Şimdi Ara

BitDefender Total security 2015 nasıl Türkçe yaparım, ayarları bulamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün sanal pazardan bitdefender total security satın aldım satıcı hızlıal.com ürün açıklamasında 2015 yazmasına rağmen ben kutuyu açıp kurmaya kaltığımda ürün bitdefender 2014 çıktı ve windows 10 üzerine kurulamıyor uyumluluk modunuda yaptım yine kurulamadı bu yazılım bu bilgisayarda çalışmaz uyarısı çıkıyor neyse bitdefender.com üzerinden trial versiyonu 2015 indirip kurdum bana satın aldığım kutuda gelen lisansı girip active ettim fakat bu kezde dil desteği ingilizce ve türkçeye çevirecek bir yer bulamadım, acil yardım ve görüşlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

arkadaşlar dün sanal pazardan bitdefender total security satın aldım satıcı hızlıal.com ürün açıklamasında 2015 yazmasına rağmen ben kutuyu açıp kurmaya kaltığımda ürün bitdefender 2014 çıktı ve windows 10 üzerine kurulamıyor uyumluluk modunuda yaptım yine kurulamadı bu yazılım bu bilgisayarda çalışmaz uyarısı çıkıyor neyse bitdefender.com üzerinden trial versiyonu 2015 indirip kurdum bana satın aldığım kutuda gelen lisansı girip active ettim fakat bu kezde dil desteği ingilizce ve türkçeye çevirecek bir yer bulamadım, acil yardım ve görüşlerinizi bekliyorum.

Aynı durum benimde başıma geldi 2015 versiyonunu kurman iyi olmuş 2014 versiyonunu windows 10 desteklemiyor ancak kurduğun versiyonun da ne yazık ki Tükçesi yok ben de bu şekilde kullanıyorum Türkçesi olsa iyiydi ancak İngilizceye de alışılıyor sıkıntı yapma bence önemli olan dünyanın 1 numarası olan Bitdefender'ı kullanıyor olman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 20 Ağustos 2015; 20:47:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

arkadaşlar dün sanal pazardan bitdefender total security satın aldım satıcı hızlıal.com ürün açıklamasında 2015 yazmasına rağmen ben kutuyu açıp kurmaya kaltığımda ürün bitdefender 2014 çıktı ve windows 10 üzerine kurulamıyor uyumluluk modunuda yaptım yine kurulamadı bu yazılım bu bilgisayarda çalışmaz uyarısı çıkıyor neyse bitdefender.com üzerinden trial versiyonu 2015 indirip kurdum bana satın aldığım kutuda gelen lisansı girip active ettim fakat bu kezde dil desteği ingilizce ve türkçeye çevirecek bir yer bulamadım, acil yardım ve görüşlerinizi bekliyorum.

Aynı durum benimde başıma geldi 2015 versiyonunu kurman iyi olmuş 2014 versiyonunu windows 10 desteklemiyor ancak kurduğun versiyonun da ne yazık ki Tükçesi yok ben de bu şekilde kullanıyorum Türkçesi olsa iyiydi ancak İngilizceye de alışılıyor sıkıntı yapma bence önemli olan dünyanın 1 numarası olan Bitdefender'ı kullanıyor olman.

adamlara mesaj attım biz 2015 gönderdik diyorlar, dedim resim gönderecem tel no verdiler whatsaptan resim gönderin diye gönderdim geri dönüş olmadı belki yarın geri dönüş sağlarlar. sonra TR de bitdefendri satan şirketin tel numarsını verdiler aradım bana daha TR si çıkmadı dediler, peki dedim 2015 diye sattığınız ürün 8 ay geçmesine rağmen neden hala TÜRKÇE değil, ayıp değil mi sizin yaptığınız dedim, yapacak bir şey yok diyorlar, ancak üretici firma yaparsa olacakmış yıl sonu gelmiş hala ingilizce bu ülkeye ne gelirse gelsin sıkı denetim yok, hiç bir yetkili çıkıp demiyor ki, benim ülkemde satcağın ürünlerde TÜRKÇE dil desteği mecburi olsun diyen yok. zaten bu sebeple ucuza satıldığı kanaatindeyim. bunların hepsi çakallık yapıyorlar.

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hepsine katılıyorum burada en önemli görev Türkiye Distribütörü olan DataStar'a düşüyor onlar Bitdefender yetkililerine bu durumu arz etmeleri lazım ama nerdeeee anladığım kadarıyla karşı tarafın da pek umurunda değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.