Arkadaşlar Masaüstü bilgisayarımda Windows 8.1 pro kullanıyorum, Saatin orada internet bağlantısı işaretinde ünlem var. Ama bilgisayar mozilla ve chrome ile internete girebiliyor sadece metroda ve explorarda bağlantı yok girmiyor. Metrodaki uygulamalarda çalışmıyor internet bağlantısı yok diye uyarı veriyor. Ayrıca ağ paylaşım merkezinde bağlantımda görünmüyor sanırım sebebi bu şu resimle göstereyim:
Sabahtan beri uğraşıyorum olmadı gitti bi çözelim bu sorunu arkadaşlar lütfen. Bilgisayarda internet var sadece metroda ve explorarda internet yok
şu anki hesabım zaten microsoft yönetici hesabı outlook.com.tr uzantılı, ama teşekkür ederim farklı bir hesap oluşturup deneyeyim
malesef arkadaşım denedim ama yine aynı sorun
farklı bir microsoft hesabı açayım dedim ama internet bağlantınız yok bu yüzden açamazsınız dedi bende normal standart kullanıcı hesabı açtım ama ondada aynı sorun var metroda ve explorer da internet yok chrome ve mozilla da internet var ve ünlemde duruyor.
kaldır tarayıcıları yada varsayılan değişecektir
quote:
Orijinalden alıntı: Hussein Genghis
internet explorer kaldırılmazki dostum çekirdektir o. Ayrıca benim tarayıcılarla bi derdim yok mozilla ve chrome da internet var sadece metroda ve explorar da internet yok bi çözüm bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: .brian.
quote:
Orijinalden alıntı: Hussein Genghis
internet explorer kaldırılmazki dostum çekirdektir o. Ayrıca benim tarayıcılarla bi derdim yok mozilla ve chrome da internet var sadece metroda ve explorar da internet yok bi çözüm bekliyorum
ben şöyle düşündüm crome ve mozillayı kaldırdığında varsayılan otomatik ie olacaktır belki bu halde restart sonrası düzelme olabilir
ben şöyle düşündüm crome ve mozillayı kaldırdığında varsayılan otomatik ie olacaktır belki bu halde restart sonrası düzelme olabilir
denedim şimdi malesef chrome ve mozilla kaldırdığımda pcde hiç internete giremedim explorar aynı metroda internet yok, mozillayı tekrar kurdum ve mozilladan sadece internete girilebiliyor.
Ama şu yukarıda gösterdiğim resimde büyük yuvarlak kırmızı ile işaretlediğim yerde o anda bağlı olan netin adı yazması lazım kendi bilgisayarınıza bakın win 7 dede aynı yer zaten oraya nasıl bağlantının görünmesini sağlayabilirim asıl problem o bence orada bağlantı görünürse olucak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme