Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Paribu'dan onaylı hesap açıp yatırım yapmaya başladım. Uzun süre dokunmayacağım sadece para yatırıp bitcoin alacağım. Başka sitede önerebilir misiniz, yabancı sitede olur.

Bende aynı durumdayım hocam, bahsettiğiniz site güvenli mi, bana da bi bankacı koineks diye bi site önerdi, vergi numarası falan var yasal bi site falan dedi bakalım alıcam yakın zamanda

Paribu, BTCTurk'e göre daha basit ve kullanışlı olduğu için onu seçtim hocam. Biraz bunda kalsın olmadı söylediğiniz siteyi de denerim. Bu site hesap onayı için ne istiyor acaba? Paribu'da bayağı kolaydı.

Hiç bilmiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki şuan bitcoin almak mantıklı mı yoksa alt coinlere mi yönelmek gerek

• 51000 :)

• Herkese geçmiş olsun Nicehash hacklendiğini onayladı. Ben 100$ kaptırdım maalesef.

@Unfortunately, there has been a security breach involving NiceHash website. We are currently investigating the nature of the incident and, as a result, we are stopping all operations for the next 24 hours.
    Importantly, our payment system was compromised and the contents of the NiceHash Bitcoin wallet have been stolen. We are working to verify the precise number of BTC taken.
    Clearly, this is a matter of deep concern and we are working hard to rectify the matter in the coming days. In addition to undertaking our own investigation, the incident has been reported to the relevant authorities and law enforcement and we are co-operating with them as a matter of urgency.
    We are fully committed to restoring the NiceHash service with the highest security measures at the earliest opportunity.
    We would not exist without our devoted buyers and miners all around the globe. We understand that you will have a lot of questions, and we ask for patience and understanding while we investigate the causes and find the appropriate solutions for the future of the service. We will endeavour to update you at regular intervals.
    While the full scope of what happened is not yet known, we recommend, as a precaution, that you change your online passwords.
    We are truly sorry for any inconvenience that this may have caused and are committing every resource towards solving this issue as soon as possible.

• Yavaş olurmusunuz bitcoin bey, ciğerime zarar veriyorsunuz. Akşam yatarken 52 binden satıp sabah uyandığımda 55.500 olmasının verdiği acıyı anlatamam

• blockchain wallet üzerinden poloniex'teki btc adresime yaptığım transactionlar hala pending olarak gözüküyor. fee 'yi de priority seçerek yüksek ödememe rağmen durum 1 gündür devam ediyor. var mı bu konu ile ilgili bilgisi olan veya çözümü olan acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negres_1903 -- 7 Aralık 2017; 13:38:23 >
  • 67500'ü gördük sanırım sürekli artış çok ilginç
  • geçte olsa btc olayına adım atmaya karar verdim.

zamanında bir ptc sitesinde 2 btc kazanmıştım o zamanlar değersizdi max 5 dolar ediyodu tabi bende küçüktüm

şuan sadece faucet üzerinden başladım 5 dakikada 10 satoshi vb tarzı şeylerle hesaplamalar yapıyorum. kazanç hesaplamaya çalışıyorum.

ama bana güvenilir yatırıp yapıp kazanabileceğim sistemler lazım. bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 8 Aralık 2017; 1:7:27 >
  • Bitcoin dünyasını 2 senedir takip etmeme rağmen yatırıma yeni başladım.
    Yatırım yapmadan önce yaklaşık 2 ay deli gibi araştırma yaptım (keşke bu kadar beklemeseydim). Nereden alınır nasıl satılır, btc, etc, iota, cüzdan vb. konularda. 5 bin tl ile 3 gün önce başladığım bitcoin macerası yaklaşık 2000 tl kar getirdi. Yatırım tavsiyesi kimseye vermem ama bitcoin hakkında soruları olanlar varsa kısaca yardımcı olabilirim.
    Genel tavsiyelerim ise şunlar:
    1-Yatırıma sizin için risk teşkil etmeyen miktarlarla başlayın.
    2- Zengin değilseniz kısa yoldan zengin olamazsınız.
    3- ucuzken alıp, pahalıyken satın ama aç gözlülük yapmayın. Bunun için kendinize reel kar oranı belirleyin.
    4- Eğer bu işe gün içinde ayıracak en az 4 saatiniz ( gece gündüz aralıklarla) yoksa hiç başlamayın. 10 dakikada hayatızı karı kaçabilir veya büyük zarar edebilirsiniz.
    5- İngilizceniz yoksa yabancı sitelere bulaşmayın.
    6- Yeterince bilgi sahibi olmadan alt coin olayına girmeyin.
    7- Al sat yaparken komisyonları hesaplamayı unutmayın.
    8- Bitcoin almak dışında hiçbir aracı kuruma güvenmeyin. Btc aldığınız kurumunda hiçbir garantisi olmadığını bilin.

• cex.io ile ilgili sorularım var. siteye para aktardım bitcoin'i aldım ama binance gibi bitcoin gibi sitelere aktaramıyorum zira withdraw yaparken ısrarla minimum Minimum ? 0.01000000 diyor. ben de ise 0.0060000 bitcoin var. Bunu nasıl aktaracağım bilmiyorum. kafayı yedim. Çözümünü bilen var mı allah aşkına?

