Bildirim
Bitdefender Total security fiyat karmaşası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hiç bir sorun çıkarmaz hatta bitdefender çok fazla kampanya yapan bir firma kampanları takip et orjinalini ücretsiz kullan... -
quote:
Orijinalden alıntı: Seank
Merhaba arkadaşlar,
Bitdefender total security, kendi web sitesinde %35 indirimde 55 dolar. Ancak bimexin sitesinde 24 TL aynı ürün. İkiside 1 yıl 1 pc. Kafam karıştı doğrusu. Bimeksten alınırmı? Bir sorun çıkarmı?
Fiyatların farklı olması kafanı bulandırmasın meselawww.hızlıal.com da 12,90TL. ye kutulu satılıyor şu an en uygunu da bu site ben bundan 4-5 ay öncewww.sanalpazar.com internet sitesinden 20 adet lisans satın aldım diğer sitelerde satılan üründen farklı olarak lisans anahtarlarını mail adresime gönderdiler yani kutulu ürünlerden değildi olsun benim için sorun değildi siteden yazılımı indirdim satın aldığım lisansları kullandım lisans başına da 5,00TL gibi bir bedel ödemiştim şu an 3 bilgisayarımda da bu lisansları kullanıyorum bir çok arkadaşıma da ücretsiz verdim hiç bir sorunla da karşılaşmadım o nedenle fiyat değişiklikleri tamamen bitdefenderın satış taktiğidir Türkiye piyasasına girip diğer firmalarda rekabet etsin diye(Avira, Kaspersky,Norton)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X