Şimdi Ara

BitDefender Premium Security 1 Yıl ÜCRETSİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
4.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben fırsatı paylastım ısteyen istediğini yapabilir.

• uzunnn kullanıcısına yanıt

tarayıcıdan cerezlerı temizler vpn ıle ukrayna secer oyle lınkı car uye olursanız 1 yıl alabılırsınız. vpn yoksa konularımda oda var deneyeblrsınız

• daquied kullanıcısına yanıt

vpn ile alacaksınız. ucretsiz vpn alabilmek için konularıma bakabilirsiniz.

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

nerden bulabiliriz, yardımcı olurmusun ?

• arkadaşlar tarayıcının proxy ayarlarına aşağıdaki ip ve portu girip siteyi açın. bu şekilde de alabilirsiniz.

193.34.21.200:8080

• Aynı keyleri veriyor olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

key vermedi. mail ile kayıt yapıp giriş işlemini gerçekleştiriyorsunuz. sonra aktive ediyor ürünü.

ben proxy ile aldım

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Peki sizinki 1 sene mi 90 günlük mu oldu? Aynina bakayım.

• Ben kaldırdım programı. Surfhark VPN kullanıyorum, hız testi yapınca problem yok gözüküyor ama bazı sitelere girerken veya bir şeyler izlerken videolar bir türlü dolmuyordu. Antivirüs'ü kapatınca ise anında düzeliyor. Belki bir çözümü, ayarı falan vardır ama antivirüs ihtiyacım olmadığı için kaldırdım. Çok garip sitelere girmedikçe virüs kapmak zor artık. Zaten bir tarama yaptırdım, milyonlarca dosyayı taradı tamamen temiz çıktı bilgisayar. Demek ki şu anki kullanımıma göre pek ihtiyacım yokmuş antivirüse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 16 Mart 2022; 22:20:42 >
  • Pi kullanıcısına yanıt

hocam 1 sene tabiki.

BitDefender Premium Security 1 Yıl ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 16 Mart 2022; 22:23:29 >

Tamamdır. Teşekkürler hocam. Birazdan bakayım ben de. BitDefender Premium Security 1 Yıl ÜCRETSİZ 

• Çok teşekkürler 10 numara oldu bu, verdiği ürün 10 kullanıcılı ve vpnli versiyonu normalde bayağı pahalı bir ürünü ücretsiz almış olduk, sınırlı sayıda olmadığı için kimsenin hakkı da yenmediğinden içim rahat.

• Teşekkürler!

• Pi kullanıcısına yanıt

key olayı yok hocam maıl ve sıfryle lınkten kayıt oluosunz ındırdıgınız uygulamayada o maıle sıfreyle gırıosunz .key yok

• uzunnn kullanıcısına yanıt

Dün hallettim hocam. 10 pcye karar oluyormuş hem. TeşekkürlerBitDefender Premium Security 1 Yıl ÜCRETSİZ 

• 1 yıllık alamadım vpn kurmak istemiyorum nasıl alabileceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi aldım,

1.Kampanya üyelik vs için kullandığım eski Android telefonumdan Google Play'dan vpn programları indirdim, Limiti 10 TL olan sanal kart ile deneme üyelikleri başlattım. Ukrayna seçebildiğim bir uygulama denk geldi "betternet vpn"

2.Her şeyi tamamladıktan sonra kurduğum uygulamaları sildim ve sanal kartımı kapattım.

Aşağı yukarı 3 Yıldır Bitdefender'i virüs vs amaçlı kullanıyorum. Deneme sürümleri ucuz lisanslarla vs. VPN kullanmadım hiç.

Benim aldığım deneme sürümleri ve ucuz lisanslardan farklı bir sürüm çıktı şuan VPN programında istediğim konumu seçebiliyorum ağ trafiği sınırlaması vs yok. Benim aldıklarımda otomatik bağlantı yapıyordu seçemiyordun ve ağ trafiği sınırlaması vardı.

Zaten Anti virüs için kullanıyorum VPN kullanmıyorum ama alacak arkadaşlar için bilgilendirme olsun. VPN'de hiç bir sınırlama görmedim.

Paylaşım için teşekkürler.

VPN ile denedim, proxy yaptım, vpn+ proxy yaptım, tarayıcı ayarlarını sıfırladım, 3 farklı tarayıcıda denedim, androidde vpn ile denedim, ipadde vpn ile denedim, toplamda 7 tane e-mail ile hesap aldım her seferinde 90 gün verdi. Çok da lazımdı ama alamayacağım anlaşılan. Nerede yanlış yapıyorum anlamadım.

• Teşekkürler faydalandım. Tam da 6 aylık sürümün son 2 ayındaydım :)

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. 1 yıl alabildim. Antivirüs için kullanılabilir gibi duruyor arka planda %4 şarj tüketiyor gözükmekte. Vpn sini denedim baya kötü geldi. Aşırı düşük hız veriyor. Bunun vpn sine para veren var mı acaba, veren iade eder o derece kötü geldi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.