Not: Bu arada hesabı bugün açtığımı belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shario -- 8 Aralık 2017; 21:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musap1956

Bitcoin dünyasını 2 senedir takip etmeme rağmen yatırıma yeni başladım.
    Yatırım yapmadan önce yaklaşık 2 ay deli gibi araştırma yaptım (keşke bu kadar beklemeseydim). Nereden alınır nasıl satılır, btc, etc, iota, cüzdan vb. konularda. 5 bin tl ile 3 gün önce başladığım bitcoin macerası yaklaşık 2000 tl kar getirdi. Yatırım tavsiyesi kimseye vermem ama bitcoin hakkında soruları olanlar varsa kısaca yardımcı olabilirim.
    Genel tavsiyelerim ise şunlar:
    1-Yatırıma sizin için risk teşkil etmeyen miktarlarla başlayın.
    2- Zengin değilseniz kısa yoldan zengin olamazsınız.
    3- ucuzken alıp, pahalıyken satın ama aç gözlülük yapmayın. Bunun için kendinize reel kar oranı belirleyin.
    4- Eğer bu işe gün içinde ayıracak en az 4 saatiniz ( gece gündüz aralıklarla) yoksa hiç başlamayın. 10 dakikada hayatızı karı kaçabilir veya büyük zarar edebilirsiniz.
    5- İngilizceniz yoksa yabancı sitelere bulaşmayın.
    6- Yeterince bilgi sahibi olmadan alt coin olayına girmeyin.
    7- Al sat yaparken komisyonları hesaplamayı unutmayın.
    8- Bitcoin almak dışında hiçbir aracı kuruma güvenmeyin. Btc aldığınız kurumunda hiçbir garantisi olmadığını bilin.

yeterince alt coin bilgim yoktu 6 btc den 1.2 btc kaldın altcoin lerde tepede aldım dipte sattım. böyle böyle eridi

• Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    alt coin olayında büyük sıkıntı var.Ancak kar edilmeyeceğini kesinlikle iddia etmiyorum.

alt coin olayını şöyle özetleyebiliriz. (örnek türk borsalar ve btc) için geçerlidir)
    1000 dolarlık alt coin almak istiyorsunuz diyelim.
    1- elinizdeki tl'yi mevcut kur + komisyon ödeyerek btc'ye çeviriyorsunuz.
    2- btc'yi yabancı borsaya transfer ediyorsunuz. bu transferde bir miktar daha komisyon alınıyor.
    3- Sonra istediğiniz alt coini alıyorsunuz.
    4- Kar elde ettiğinizi düşündünüz şimdi tl'ye tekrar dönme zamanı.
    5- alt coini, btc'ye çeviriyorsunuz. (50k dan bozdurduğunuz btc bir gün sonra 69 bin olabilir:))
    6- btc'yi Türk borsasına transfer ediyorsunuz (komisyon)
    7- Btc'yi, Tl'ye komisyonla çeviriyorsunuz ve bankanıza transfer.

transferlerdeki gecikmeler, cortlayan siteleri saymazsak işte bu kadar kolay:)

Birde alt coinde yanlış anlaşılan diğer bir konu kar marjı olayı. 2 dolardan aldım 6 dolardan çektim % 300 kar yaptım diyenlere bakmayın. Başlangıçta kaç tl (dolar) harcadılar ve sonunda ellerine kaç tl (dolar) geçti buna bakmak lazım.

Bu arada direk yabancı sitelerden alt coin olayı için, biraz İngilizce ve çokça tecrübe lazım. O konuda mutlaka bilgili arkadaşlar vardır.

• Arkadaşlar yurtdışı borsa öneriniz var mı? Bittrex binance poloniex coinbase yobit cex.io? Bittrex ve binance arasında kaldım ben. Hesabımı onaylayıp öyle para yatırıcam

• Arkadaşlar şuanda acayip bir silkeleme var haberiniz olsun.
  • Nereye kadar düşecek fırsat doğar mı acaba?
  • Yani bitcoini netten hesap açığ aldık diyelim ama canlı borsayı takip edip alım satım işlemi yapmasak kar edemiyoz mu arkadaşlar tam anlayamadım mesela ben bir bitcoin aldım 3 ay sonra onu satmak istesem o anki değerinde sayitabiliyom mu

• Allah belasını versin bu BTCTurk ün. 62.000.00 TL den satıın alım emri verdim 66.250.00 den satın alım yapmış. Nasıl yapabilir böyle bir şey ya? 63.000.00 TL de olan bir para için ben neden 66.000.00 TL den alım emri vereyim? Deliricem. Yemin olsun dolar vs uğraşmaktan üşenmesem yabancı borsaya geçecem anında

Edit ; İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhttnshn61 -- 9 Aralık 2017; 22:28:49 >
  • Avente kullanıcısına yanıt
    Keriz silkeleme bitti. 53 binle 65 bin arası gitti geldi zalım.
    Kardeş 1 bitcoin 65 bin tl sende bu parayı 3 ay bekletecek cesaret varsa önünde hiçbir engel yok. istersen 1 sene de bekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musap1956

Keriz silkeleme bitti. 53 binle 65 bin arası gitti geldi zalım.
    Kardeş 1 bitcoin 65 bin tl sende bu parayı 3 ay bekletecek cesaret varsa önünde hiçbir engel yok. istersen 1 sene de bekleyebilirsin.

Peki şimdi 65 binden alsam 3 ay sonra hiç işlem yapmadan satmaya kalksam o günkü aynı değerinden satabilirmiyim

• Avente kullanıcısına yanıt
    Tabi ki satarsın. Ama 3 ay sonrasında ne olacağını bilemezsin. Belki %100 kar edersin belkide paranın tamamını kaybedersin. Yatırdığın para senin için önemliyse bu işe hiç bulaşma.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.