< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitcoin önümüzdeki yıl çakılabilir: Tahminler 5000 Dolar seviyesini öngörüyor (2. sayfa)
-
-
Tamam 5000 dolar olacak haberi de geldiğine göre BTC alma zamanı gelmiş. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Referansını beğendim hemde çok hakkını vermem gerekti
-
Aynen oyle ne kadar bos konusan artarsa o kadar al sinyalidir korku alinir hayal satilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar güzel sistem kurmuş. Ne Türk liraları dolara çevrilip ülkeden uçtu gitti.
piyasada genelde ne haberler dolaşıyorsa devamında 1 2 ay içinde tam tersi oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar oynak bir piyasa olmasın kardeşim. Yazık milletin onca giden parasına. Koca balinalar para kazanacak diye her yerdeler.
Altın alın. Arsa alın, ev alın.
-
Keriz silkeleme haberleri de gelmeye başladığına göre düşüş yakında bitecek.
-
Ooo en sevdiğim.
Turan ve batırel taktiklerini hiç bir arada kullanmamıştık.
Şu anda bir dönüm noktasındayız ya burası kalıcı bir dip ve yükselme başlayacak ya da son bir dip daha olacak. 13000'den btc ve 900'den eth toplamayı çok istiyorum
5000 dolara düşeceğini pek sanmıyorum Bitcoinin, max 15 binler dip olur gibi. Öyle bir çılgınlık yapıp 5000 e düşerse tüm piyasa patlat alt coinlerde en az %90 %95 düşüşler yaşanır. Buda çok mükemmel alım fırsatları doğurur, elimdeki nakitle altınımı bozdurup coin alırım o zaman hatta bir miktar kredi çekip alırım.2 3 yıl içinde milyoner olmak içten bile değildir bence 5000 e gelirse bitcoin. Oraları görür müyüz, bence görmeyiz. Oraları görmeyi gerçekten çok isterim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X