Şimdi Ara

Bitcoin üst üste sekizinci hafta kırmızı kapattı, piyasadan 1 trilyon dolar silindi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bitcoin her düştüğünde öldü bitti deniyor sonra yine artıyor, FED faiz artırdıkça NASDAQ ve kriptolar bir miktar daha düşecek, ki yaz boyunca faiz artırımı bekleniyor.

Ama FED sonsuza kadar faiz yükseltemeyecek sonuçta. FED faiz puanını sabit tutma hareketine başladıktan sonra yine yükselişler gelecek.

https://www.bitcoinisdead.org

• Birgün 1 dolar olduğunu göreceğiz. Hatta hiç olmadığını. Böyle düzmece bir iş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haydan gelen huya gider 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • btcturk'te takip ediyorum, 1 haftadır TL cinsinden BTC'nin fiyatı 470k-487k arasında dalgalanıyor.

yani 470k parası olan bir kişi(farazi), 1 BTC satın alıp 483k'dan satıyor, 476k'ya düşünce 1 tane alıp 487k'ya çıkınca satıyor ve bu dediğim olay 1 haftalık süre içerisinde 2-3 günlük periyotlar halinde tekrarlanıyor.

haberi yapan sayın editöre soruyorum; hangi kırmızı çizgiden bahsediyorsunuz acaba?

(farazi)adam 2-3 günlük süre içerisinde ortalama 10k para kazanıyor, evinde/ofisinde oturduğu "organın" üzerinden... ve bunu birkaç kez tekrarlıyor...

BTC'yi kötülemek için sarf ettiğiniz bu çabanın bir amacı var mıdır? para mı veriyorlar size bu iş için?

aç mısınız, açıkta mısınız, anlamıyorum ki...  

• Şu ekonomi veya finansla alakalı konularda captcha olmalı, basit ekonomik terimleri sorsun bilemeyen yorum atmasın   DXY desem o ne la matematik formülü mü diyecek adamlar gelmiş kriptoya sövüyor. Borsalar çakılıyor dolar endeksi fırlıyor. Gıda krizi bekleniyor (muş). Zaten bu ortamda BTC düştü ponzi bu kaçın diyen adamla muhabbet edilmez. Her şeyi lehine çevirmeyi öğrenenler parayı vuruyor. İşi bilenler BTC'nin düşüşünden bile para kazanıyor, siz oturduğunuz yerden oyuncuların bedduası tuttu inşallah sıfırlanır diyin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 24 Mayıs 2022; 17:41:30 >
  • srkn kullanıcısına yanıt

Btc ile bu şekilde seri ve net oynayan bir adamın 10.000 TL kazanci adamın bir akşam yemeğine eşittir. Sen oyna bakalım kazanabiliyor musun her defasında 10.000 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shankssan kullanıcısına yanıt

o kadar param olsa oynayabilecektim.

temmuz 2020'de durumumu düzelttikten sonra(borçların kapanması vb.), kenara ayırdığım 5k TL ile XRP(Ripple) aldığımda, BTC'nin fiyatı 64k TL idi.

o zaman bankadan 60k TL kredi çekip 1 tane BTC alsaydım cesaret edip(müneccimle yakın ilişki olmadığından yapmadım doğal olarak), şu an 1m TL ye yakın param vardı 2021 sonuna doğru.(faiz kararları sağ olsun)

başka bir şey yazmama gerek yok. eğer ekran kartı sevenler tarafında iseniz, zaten tartışmamızın bir anlamı yok. sizin görüşünüz net ve kesin, benim görüşüm ortada...

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 25 Mayıs 2022; 9:10:45 >
  • srkn kullanıcısına yanıt
    Öyle dediğin gibi olmuyor o işler, düşününce güzel ve kolay geliyor kimse bilemez o yükselip düşeceğini zaten denese bile max 2 kez yapabilir bunu. Satmayı düşünse ya yukselirse ben sattiktan sonra der ya da düşer mi acaba der ama emin ol söylediğin gibi basit değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.