Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
147
Favori
92.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünden beri ara ara iniş çıkışlar var.Bakalım hafta içinde nasıl bir durumda olacak..
  • Bittfinex de borsasını 9 kasıma kadar kapatıyormuş.

Haberler piyasayı kesin etkileyecektir.

düşüş kaçınılmaz. Bir dump gelebilir

www.kriptoparahaber.com dan takip edin
  • poloniex hesabıma giriş yapamıyorum.şifremi değiştirdim onaylama maili vs gelmedi.Please check your email and click the confirmation link before signing in. ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

poloniex hesabıma giriş yapamıyorum.şifremi değiştirdim onaylama maili vs gelmedi.Please check your email and click the confirmation link before signing in. ne yapmam lazım ?

gereksiz maillere bakın. gelmiş olması lazım. Polo da şuan bir sorun göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jortanrattatta

quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

poloniex hesabıma giriş yapamıyorum.şifremi değiştirdim onaylama maili vs gelmedi.Please check your email and click the confirmation link before signing in. ne yapmam lazım ?

gereksiz maillere bakın. gelmiş olması lazım. Polo da şuan bir sorun göremedim.

Yok hocam gereksizlerdede cok garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işe bilmeyen için girmenin en kolay yolu BTCTURK müdür?
    Nasıl ve nereden başlamak lazım bu merete
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    paribu daha kolay bana kalırsa, ve üyelik için talep ettiği belge sayısı daha az, işlem hacmi de daha fazla.
  • Sessizce sol üste bakın.

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU]

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Şuan 30152 :)

• http://www.kryptogold.org/ buradan istediğiniz kadar cihaz alıp üretime geçebilirsiniz...

cihaz ödemesi bitcoin olarak yapılıyor...

makina ödemeleride günlük istediğiniz adrese
  • makine v.s. almadan sadece kendi pc veya mobil cihazınızdan mining yapmak için ideal bir site. link ref içerir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

Şuan 30152 :)

Güncelleme yapalım. Hep hükümet yapacak değil ya. 39.000 hatta bir ara 40.000 i gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Kasım 2017; 23:3:13 >
  • 42400

• Merhabalar,

Bitcoin ve diğer altcoinleri hızlıca ve kolayca hem global değerlerinden hem de Paribu ve BTCTurk gibi borsalardan takip edebileceğiniz bir uygulama hazırladım.

Umarım işinize yarar.

Bitcoin Kurları
    https://itunes.apple.com/us/app/bitcoin-kurları/id1311872388?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisozcelik -- 1 Aralık 2017; 7:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozcelik

Merhabalar,

Bitcoin ve diğer altcoinleri hızlıca ve kolayca hem global değerlerinden hem de Paribu ve BTCTurk gibi borsalardan takip edebileceğiniz bir uygulama hazırladım.

Umarım işinize yarar.

Bitcoin Kurları
    https://itunes.apple.com/us/app/bitcoin-kurları/id1311872388?mt=8

Android yokmu?

• Paribu'dan onaylı hesap açıp yatırım yapmaya başladım. Uzun süre dokunmayacağım sadece para yatırıp bitcoin alacağım. Başka sitede önerebilir misiniz, yabancı sitede olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Paribu'dan onaylı hesap açıp yatırım yapmaya başladım. Uzun süre dokunmayacağım sadece para yatırıp bitcoin alacağım. Başka sitede önerebilir misiniz, yabancı sitede olur.

Bende aynı durumdayım hocam, bahsettiğiniz site güvenli mi, bana da bi bankacı koineks diye bi site önerdi, vergi numarası falan var yasal bi site falan dedi bakalım alıcam yakın zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Paribu'dan onaylı hesap açıp yatırım yapmaya başladım. Uzun süre dokunmayacağım sadece para yatırıp bitcoin alacağım. Başka sitede önerebilir misiniz, yabancı sitede olur.

Bende aynı durumdayım hocam, bahsettiğiniz site güvenli mi, bana da bi bankacı koineks diye bi site önerdi, vergi numarası falan var yasal bi site falan dedi bakalım alıcam yakın zamanda

Paribu, BTCTurk'e göre daha basit ve kullanışlı olduğu için onu seçtim hocam. Biraz bunda kalsın olmadı söylediğiniz siteyi de denerim. Bu site hesap onayı için ne istiyor acaba? Paribu'da bayağı kolaydı.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Hocam paribu direk alıcıya göre fiyat öldürüyor, bitcoin düşüyor paribuda fiyatlar sabit. Fiyat yükselirken şişiriyor ve bir anda aşağı çekiyor. Sizin yerinizde olsam yurtdışı borsada kullanırım. Paribu yüzünden 4000 liram buharlaştı

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.