Şimdi Ara

İnternet Download Manager Sorunu ARALIK 2015 ÇÖZDÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet Download Manager Sorunu Arkadaşlar, Film sitelerine girdiğimizde yada youtube yada herhangi bir video izlemek için tıkladığımız anda idm calısyor sonrada indir diyorduk. Bu defa aynı işlemi yapıyoruz. 2GB film 4.35mb yada kb gibi saçma sapan şeylerle karşılaşanlarınız eminim olmuştur. bende karşılaştım biraz araştırdım. İnternette çözümü bulamadım. Ama bir arkadaşım. eklentiyi elle etkileştir *.xpi dosyası yazmış. Buradan yola çıkarak mantık yürüttüm.
    Öncelikle idm 6.25 veya üstünü idmanın orjinal sitesinden indiriniz. Sonrada idm 6.23 cracklisini indiriniz.
    6.25 kurun. calıstır deyince. (idman kayıt etmeniz gerekmektedir) uyarısından dolayı kendini kapatacak.
    şahsen ben, 6.23deki crackle crackledim oldu.
    yada olmadıysa, Daha önceki 6.25.deki *.xpi dosyası mı ne vardı 6.25 deki orjinalini yedeklemiştim. crackledikten sonra tekrar idman dosyasındaki aynı yerine atıp uzantıyı elle etkinleştirdim. (fireoxda az önce yaptım) şimdi 3.5gblik filmi indiriyorum.
    umarım yararlı olmuştur.
    iyi günler.
    Not: Çok sık forum vs yerlere girmiyorum ama eminim birileri birşeyler soracaktır. yardımcı olma anlamında tekrar bu siteye girerim.

İnternet Download Manager Sorunu ARALIK 2015 ÇÖZDÜM

• bazen film yada bir bölüm indirdiğimde altyazılar çıkmıyor o neyden kaynaklı acaba
  • bu gibi durumlarda ben VLC player kullanıyorum. Ses ayarlarındaki seçeneklerden düzeltiyorum. bir kaç defa denk geldi.
  • bilgi için tamamda.... kendi resmini ekleme modasıda yenimi çıktı..
  • bir şey anladıysam arab olayımm
  • o indirdiğin videoda ya altyazı ekstradan yüklenmiştir indirdiğinde altyazı inmez ya da indirdiğin video mkv uzantılı ise bu uzantıya altyazı eklenebiliyor vlc de altyazı sekmesinden altyazıyı seçmen lazım
  • mp4 olarak iniyor sadece altyazı görünmüyor indiğinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

bilgi için tamamda.... kendi resmini ekleme modasıda yenimi çıktı..

Selfie ile başladı her şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker777

bu gibi durumlarda ben VLC player kullanıyorum. Ses ayarlarındaki seçeneklerden düzeltiyorum. bir kaç defa denk geldi.

Anladıysam Rus olayım daha ayrıntılı yazabilirsiniz anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sorunumda bu ;

beyler video indicem diyelim faceden bir sürü seçenek var hepsinide denedim ama .mp4 değildi çözüm ??
  • kurduğunuz idm ilk başlangıcında masa üstündeki ikonu sağ klik yönetici ile bir defa çalıştırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 12 Aralık 2015; 20:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool King

benim sorunumda bu ;

beyler video indicem diyelim faceden bir sürü seçenek var hepsinide denedim ama .mp4 değildi çözüm ??

http://forum.donanimhaber.com/m_112643852/tm.htm burda olayı anlattım ama burdada söylim Bende de aynı sorun vardı ben savefrom helper uygulaması ile çözdüm. savefrom.net sitesinden eklentisini indir ve kur sonra videoyu açarken köşede yeşil ok çıkıyor ona bas. iki seçenek genelde veriyor. Birine tıkla indir de ya da birine sağ tıkla idm ile indir de.Ben böyle çözdüm.

• Cracki beraber idm indirme linki var mı. 3 gündür arıyorum güzel bir link bulamadım
  • KrmTgc kullanıcısına yanıt
    bu sitede yok, Yok!
    http://www.****larindir.com/internet-download-manager-2015-lisanslama-idm-full-yapma.html
    idman Full yaparsın ok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.