Şimdi Ara

Bitcoin olayina bi aciklik getirelim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecen haftalarda forumda Bitcoin isini gordum, birazda arastirdim. İyi bir sistemim olsa birazda sermayem olsa bu ise girmeyi dusunuyorum. Bu isi bilen veya ugrasan arkadaslar var ise bir kac sorum olacak, bu bitcoin olayinda herhangi bir risk var mi? Sadece mining yapip bit kasmayi dusunuyorum. Para yatirmayi dusunmuyorum. Bunun mantigini yazabilecek var mi. Bana gore birsey kaybetmeden bir sey kazanamazsin, simdi dusunuyorum bunlar nereden kazaniyor bizim elektrik ve net paralarindan kazaniyor desem nasil olacak en iyisi bir bilen bilgi verirse iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk defa senden duydum bi araştırdım hiç güven vermedi açıkcası...çok uyduruk bi sitesi var
  • Fakat bu isten kar edenler var, bende guvenemedim ama para kazanmak icin guzel bir yola benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

ilk defa senden duydum bi araştırdım hiç güven vermedi açıkcası...çok uyduruk bi sitesi var

2010da 100 dolar girenler şu an milyoner hepsi :).http://reddit.com/r/bitcoin takip edebilirsiniz.
    Ben litecoin tavsiye ediyorum. Bitcoin bubble da, ne olacağı belli olmaz şu 2 hafta içinde.
    http://blockchain.info/charts/market-price buradan takip edilebilir bitcoin.
    Eğer sistemi bilmiyorsanız bodoslama dalmayın. Girmek için de biraz geç kalmış sayılabilirsiniz. AltCoinleri araştırın. Son olarak zaten yapay bi borsası var bu paraların. Güvenmiyorsanız döviz sitelerine güvenmeyin. Para temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 24 Kasım 2013; 12:39:06 >

• Hocam bu ise bi yatirim yapiyormuyuz? Para guzel hos ama kaybetmesi kotu

Bu arada yilbasindan beri iyi artis gostermis 900$i bulur gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsulePc -- 24 Kasım 2013; 13:05:12 >
  • Kardes bak simdi yeni bir sistemle bu ise girme en azından bitcoine. Gidip 2 tane 5870 al 2.el 800 Kh ile kasarsın.
    https://www.litecoinpool.org/calc?hashrate=800&difficulty=1486.12414801&power=340&energycost=0.125&currency=USD. Kazancında bu olur.Ama işin garantisi yok.Aldığından 1 ay sonra mining difficulty düşer. BTC/LTC değeri düşer. Zarar ettiğinle kalırsın. Hazır donanımın yoksa girme işin özeti.
  • Yani bu is hash/watt hesabi olarak mi geliyor ? İki tane DCU2'li sistem var 700w+80 lik. Bisey yaparmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapsulePc

Yani bu is hash/watt hesabi olarak mi geliyor ? İki tane DCU2'li sistem var 700w+80 lik. Bisey yaparmi?

Hangi kart modeli? evet hash/watt hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

quote:

Yani bu is hash/watt hesabi olarak mi geliyor ? İki tane DCU2'li sistem var 700w+80 lik. Bisey yaparmi?

Hangi kart modeli? evet hash/watt hesabı

GTX680 DirectCu 2.

• heves eden arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum 2xGT780 sahibi olsanız bile kazancınız yaktığınız elektriği karşılamaz türkiyede.
    bu yüzden bitcoin miner dediğimiz botlar var kişiye özel yapılıyor, detaylı bilgi için pm gönderebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

heves eden arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum 2xGT780 sahibi olsanız bile kazancınız yaktığınız elektriği karşılamaz türkiyede.
    bu yüzden bitcoin miner dediğimiz botlar var kişiye özel yapılıyor, detaylı bilgi için pm gönderebilirsiniz

Bilgi icin tesekurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

heves eden arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum 2xGT780 sahibi olsanız bile kazancınız yaktığınız elektriği karşılamaz türkiyede.

Bilgi icin tesekurler

Nvidia kartlar iyi hash veremiyor.AMD kart olmasi lazim

• Saçma sapan bir şey, çok ocak söndürecek.
  • Mining denen olayla para kazanamazsınız şu saatten sonra. Boşuna uğraşmayın.
  • Bu olayı biri ozetleyebilirmi. Nedir ve nasil kazanılır. Bilgisayarin özellikleri ile alakasi nedir
  • Arkadaşlar LTC almayı düşünen varsa yardımcı olabilirim.

• Geçen bi yerde okudum adam 29 dolara mı ne birkaç yüz bitcoin almış geçen hatırlamış onları bozdurmuş 835 bin dolara apartman almış isviçre de mi isveçte mi ne. Ah anasını satayım ulan ileriyi görüp 1-2K $ atan adamlar şimdi milyarder olmuştur kesin
  • Litecoin 2-3 haftada 5 kat arttı ve 50 doları görmesi bekleniyor

• btc düşünce işe girmek mantıklı gibi geliyor bana düşük meblağ ile. ama 18den küçüğüm sorun olur mu ?
  • Yakın zamanda çıkacak olan tasarı ile hapishaneyi boylarsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.