Şimdi Ara

Bitdefender İnternet Security 2015 windows 10 build 10122 firewall sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 build 10122 de BIS 2015 firewallu çalışmıyor. İnterneti kesiyor. Firewallu kapatınca ancak internet çalışır hale geliyor.

Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

• amacın test sürüşü olduğu bir Windows ve anti virüs olduğunu hatırlatmak isterim sana tam amaçlı sürüş durumu söz konusu değil bu yüzden bir takım sorun yaşamanda normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

amacın test sürüşü olduğu bir Windows ve anti virüs olduğunu hatırlatmak isterim sana tam amaçlı sürüş durumu söz konusu değil bu yüzden bir takım sorun yaşamanda normal.

Ben sorun yaşamayacağım, ya da beta aşamasında değil demiyorum. Ayrıca programların bazılarıda win 10'la uyumsuz.

Aynı sorun yaşanmıyorsa format atacağım. O yüzden soruyorum.
  • Windows 10 desteği yok zaten bitdefender ve diğer anti virüslerin sanırım anlamakta büyük sıkıntın var. diğer anti virüs yazılımlarının da bazıları kurulabiliyor ama bu tarz sıkıntıları hep yaşatıyor. Windows 10 desteği çıkana kadar kullanmaman tavsiyedir. Windows 8 ile Windows 10 yapısı birbirine çok yakın olduğundan bazı antivirüsler umursamadan kurulum yapabiliyor. Windows firewall ile yola devam bitdefender resmiolarak duyurana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

Windows 10 desteği yok zaten bitdefender ve diğer anti virüslerin sanırım anlamakta büyük sıkıntın var. diğer anti virüs yazılımlarının da bazıları kurulabiliyor ama bu tarz sıkıntıları hep yaşatıyor. Windows 10 desteği çıkana kadar kullanmaman tavsiyedir. Windows 8 ile Windows 10 yapısı birbirine çok yakın olduğundan bazı antivirüsler umursamadan kurulum yapabiliyor. Windows firewall ile yola devam bitdefender resmiolarak duyurana kadar.

Sen olsan lisanslı antivirüs mü kullanırdın? Yoksa lisanssız mı? tercih ederdin? Tabi elinde bir lisans varsa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.