Şimdi Ara

Bitdefender hakkında sorunum var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurdum taradı falan pcyi oraya kadar herşey güzel, ama sorun internete girişimi engelledi, mozilla da sayfa açılmıyo, messenger çalışmıyo, bi ayar yapmak lazım ama ben beceremedim, bi yardım..

• artık millet bıktı okumak istemiyo tabi haklılar..
  • tamam açmıyom konu daha hadi kolay gelsin herkeşe
  • abicim bende bitdefender kullanıyorum bence öncelikle en iyi programı kullanıyosun sakın degistirme.Aynı sorun bendede oluyo mesela hamatciye baglanamıyorum serefsiz izin vermiyo benim bildigim baglanırken korumaları kapat baglandıktan sonra tekrar ac ben oyle yapıyorum hade kolay gele
  • Valla kullanma klvuzuna bile baktım yok arkadaş olmuyo, lanet hiçbişeye izin wermiyo, herşeyi denedim yani yok çaresi çözemedim bi türlü..
  • Bitdefenderi ben de kullanmıştım çok sağlam bir yazılımdır. Şu anda kurulu olmadığı için tam olarak yerini söyleyemiyeceğim ama firewall ayarlarında bişey var anladığım kadarıyla. Bitdef. herhangi bir programı ilk kez başlatırken soruyor bu program internete bağlansın mı diye. O uyarı penceresini onaylarken bir yanlışlık yapmış olmayasın diyecem aklıma başka bir olasılık gelmiyor. Firewall ayarlarında engellenmiş olan programların listesini bul ve engellenmeyi kaldır.
  • Yok işte sormuyo bana bu programa izin wereyim mi engelliyim mi diye, öle bi pencereyle karşılaşmıyorum nedense, gördüm kurulumunu falan,kullanma klavuzuna da baktım ama beceremedim,engelleme kalkmıyor hiçbir türlü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bitdefender şu anda kurulu olmadığı için bakıp sana yardımcı olamıyorum (şu anda bit defender kurulu arkadaşlar ayarlarının yerini söyleyebilirler) ama ayarlarda bir yerde muhakkak o pop-up penceresini enable etmeyle ilgili bir seçenek olmalı. Ayrıca dediğim gibi engellenmiş programların listesine ulaşabilirsen o engellemeleri kaldırabilirsin.

Hiç bulamazsan bit defenderi kaldır ve yeniden kurulum yap. Normal kurulumdan sonra herhangi bir programı başlattığında (örn. firefox vs.) internete bağlanıp bağlanmamasını soran pencerenin mutlaka açıması lazım.

Not: Bitdefenderi kaldırdığında mevcut seçili ayarların korunmuş olarak kalabilir. Bu işlemi yaptıktan sonra bitdefender ile ilgili bütün kayıtları ya tek tek elle silmen ya da registry mechanic, tune-up utilities benzeri bir registry temizleme yazılımıyla temizlemen gerekebilir. Bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp bit defenderi sıfırdan bidaha kur. (Bu işlemi ilk paragrafta söylediğim çözümü yapamazsan ancak son alternatif olarak deneyebilirsin). Kolay gelsin.

• Teşekkür ederim yardımlrınız için bi daha deneyelim bakalım...
  • Elinde registry temizleme yazılımı yoksa registry temizleme işini aşağıdaki linki verilen konu başlığındaki yazılımlardan herhangi biriyle yapabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_8284283/tm.htm
  • yanlışlıkla firewall kısmındaki block all internet traffic i tıklamış olabilirsin.eğer sorun buysa unblock yap...
  • direkt outpost firewall a geç derdin kalmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

yanlışlıkla firewall kısmındaki block all internet traffic i tıklamış olabilirsin.eğer sorun buysa unblock yap...
  • Arkadaşlar werdiğiniz cewaplar için saolun, ben nod32 kurdum we artık sorunum kalmadı,teşekkür ederim ilginiz için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.