güncellemeyle düzeltileceği konusunda yazı okudum. Bu gün ise CoPilot kullanmak için giriş yaptığımda Copilota sorduğum soru karşılığında verdiği bağlantılı cevaba tıkladığımda açılan Edge tarayıcısında yine Copilot ile giriş yaptığım hotmail hesabım ile giriş yapıp tüm yer imlerini çekmiş. Edge den türm verileri içeri aktar dediğim zaman hiçbir şekilde şifre sormuyor. Bu kadar yazının ardından gelelim asıl soruya; Ben arkadaşımın bilgisayarından edge üzerinden kendi hotmail hesabımı açsam ve chrome daki tüm bilgileri içeri aktar desem bütün yer imleri, şifreleri ve gerisi benim hesabıma mı kaydedilmiş olacak? Eğer böyle ise ortada büyük bir açık yok mu ? Şimdiden teşekkürler inşallah konu doğru yerdedir.
Merhaba babamın Citroen 2006 model 2.0 hdi berlingosunu kullanıyorum arabayı ilk çalıştırdığımda araç kendi kendikendine 100 rpm çoğaltıp ardından rölenti haline dönüyor. 5-10 dk yol gittiğim zaman genelde yokuş çıkarken birden sarı motor lambası yanıp araç gaz yemiyor. Babam 2 yıldır aracı böyle kullandığını belirtti. Aracı özel servise götürdük ve hava debimetresi değişti eğer sorun devam ederse gaz sensörünün arızalı olabileceğinden bahsedildi. Sorun hala devam etmekle beraber eve gelince kaputu açtım ve fotoğrafta gördüğünüz yerin yağ kaçırdığını gördüm. O hortum hava filtresinden gelen havanın bağlandığı yer değil mi ? Yağın orada ne işi var ? Birde borular çok gevşek elimle çektiğim zaman bile iki taraftan kolaylıkla çıkıyor. Kısaca fotoğrafta gösterilen borunun ne işle yaradığını ve neden yağ ile bir ilişkisi olduğunu söyleyebilir misiniz ? Teşekkürler.
Ekran kartı değişken fps
Hd texture pack yapamıyorum.
|
|
Lan oyunu bir görüp bir görmemesi
|
|
En iyi teknik servislerden biri Fixsmart.
|
En iyi teknik servislerden biri Fixsmart.
|
Telefon ekranının parmağımı bazen algılamaması.
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 381
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 23.047 (Bu ay: 196)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic