Şimdi Ara

Windows 8.1 Metro ve Internet Explorer da internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Masaüstü bilgisayarımda Windows 8.1 pro kullanıyorum, Saatin orada internet bağlantısı işaretinde ünlem var. Ama bilgisayar mozilla ve chrome ile internete girebiliyor sadece metroda ve explorarda bağlantı yok girmiyor. Metrodaki uygulamalarda çalışmıyor internet bağlantısı yok diye uyarı veriyor. Ayrıca ağ paylaşım merkezinde bağlantımda görünmüyor sanırım sebebi bu şu resimle göstereyim:

Windows 8.1 Metro ve Internet Explorer da internet yok

Sabahtan beri uğraşıyorum olmadı gitti bi çözelim bu sorunu arkadaşlar lütfen.
    Bilgisayarda internet var sadece metroda ve explorarda internet yok

• Bu konu belki yardımcı olur http://forum.shiftdelete.net/windows-8/355959-win8-metro-arayuzu-internete-baglanmiyor.html büyük ihtimalle yönetici hesabından girmiyosun hotmail hesabın ile girmeye çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightdark34

Bu konu belki yardımcı olur http://forum.shiftdelete.net/windows-8/355959-win8-metro-arayuzu-internete-baglanmiyor.html büyük ihtimalle yönetici hesabından girmiyosun hotmail hesabın ile girmeye çalış

şu anki hesabım zaten microsoft yönetici hesabı outlook.com.tr uzantılı, ama teşekkür ederim farklı bir hesap oluşturup deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

quote:

Orijinalden alıntı: lightdark34

Bu konu belki yardımcı olur http://forum.shiftdelete.net/windows-8/355959-win8-metro-arayuzu-internete-baglanmiyor.html büyük ihtimalle yönetici hesabından girmiyosun hotmail hesabın ile girmeye çalış

şu anki hesabım zaten microsoft yönetici hesabı outlook.com.tr uzantılı, ama teşekkür ederim farklı bir hesap oluşturup deneyeyim

malesef arkadaşım denedim ama yine aynı sorun

farklı bir microsoft hesabı açayım dedim ama internet bağlantınız yok bu yüzden açamazsınız dedi
    bende normal standart kullanıcı hesabı açtım ama ondada aynı sorun var metroda ve explorer da internet yok chrome ve mozilla da internet var ve ünlemde duruyor.

• kaldır tarayıcıları yada varsayılan değişecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

kaldır tarayıcıları yada varsayılan değişecektir

internet explorer kaldırılmazki dostum çekirdektir o. Ayrıca benim tarayıcılarla bi derdim yok mozilla ve chrome da internet var sadece metroda ve explorar da internet yok bi çözüm bekliyorum
  • quote:

quote:

internet explorer kaldırılmazki dostum çekirdektir o. Ayrıca benim tarayıcılarla bi derdim yok mozilla ve chrome da internet var sadece metroda ve explorar da internet yok bi çözüm bekliyorum

ben şöyle düşündüm crome ve mozillayı kaldırdığında varsayılan otomatik ie olacaktır belki bu halde restart sonrası düzelme olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ben şöyle düşündüm crome ve mozillayı kaldırdığında varsayılan otomatik ie olacaktır belki bu halde restart sonrası düzelme olabilir

denedim şimdi malesef chrome ve mozilla kaldırdığımda pcde hiç internete giremedim explorar aynı metroda internet yok, mozillayı tekrar kurdum ve mozilladan sadece internete girilebiliyor.

Ama şu yukarıda gösterdiğim resimde büyük yuvarlak kırmızı ile işaretlediğim yerde o anda bağlı olan netin adı yazması lazım kendi bilgisayarınıza bakın win 7 dede aynı yer zaten oraya nasıl bağlantının görünmesini sağlayabilirim asıl problem o bence orada bağlantı görünürse olucak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.