Şimdi Ara

BitDefender 6 Ay Ücretsiz Lisans Dağıtıyor Bitmeden Gel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler bitdefender internet security i su an icin 6 ay boyunca kullanmak mümkün bu siteye girip e postanızı yazın ve size key gelsin

http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/

• Bu kaçıncı oldu, adamlar çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Bu kaçıncı oldu, adamlar çalışıyor.
    norton dün bitmişti iyi oldu bu , bilgi veren arkadaşa tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 4 Şubat 2015; 7:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

norton dün bitmişti iyi oldu bu , bilgi veren arkadaşa tşkler...

Alıntıları Göster
    bu norton niye böyle kampanyalar yapmaz ki?
  • Yükledim gitti. Comodo'yu silince boşluk oluşmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Yükledim gitti. Comodo'yu silince boşluk oluşmuştu.
    Değermi acaba almaya şuan beleş olan comodo kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Değermi acaba almaya şuan beleş olan comodo kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    eyvallah usta yeni bitmişti norton :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan_eren42

eyvallah usta yeni bitmişti norton :)

Alıntıları Göster
    Masaüstü bilgisayarıma kuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sourire

İyi günler bitdefender internet security i su an icin 6 ay boyunca kullanmak mümkün bu siteye girip e postanızı yazın ve size key gelsin

Kardeşim bu tam sürüm mü yoksa deneme sürümü mü ?Yani paralı sürümlerdeki tüm özellikler açık mı bu sürümde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnl -- 11 Şubat 2015; 11:49:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krnl

quote:

Orijinalden alıntı: Sourire

İyi günler bitdefender internet security i su an icin 6 ay boyunca kullanmak mümkün bu siteye girip e postanızı yazın ve size key gelsin

Kardeşim bu tam sürüm mü yoksa deneme sürümü mü ?Yani paralı sürümlerdeki tüm özellikler açık mı bu sürümde?
    90 days left diyor neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

bende 180 gün yazıyo hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

bende 180 gün yazıyo hocam

Alıntıları Göster
    Bitdefender için 6 aylık ücretsiz lisanslarınız bittiğinde memnun kalırsanız ki kalacaksınız bundan eminim çünkü güvenlik ve performansta dünya lideri bende kullanıyorum şu an piyasada bir kaç internet alışveriş sitesinde 4,50TL ile 10,00TL. arasında satılıyor bunu reklam yapmak için söylemiyorum arkadaşlar bilsin istiyorum firma bunu Türkiye piyasasında daha da tanınmak için yapıyormuş onuda öğrendim ben şimdiye kadar fiyat uygun olunca 15 adet lisans aldım zamanı gelince kullanacağım.

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Çok güvenli evet ama sistemi yoruyor işlemci sıcaklığına 2 3 derece ekliyor desem yeridir.Bir de en sevmediğim özelliği tamamen kapatılamaması arka planda çalışmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

Çok güvenli evet ama sistemi yoruyor işlemci sıcaklığına 2 3 derece ekliyor desem yeridir.Bir de en sevmediğim özelliği tamamen kapatılamaması arka planda çalışmaya devam ediyor.
    Bu sene Bitdefendere niyet ettim kısmet Kasperskymiş, bu sene de böyle olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Bu sene Bitdefendere niyet ettim kısmet Kasperskymiş, bu sene de böyle olsun.

Alıntıları Göster
    6 aylık bedava lisans kampanyası tekrar başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

6 aylık bedava lisans kampanyası tekrar başlamış

Alıntıları Göster
    Bitdefender mi??Aman benden uzak allaha yakın olsun :))
    Şaka bir yana ota b.ka uyarı veren ve sanki yokuş yukarı giden kamyon gibi ağır aksan ilerleyen bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

Şaka bir yana ota b.ka uyarı veren ve sanki yokuş yukarı giden kamyon gibi ağır aksan ilerleyen bir program.

Bir kullanıcı eğer Bitdefenderdan kasıyor diye veya başka bir nedenle şikayet ediyorsa o arkadaşların kesinlikle sistemlerini sorgulamaları gerekiyor bu forum sitesinde bir çok yerde bu durumu anlatmaktan dilimde tüy bitti ancak görüyorum ki hala olumsuz yazı yazanlar olunca da dayanamıyorum cevap veriyorum ben kendim 3 bilgisayarımda Bitdefender kullanıyorum ve de en az 20 arkadaşımın bilgisayarına da bu yazılımı yüklememe rağmen arkadaşlarımdan olumsuz bir tek yorum duymadım ben kendim de senin anlattığın problemleri yaşamadım hele hele yavaş çalışan program hiç ama hiç değil aksine ben sistem taraması yaptırdığımda bile internette bir gram bile kasma problemi yaşamadım bence sen önce sistemini sorgula ayrıca bu formda bu programı kullananların yazılarını oku göreceksin %98'i bu program hakkında olumlu yazı yazmışlardır. Sonuç olarak şunu belirteyim Bitdefender dünya genelinde 500 milyon kullanıcıya ulaşan ender firmalardan biridir ve ayrıca 2012-2013-2014 yıllarının her alanda 1. olmuş bir firmadır. Bu dediğimi AV TEST ile AV COMPERATİVE'in yapmış oldukları testlerden de görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Bir kullanıcı eğer Bitdefenderdan kasıyor diye veya başka bir nedenle şikayet ediyorsa o arkadaşların kesinlikle sistemlerini sorgulamaları gerekiyor bu forum sitesinde bir çok yerde bu durumu anlatmaktan dilimde tüy bitti ancak görüyorum ki hala olumsuz yazı yazanlar olunca da dayanamıyorum cevap veriyorum ben kendim 3 bilgisayarımda Bitdefender kullanıyorum ve de en az 20 arkadaşımın bilgisayarına da bu yazılımı yüklememe rağmen arkadaşlarımdan olumsuz bir tek yorum duymadım ben kendim de senin anlattığın problemleri yaşamadım hele hele yavaş çalışan program hiç ama hiç değil aksine ben sistem taraması yaptırdığımda bile internette bir gram bile kasma problemi yaşamadım bence sen önce sistemini sorgula ayrıca bu formda bu programı kullananların yazılarını oku göreceksin %98'i bu program hakkında olumlu yazı yazmışlardır. Sonuç olarak şunu belirteyim Bitdefender dünya genelinde 500 milyon kullanıcıya ulaşan ender firmalardan biridir ve ayrıca 2012-2013-2014 yıllarının her alanda 1. olmuş bir firmadır. Bu dediğimi AV TEST ile AV COMPERATİVE'in yapmış oldukları testlerden de görebilirsin.

Arkadaşım yalan atacak halim yokya...
    Antivirüs yüklemeden bilgisayarın açma kapama hızına bakıyorum
    sonra bitdefenderi kurup bakıyorum
    Birde onu kaldırıp eseti kurup bakıyorum.
    Arada dağlar kadar fark var...
    sistemimde c2quad 2,3 ghz 3 gb ram.yani sistemim o kadarda kötü değil yani.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım yalan atacak halim yokya...
    Antivirüs yüklemeden bilgisayarın açma kapama hızına bakıyorum
    sonra bitdefenderi kurup bakıyorum
    Birde onu kaldırıp eseti kurup bakıyorum.
    Arada dağlar kadar fark var...
    sistemimde c2quad 2,3 ghz 3 gb ram.yani sistemim o kadarda kötü değil yani.

Alıntıları Göster
    Sana yalan söylüyorsun demiyorum haşa sadece senin bilgisayarında problem olabilir diyorum. Bende senin dediğin gibi ne açılış süremi etkiliyor ne de kasma yapıyor sana şunu sorayım sen bu Bitdefender'ı cd denmi yüklüyorsun yoksa internetten mi? eğer internetten ise hangi siteden indiriyorsun acaba yazılımsal bir hata olabilir mi diye aklıma geldi.

• quote:

Sana yalan söylüyorsun demiyorum haşa sadece senin bilgisayarında problem olabilir diyorum. Bende senin dediğin gibi ne açılış süremi etkiliyor ne de kasma yapıyor sana şunu sorayım sen bu Bitdefender'ı cd denmi yüklüyorsun yoksa internetten mi? eğer internetten ise hangi siteden indiriyorsun acaba yazılımsal bir hata olabilir mi diye aklıma geldi.

ben bir kere bitdefender internet security 2014 kullandum o da oırjinal lisanslı idi yani cd den.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.